Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τί γίνεται στην πλατεία; Ποιοί λειτουργούν προς την κατεύθυνση διάσπασης και τερματισμού των συγκεντρώσεων;

Του Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού 
Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου


Η κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, που τόσο εκθειάζεται στα ξεπουλημένα ΜΜΕ ως ομοαίματη των πλατειών της Ισπανίας και του Καΐρου, κρύβει μέσα της το αυγό της έχιδνας για να καταστρέψει το ελληνικό έθνος. Θέλει να...

επιβάλει την τρομοκρατία της στην πάνω πλατεία, για να μην πει «ζήτω η Ελλάς» και να θέσει καθοριστικά το μεταναστευτικό μαζί με τα άλλα μεγάλα εθνικά προβλήματα. Εμποδίζεται ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι το θράσος της κλεπτοκρατίας που τον κυβερνάείναι ευθέως ανάλογο με την αποδυνάμωση του έθνους απέναντι στο οποίον αυτή κατ’ ανάγκην θα λογοδοτούσε.

Με αφορμή την κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος να διατυπώσω μερικές παρατηρήσεις γενικότερης σημασίας. Υπάρχει η «πάνω πλατεία», δηλαδή ο χώρος απέναντι από το κτίριο του Κοινοβουλίου και η «κάτω πλατεία», δηλαδή η κατ’ εξοχήν πλατεία, η οποία από τρεις πλευρές είναι χαμηλότερη απ’ το επίπεδο του δρόμου.

Η πάνω πλατεία είναι γεμάτη κόσμο που καθυβρίζει κυβέρνηση και βουλευτές με μικρές ομοβροντίες ομαδικών κραυγών. Ακούγονται επίσης τουμπελέκια και ανεμίζουν πολλές ελληνικές σημαίες. Ο κόσμος περνάει, κοντοστέκεται, κάνει πηγαδάκια, συνομιλεί, δεν υπάρχει κεντρική φωνή πουθενά ούτε οργάνωση, μόνο μια διάχυτη ελληνικότητα, ένας πατριωτισμός των απλών ανθρώπων.

Η κάτω πλατεία πάλι δίνει μια εντύπωση τελείως διαφορετική. Το κέντρο της τελεί τεχνικώς «υπό κατάληψιν» από έναν αριθμό ατόμων νέας ηλικίας καθισμένων κάτω ώστε να μην μπορούν άλλοι να διεισδύσουν. Υπάρχει λίστα ομιλητών και συνεχείς ομιλίες από εξέδρας. Υπάρχει οργανωτική επιτροπή η οποία αποφασίζει για όλα, αποκλείοντας «αλλότριες» παρεμβάσεις ομιλητών ή ακόμα και καλλιτεχνών (π.χ. «έκοψαν» τον μουσικό Παπακωνσταντίνου και την συναυλία του από την κάτω πλατεία). Υπάρχουν μεγάλα αντίσκηνα για να ξενυχτάει μεγάλος αριθμός ατόμων στην πλατεία και κέτερινγκ που μοιράζει πίτσες. Υπάρχει μουσική και όμορφες, πολλά υποσχόμενες χορεύτριες (υπάρχουν δηλαδή χρηματοδότηση και οργάνωση). Υπάρχουν και τάγματα εφόδου ικανά να εκστρατεύουν στην πάνω πλατεία (όταν τα ανοργάνωτα πλήθη της έχουν πάει για ύπνο εν όψει της πρωινής εργασίας) για να εκφοβίσουν (προς το παρόν μόνο ως εκεί) κάποιους εθνικόφρονες θύλακες που, παρά το προκεχωρημένον της ώρας, «επιμένουν ελληνικά» στην πάνω πλατεία (ένα τέτοιο επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα, ευθύς μόλις ακούστηκε αντιμεταναστευτική κριτική στην πάνω πλατεία!).

Όπως θα ανέμενε κανείς, ελληνικές σημαίες δεν έχει το κέντρο της κάτω πλατείας, απαγορεύονται διά ροπάλου. Με ποια δικαιολογία; Μα με το ότι στο τέλος-τέλος η μόνιμη συνέλευση είναι «άτομα», που το καθένα για «δικούς του λόγους» διαμαρτύρεται, χωρίς να «καπελώνεται» από «σχήματα» (από τη διακήρυξη της συνέλευσης του Σαββάτου 29 Μαΐου). Έτσι η ελληνική σημαία και η ελληνικότητα γίνονται μερικότητες που τοποθετούνται ως «σχήματα» στο ίδιο επίπεδο με τα πολιτικά κόμματα, τις ενώσεις καταναλωτών ή τους συλλόγους ποδηλατών για να εξοβελιστούν (συλλήβδην) από την πλατεία στο όνομα της “άμεσης δημοκρατίας” που απαγορεύει τα «καπελώματα».

Η ιδέα είναι έξυπνη: υποκρινόμενη αρχικά ευαισθησία προς την δικαιολογημένη απέχθεια του Έλληνα για καπελώματα πολιτικής φύσεως, καταλήγει να τον καπελώσει ανεπαισθήτως με το ψεύδος ότι είναι «άτομο» που δεν ανήκει σ’ έναν λαό και σε μια πατρίδα. Η αυταρέσκεια της δήθεν αυτόνομης ατομικότητας και της ελευθερίας της λειτουργεί ως λωτός, προοριζόμενος να κάνει τον Έλληνα που τον καταναλώνει επιλήσμονα της καταγωγής του και της εθνικής του ταυτότητας. Αυτό επιτυγχάνεται εδώ χωρίς κατευθείαν επίθεση στην ελληνικότητα του γνωστού τύπου: «φασίστες-εθνικιστές». Η Πλατεία Συντάγματος είναι ένα ανοιχτό πεδίο, γεμάτο Έλληνες οικογενειάρχες που θα αποδοκίμαζαν τέτοιες ακρότητες. Ακόμη και κάτω, όπου κυριαρχούν οι πράκτορες -για την περίσταση κουρεμένοι και ευπρεπισμένοι- αντιεξουσιαστές και καταληψίες της Αθήνας, υπάρχουν άβγαλτοι, ανυποψίαστοι φοιτητές που διψούν για κάτι ωραίο και υψηλό. Σ’ αυτούς απευθύνεται η «άμεση…» δημοκρατία, που δεν είναι βεβαίως ελληνική, εθνική δημοκρατία, αλλά «οικουμενική», παγκόσμια δημοκρατία. Στην Ελλάδα η παγκόσμια δημοκρατία θα πραγματωθεί όταν οι μετανάστες θα έχουν την εξουσία. Εξ ου και ένα πανό που διακοσμεί την «αμεσοδημοκρατική» κάτω Πλατεία Συντάγματος: «Είμαστε όλοι μετανάστες!»

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα, μαζί με το δικαίωμα να διατηρούν και να επιβάλουν την εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική τους ταυτότητα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα τόσο του κράτους όσο του παρακράτους της Ελλάδας. Γι’ αυτό το πρώτο νομοθέτημα της παρούσης κυβέρνησης τον Μάρτιο του 2010 ήταν η αλλαγή του Κώδικα Ιθαγένειας έτσι ώστε να αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε ευρύ φάσμα λαθρομεταναστών, να εγκαθιδρυθεί «πολυπολιτισμικό» κρατικό μόρφωμα στο ελληνικό έδαφος και να επιτευχθεί γενοκτονία εις βάρος των Ελλήνων.

Η κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, που τόσο εκθειάζεται στα ξεπουλημένα ΜΜΕ ως ομοαίματη των πλατειών της Ισπανίας και του Καΐρου, κρύβει μέσα της το αυγό της έχιδνας που θα καταστρέψει το ελληνικό έθνος. Θέλει να επιβάλλει την τρομοκρατία της στην πάνω πλατεία, για να μην ακουστεί το «ζήτω η Ελλάς» και να θέσει καθοριστικά το μεταναστευτικό μαζί με τα άλλα μεγάλα εθνικά προβλήματα.

Για να μην πορευτεί άλλη μια φορά ο λαός στα τυφλά, χωρίς συνείδηση της δύναμης, της αυτονομίας και αξιοπρέπειάς του που απορρέει αποκλειστικά από το συνανήκειν στο ελληνικό έθνος. Εμποδίζεται ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι το θράσος της κλεπτοκρατίας που τον κυβερνά είναι ευθέως ανάλογο με την αποδυνάμωση του έθνους απέναντι στο οποίον αυτή κατ’ ανάγκην θα λογοδοτούσε.

Το αυτό ισχύει για όλους τους εσωτερικούς εχθρούς των Ελλήνων χωρίς εξαίρεση, ενώ για τους εξωτερικούς εχθρούς ισχύει ότι αποθρασύνονται στον βαθμό που διαισθάνονται την ενδοτικότητα μιας ασθενούς εθνικής συνειδήσεως. Για τους φίλους και συμμάχους ισχύει ότι χάνουν τον σεβασμό τους για εμάς στον βαθμό που εμείς χάνουμε την αυτοεκτίμησή μας όταν λησμονούμε ποιοι είμαστε.

Ιδιαίτερα βαραίνει ο θυμός των εθνών, ο πολιτισμός των οποίων έχει ελληνικές βάσεις, κατά των συγχρόνων Ελλήνων εφόσον αυτοί προδίδοντας τον εαυτό τους προδίδουν ολάκερη την ελληνογενή ανθρωπότητα. Είτε το θέλουν είτε όχι, οι Έλληνες είναι μάρτυρες του Ελληνισμού και φυσικά φύλακες μιας παρακαταθήκης, η εγκατάλειψη της οποίας θα επιφέρει όνειδος, ατίμωση, υποδούλωση και θάνατο στο γένος των Ελλήνων. Ενδείξεις για τα ανωτέρω υπάρχουν ήδη αρκετές. Ας μην περιμένουμε τις αποδείξεις, γιατί θα είναι τόσο βασανιστικές όσο δεν βάζει ο νους του ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης: Στα άδυτα της "Άμεσης Δημοκρατίας" της Κάτω Πλατείας Συντάγματος

πηγη

17 σχόλια:

  1. Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ ούτε στην κάτω ούτε στην πάνω πλατεία. Κ. Καθηγητά, κάτσε καναπέ και γράφε βλακείες που είτε άκουσες και πίστεψες ή επίτηδες γράφεις για να πείσεις και άλλους να επιστρέψουν στον καναπέ τους. Και ρωτώ απλά, εσύ την ώρα που η χώρα σου χάνεται, τι κάνεις? Περιγράφεις τι νομίζεις ότι κάνουν οι άλλοι, εσύ ο ίδιος τι κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο εχω ακουσει να το καταγγελει και Καζακης. Εχει δηλωσει, οτι υπαρχουν ΜΕΡΙΚΑ ατομα στη κατω πλατεια, που λειτουργουν οπως τα Ματ. Τα Ματ κανουν καταστολη και αυτοι οι τυποι που δεν αφηνουν κανενα να πει κατι δοαφορετικο, απ αυτο που πιστευουν οι ιδιοι, κανουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ καταστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:52 Είσαι μαλάκας ; Η της κάτω πλατείας ;
    Εσύ που είσαι συνέχεια εκεί τι κάνεις ; βγαζεις λόγο στο σοβιέτ ; Δεν είναι ο κόσμος πιόνι της αριστεράς. Επειδή τον υπνώτισε ενα ολόκληρο σύστημα. Δεν σημαίνει οτι θα τον πιάσει κορόιδο η κουμούνα των Παρισίων... εεεεε του συντριβανιού ήθελα να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

    ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΝΤΕΣΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψευτοαναρχικοί και διεθνιστές που το παίζουν μάγκες βασισμένοι στον όχλο.
    Οταν κανένας μετανάστης τους σπάσει το σπίτι ή τους βιάσει την γκόμενα, θα τρέχουν στην αστυνομία για να βρούν το δίκιο τους.
    Ας το καταλάβουν όλοι μια και καλή.
    Δεν θα διώξουμε τη δημοκρατία του γιωργάκη ή του αντωνάκη, για να φέρουμε τη "δημοκρατία" των δήθεν πονόψυχων.
    Πραγματικά έχω τύχει σε επεισόδιο που αρνήθηκαν το λόγο σε ηλικιωμένο απλώς και μόνο γιατί έλεγε πράγματα της καθημερινότητας μας.
    Ψέματα είναι ότι υπάρχουν 1.500.000 μετανάστες στην Ελλάδα?
    Ψέματα είναι ότι παίρνουν σύνταξη βούλγαροι και ρουμάνοι, ενώ Ελληνες που εργάζονταν από τα 15 τους βλέπουν τη σύνταξή τους να μειώνεται?
    Ψέματα είναι ότι το 80% της εγκληματικότητας ξεκινά από ξένους?
    Ψέματα είναι ότι αλλοιώνεται η εθνική ύπαρξη και συνείδηση, η ομοιογένεια, η θρησκεία, η ηθική, ακόμα και το φιλότιμο?
    Αυτοί οι τύποι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Είναι το αντίβαρο που δημιουργεί το ίδιο το κράτος, για να καταστρέφει όλες τις αντιδράσεις.
    Απλά την επόμενη φορά, μαζευτείτε καμπόσοι, σπάστε τους τα μούτρα και βάλτε τους να φιλήσουν την τιμημένη σημαία μας.
    Μην τους φοβάστε όμως. Ενα μάτσο κωλόπαιδα είναι που περνάνε την ώρα τους εκεί τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΧΙΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΕΡΓΑ" . Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΙΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΕΣ = 1.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΙΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΧΤΕΣ. 2.ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 3. ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ (ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ).4. Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ Ε ΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.... ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε φίλε 3.50 καλά τα λες αλλά να γράφεις στο word με ορθογραφικό έλεγχο γιατί σχεδόν όλες οι λέξεις είναι λάθος! δεν σε προσβάλλω, ανώνυμα είναι τα σχόλια, απλά σου το λέω γιατί κάποια είναι πολύ χοντρά.
    ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 4:16 (δεν ειμαι ο 3:50)
    θυμισε μου γιατι μου διαφευγει,ηξερε ορθογραφια ο Κολοκοτρωνης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφού είπαμε δεν το έγραψα για να σε προσβάλλω, ανώνυμα στο είπα! να μην λέμε ότι είναι και καλό τώρα η ανορθογραφία. Ημαρτον!
    καλοπροαίρετο ήταν το σχόλιο και συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι New Agers αριστεροί είναι το τα πιο πιστά σκυλιά των Εωσφοριστών.Μαζί με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες θα πρέπει να φύγουν και αυτή από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3:13 ο 2:52 είναι και μα... αλλά και της κάτω πλατείας. (;) και μόνο η πρώτη πρόταση του κειμένου του το αποδεικνύει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ
    ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω ξερω οτι ο κολοκοτρωνης δεν μουτζωνε κ δεν βαραγε κατσαρολες, ουτε εκατσε ''προοδευτικα'' να συνομιλησει με το καρκινωμα-φυλη, τους μογγολοτουρκους...αλλα εγω εμαθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την Γιουγκοσλαβία κατόρθωσαν και την διάλυσαν γιατί δεν είχε εθνική και θρησκευτική συνοχή.
    Αυτο προσπαθούν να κάνουν και σε εμάς με τα καραβάνια τον λαθρομεταναστών που φέρνουν και τον νομο απόδοσης ιθαγένειας.
    Δεν έχετε αναρωτηθεί που βρήσκουν αυτοί οι ταλαίπωροι τόσες χιλιάδες ευρό για να έρθουν στην Ελλάδα και εαν ήταν δικα τους γιατί δεν καθόντουσαν στη χωρα τους να πέρνουν βασιλικά.
    Είναι πληρωμένα απο μουσουλμανικά κράτη σε συνεργασία με ΜΚΟ και την ΝΤΠ.
    Κάνουν ανθρώπινο εμπόριο και στην συνέχεια παίρνουν τα χρηματα τους πίσω με το να εκμεταλεύονται αυτούς τους ταλαίπορους στα φανάρια, στην πορνεία κλπ.
    Θέλουν να νοθεύσουν την Ελλάδα με εναν ικάνο αριθμό αλλόθρησκων και αλλοεθνών για να ειναι ποιό εύκολη η διαλυσή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ4.16 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ WORD ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΦΕΓΚΑΡΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ.... ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΟΘΙΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 200 ΑΠΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΚΕΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΔΙΟΞΑΜΕ ΤΑ ΑΠΛΗΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΣΥΔΕΡΕΝΟΙ" ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΦΕΡΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΗΘΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΡΙΘΕΙ..ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΑ ΣΟΥ ,ΣΥΝΓΩΜΗ ΠΥ ΑΡΑΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΕΛΕΥΘΕΡΟΣΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΧΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΑΜΟΡΦΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣ ΓΙΟΣ ΣΟΥ.... ΕΝΑΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντρακο μου, 7:47, αν τα πιστευεις αυτα που λες, 8α συγχωρεθεις..κ ισως ανταμοιφθεις 1οοο φορες περισσοτερο απο καποιους μορφωμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΓΑΠ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑ..ΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή