Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Aθανασιάδης: «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο!»

Σε παρέμβασή του στην εκομπή του ΣΚΑΙ, «Πρώτη Γραμμή» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εμμένοντας στην άποψη του ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.
«Για εμένα δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, καθαρές κουβέντες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης. «Σε πάρα πολλά σημεία δεν διαφωνώ με την κυβέρνηση, αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι κάποιες ΔΕΚΟ δεν πρέπει να πωληθούν» σημείωσε, αναφέροντας ακόμη την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΔΑΘ.


Μητσοτάκης: Αν χρειαζόταν θα ψήφιζα ΜεσοπρόθεσμοTην ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή»: «Αν ήταν η 151η η δική μου ψήφος θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία».
«Ομολογία της κυβερνητικής αποτυχίας αποτελεί η αποχώρηση Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος έχει καλύτερα δείγματα από τη διαχείριση της επικοινωνίας, θα δούμε ως προς τα αποτελέσματα» τόνισε. «Συμφωνούμε σε πολλά περισσότερα από όσα διαφωνούμε με την κυβέρνηση» τόνισε.
Για το κλίμα στη Βουλή κατά τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ανέφερε ότι ήταν συναινετικό, μέχρι την άστοχη και απαράδεκτη, όπως την αποκάλεσε, δήλωση Πάγκαλου, αν χαρακτήρισε κάπως υπερβολική την αντίδρασή της ΝΔ να αποχωρήσει για λίγο από την αίθουσα.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ένα τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πρέπει να διορθωθεί αν τεθεί στην ατζέντα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και επιτευχθεί η διαπραγμάτευση. Για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δήλωσε ότι θα ψηφιστεί, αλλά προέβλεψε ότι δεν θα πετύχει τους στόχους του.
Πηγη 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ.....ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή