Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τον αγώνα ( Σχόλιο αναγνώστριας μας )

Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τον αγώνα! ή τώρα ή ποτέ! η πατρίδα ξεπουλιέται, έχουμε ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές!
παρόλο τον αλυσσαλέο πόλεμο που γίνεται από μμε για ύπνωση του λαού, εμείς τα καταφέραμε...!! και βγήκαμε στιους δρόμους και φωνάξαμε και δείξαμε με κάθε ειρηνικό τρόπο την αγανάκτησή μας, την πίκρα μας, την απελπισία μας και την βούλησή μας!

αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν, βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, τοποθετημένοι εκεί για να διαπράξουν -ίσως-την μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του γένους!
δεν πρέπει να τους αφήσουμε! δεν πρέπει να υποχωρήσουμε τώρα! η στιγμή είναι πολύ κρίσιμη για τον τόπο!
για την ελλάδα θα δώσω και το αίμα μου, αν χρειαστεί! κι ας χάσω όλα μου τα προνόμια, δεν με νοιάζει, αρκεί να έχω την πατρίδα μου ελεύθερη και έτσι ελεύθερη να την παραδώσω στην επόμενη γενιά!
εθνική ανεξαρτησία!
ελευθερία ή θάνατος!
πάμε όλοι μαζί! ενωμένοι! να κυνηγήσουμε τους δυνάστες, τους προδότες, τους τύραννους αυτής της ταλαίπωρης γης, της ποτισμένης με αίμα!
ελλάς-ελλάς!
δέσποινα-καλαμάτα

1 σχόλιο:

  1. Δέσποινα, συμμερίζομαι απόλυτα τα συναισθήματα σου. Και συμφωνώ ότι το να βγούμε στους δρόμους είναι ένα καλό βήμα. Αποδεδειγμένα όμως, όλοι τα επίορκα και άπληστα μέλη του συστήματος ΔΕΝ χαμπαριάζουν με ειρηνικές διαδηλωσούλες και συνθηματάκια. Μας έχουν τόσο χεσμένους δε, που ψήφισαν ως συνταγματικό το μνημόνιο 1, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση GAP και -πιστέυω- ετοιμάζονται να ψηφίσουν και το μεσοπρόθεσμο. Συμφωνώ μαζί σου για ύστατη θυσία... ίσως τελικά δεν είμαι ο μόνος ο οποίος ντρέπεται που δεν έχουμε ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ για όλα όσα μας έχουν κάνει εσωτερικοί και εξωτερικοί τοκογλύφοι. Ίσως μαζι σου Δέσποινα να μπορούμε να κάνουμε κάτι... γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα ότι είμαι μόνος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή