Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"


1346372Σε δηλώσεις, που έκανε την Τετάρτη το βράδυ, ώρα Ελλάδας, ο πρόεδρος της FED, Μπεν Μπερνάνκι, δήλωσε πως η κρίση του χρέους, στην Ελλάδα, θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα, παγκοσμίως.
Ο Μπερνάνκι έκανε εκτενή ανφορά στο ....
χρέος, που αντιμετωπίζει η Αμερική, κάτι που θα μειώσει το ρυθμό ανάπτηξής της, ωστόσο δεν έκαν καμία νύξη για ενδεχόμενη νομισματική στήριξη.
Αρκέστηκε, απλώς, να πει, πως οι ΗΠΑ πρέπει, άμεσα, να βρουν την οδό της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας.

12 σχόλια:

  1. Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα μέσα από την αστάθεια..ordo ab chao όπως έγραψε και ο Εωσφοριστής μασόνος Albert Pike..
    Πρέπει να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν με την κατάρευση των κυβερνήσεων.
    Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί κάτω από τις εσωτερικές διδασκαλίες του Εωσφόρου.
    Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
    και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της αλήθειας(TRUTH MOVEMENT)
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.NEW AGE LUCIFERIAN MOVEMENT...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στ' @ρχιδι@ ολων των αγνων ελληνων το χρηματοπιστωτικο συστημα...
    Τα καθε ειδους λαμογια ντοπια και διεθνη ας το λουστουν...
    Το ζητουμενο για την "ερμη" πατριδα, ειναι να βρεθουν ηγετες (πολιτικοι αν προτιματε) με παπαρια, αληθινοι πατριωτες, που θα βαλουν πανω απ' ολα το καλο της χωρας...
    Ειμαι ρομαντικος...
    Ζηταω πολλα ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:13 Σωστός. Αν είναι δυνατόν όλος ο κόσμος να κινδυνεύει από την Ελλαδίτσα. Εχουν σκοπό να καταρεύσει το σύστημα αλλά για να μην φανούν αυτοί βάζουν την Ελλαδίτσα μπροστά... Πάντως δεν είναι σίγουρο οτι θα πετύχει το νέο σύστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιχνιδάκι τους είναι στημένο και το καλύτερο είναι ότι θα μετατραπεί σε μπουμερανγκ. Μετά να δούμε ποιος θα γελάει τελευταίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να το λεει ο πρόεδράς τους σημαινει οτι φοβουνται. Αυτο ειναι καλο. Δειχνει οτι τα σχεδιά τους δεν προχωρανε κανονικα. Κατι τους χάλασε την σουπα. Αυτοι μεν επικαλουνται τον "θεο" τους, αλλα υπαρχει και το αντιπαλο δεος, συμφωνα με τους νομους της φυσικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λεει αυτος ρε αφου αυτοι ειναι που βγαζουν το δολλαριο ελεος... και το δανειζουν στης ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΜΕΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μας λες ρε κωλόγερε? Σοβαρά? Εσύ και τα συμπρατιωτάκια σου φτιάξατε αυτό το απάνθρωπο σύστημα και τώρα φτιάχνετε και το επόμενο...Ωραία τα κολπάκια σου εβραιοσιωνιστούλη αλλά δεν τσιμπάμε! Ξέρουμε που θέτε να το πάτε! ΝΑΙ ΡΕ! Να καταρρεύσει το βρωμερό σας σύστημα! Και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης μαζί με τα κωλοσαξονάκια! Είστε ανεπιθύμητοι και επικίνδυνοι και εσύ και τα αφεντικά σου και οι υφιστάμενοί σου. Ε ρε και ξύπναγαν τα αμερικανάκια...Πάλι σε πογκρόμ θα σας στέλνανε και σας και τους συνεργάτες σας...Φανταστείτε πογκρόμ σιωνιστών! Υπέροχο δεν θα ταν? Ανάσα δεν θα βγάζανε! Ή καλύτερα πακέτο στην μέση της ερήμου! The zionist desert!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ###ΘΗΤΕ ΟΛΟΙ??ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ε ΚΟΠΟΡΟΣΚΥΛΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:13 προς 12:28 μ.μ
    Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είναι σίγουρο αν θα
    καταφέρουν να ολοκληρώσουν σύντομα τα σχεδιά τους οι εωσφοριστές...
    12:13 προς Predator
    Πολύ σωστά αυτό το σύστημα από αυτούς φτιάχτηκε αλλά και το επόμενο(Εωσφορικό κίνημα της νεας εποχής - NEW AGE)πάλι από αυτούς.

    Η Θεοσοφία οραματίζεται την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχήσουν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ,ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΡΑΚΙ ΤΥΠΩΝΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΕΣ Π.....Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή