- Με πραξικοπηματική απόφαση το ΣτΕ πάει να βγάλει «λάδι» το Μνημόνιο
Το δράμα και ο ευτελισμός της Δικαιοσύνης αλλά και του Συντάγματος, έγινε με την ψήφιση του περίφημου Μημονίου ένα, όταν τόσο οι άνθρωποι της Δικαιοσύνης όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεώρησαν πως είναι νόμιμο το να ψηφισθεί το Μνημόνιο από 150 + 1 βουλευτές!!! Και έτσι, το Μνημόνιο μπήκε στην Ελλάδα, βίασε την Δημοκρατία, σκότωσε ανθρώπους και κατέστρεψε δεκάδες χιλιάδες, με την κάλυψη της Δικαιοσύνης, όπως την αντιλαμβάνονται οι κύριοι του ΣτΕ.
Όμως, το δράμα φαίνεται πως έχει και δεύτερη «πράξη», αφού το ΣτΕ φαίνεται πως θέλει να επιβεβαιώσει το ρητό που λέει ότι «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»… Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί απόφαση του ΣτΕ βάσει της οποίας η ψήφιση του Μνημονίου 2 (βλ. Μεσοπρόθεσμο) θα μπορεί να ψηφισθεί από 150+1 βουλευτές!!! Οι κύριοι δικαστές φαίνεται πως αρέσκονται να εμπλέκονται σε πολιτικές αποφάσεις και να δημιουργούν προϋποθέσεις δημιουργίας πολιτικών πραξικοπημάτων… Ποιος θα μας γλιτώσει από την ιδιότυπη δικαιοσύνη των δικαστών;
Μήπως πρέπει να θυμίσουμε στους κυρίους αυτούς πως είναι πολύ σοβαρή η πιθανότητα να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη που τώρα διαστρεβλώνουν –για πολιτικούς λόγους-, όπως την αντιμετώπισαν και οι στρατιωτικοί της Χούντας του 67-74; Ο νόμος είναι σαφής, αλλά οι ταγοί της Ελληνικής Δικαιοσύνης αρέσκονται στο να τον παραχαράσσουν κι έτσι να εκθέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την δημοκρατία, την χώρα και τους πολίτες!!! Στο όνομα της κυβέρνησης - καθεστώτος του ΠΑΣΟΚ και της άτυπης νομιμοποίησης ενός πρωθυπουργού που εκτελεί με κλειστά τα μάτια όλες τις εντολές που του δίνονται από τρίτους, παραβλέποντας ο ίδιος συστηματικά τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος…
Προσπαθώντας να προσεγγίσουμε ως πολίτες (που έχουμε κάθε δικαίωμα) την στάση του ΣτΕ, θα θέλαμε να τονίσουμε την κατάπτωση των θεσμών και κυρίως της Δικαιοσύνης από τους ίδιους τους Δικαστές. Όλοι γνωρίζουμε πως εάν η Δικαιοσύνη είχε σταθεί στο ύψος της (ανεξαρτήτως της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών), τότε η πατρίδα μας σήμερα δεν θα βρισκόταν στην ελεεινή θέση που την οδήγησαν τυχάρπαστοι πολιτικοί, τυχοδιώκτες, λαμόγια και κομπιναδόροι…
Τέλος, θέλουμε να κλείσουμε με μία απορία: Εσείς οι «πεφωτισμένοι» μήπως σκοπεύετε να βγάλετε παράνομη την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος στην οποία ο νομοθέτης ορίζει υπεύθυνους για την διαφύλαξή του τους ίδιους τους πολίτες; Δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο να βγάλετε στην παρανομία έναν ολόκληρο λαό, αλλά θα σας θυμίσουμε ότι στην περίπτωση που η δημοκρατία επανέλθει στην χώρα, εσείς θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίσετε την οργή της μέσα από την Δικαιοσύνη που υπηρετείτε…
To ΣΤΕ ειναι γνωμοδοτικο οργανο απο οσο γνωριζω, οι ανωτατοι δικαστικοι μπορουν να επεμβουν επειτα απο καταγγελια η και αυταπαγγελτα. αλλα που... Ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη... Ευγε στον αναγνωστη για την αναλυση...
ΑπάντησηΔιαγραφήΓνωστό σε όλους είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ότι έχουμε κακούς πολιτικούς και πουλημένη ηγεσία αλλά, ότι η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη και κατευθυνόμενη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΠΑΜΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...
ΑπάντησηΔιαγραφή...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
........ΕΥΖΩΝ........
βουλευτική ασυλία και νομος περί ευθυνης υπουργων σημαίνει σύντομες παραγραφές και ότι χρέη ανακριτή και εισαγγελέα ασκεί η βουλη. Μην ισοπεδώνετε λοιπον τα πάντα αδιακριτως
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε τι ΑΚΡΙΒΩΣ γνωμαντεύει το ΣτΕ δηλαδή ποιό ήταν το ερώτημα; γιατί όπως γνωρίζουμε δεν μπορείς να κατηγορείς την απάντηση στην περίπτωση που το ερώτημα είναι λάθος! Μήπως ήταν στημένο το ερώτημα ή αβανταδώρικο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαιδια για να λεμε τα πραγματα σωστα, η πρωτη Συμβαση Δανειακης Διευκολυνσης (αρθρο της οποιας ηταν το λεγομενο Μνημονιο) δεν τεθηκε στη Βουλη προς ψηφιση. Περασε με μια απλη υπογραφη του Υπουργου Οικονομικων, με μια αλλαγη που εγινε σε καμποιο σημειο του Συνταγματος, προκριμενου ακριβως να μην περασει απο τη Βουλη, διοτι πολυ απλα δε θα ψηφιζοταν. Ή και να μην ψηφιζοταν, θα τους εκραζε ο κοσμος, και μερικοι Βουλευτες θα ξυπνουσαν νωριτερα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΝΟΣ
Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html
Μάνο 11:55 αυτή που περιέγραψες είναι η αλήθεια!
ΑπάντησηΔιαγραφή