Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!...


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRCπου προβάλλεται στο Aποκαλυπτικό Δελτίο του Γιάννη Παπαγιάννη 6 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι οΠαπανδρέου εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος της χώρας!
Προσέξτε το...
 ποσοστό, 6 στους 10. Δηλαδή 60 στους 100, 600 στους 1000, 6.000 στους 10.000 60.000 στους 100.000, 600.000 στο 1.000.000, και 6 εκατ. στα 10 εκατ. Ελλήνων πιστεύει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος της χώρας!

πηγή

15 σχόλια:

  1. twra to katalabame????kairos itan....
    alpizw na xypnisoun oi ypoloipoi 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 6 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , ΜΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....11 ΣΤΟΥΣ 10 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρεις εντεκα,τρεις δωδεκα,τρεις δεκαπεντε και εντεκα.
    Μαθηματα αριθμιτικης μας κανεις ρε αρθρογραφε για να γεμισεις 5 σειρες?Ξεχασες το 6εκ 600 χιλιαδες στα 11 εκ.Αμα δεν εχεις κατι περισσοτερο να γραψεις,μη γραφεις μαλακιες.Μονο για τις χρονοπυλες σας ερχετε η εμπνευση και γραφετε εκθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε να ξυπνάμε και οι Έλληνες γιατί από τότε που κάποιοι εφήυραν την λέξη ''συνομωσιολογία'' κοιμήθηκε ο πλανήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά οι υπόλοιποι 4 πρέπει να ναι πολύ μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6 ΣΤΟΥΣ 10;;; ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;;;; ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;; ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά είναι τα ποσοστά...Οι υπόλοιποι 4,400 κτλ,είναι αλοδαποί - λαθρομετανάστες...


    A.V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Οι μισουντες την ελληνικη σημαια χτυπησαν ανανδρα, τραμπουκικα και ξαφνικα, τους πατριωτες που ησαν στην παραλια της θεσσαλονικης στο αγαλμα του Μ. Αλεξανδρου μαζευοντας υπογραφες κατα του μνημονιου και του Δ.Ν.Τ.......Ενας τραυματιας στο κεφαλι! Διαλυσαν ολη την αγνη εθνικη πατριωτικη προσπαθεια των παιδιων που μερες τωρα μαζευαν ησυχα τις υπογραφες κατα του μνημονιου.....ντροπη και καταρα στα κεφαλια αυτων των υπανθρωπων ''αναρχικων'' προβληματικων ατομων...που οπως λεγεται ηρθαν απο τις παρυφες των αγανακτισμενων του λευκου πυργου! Αλλωστε ατομα απο εκει ειχαν προειδοποιησει οτι θα ερθουν και θα καψουν τις ελληνικες σημαιες...ντροπη και αισχος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ....αφου αφηνετε 20 τραμπουκους ''αναρχικους'' απατριδες χουλιγκανους με τις πλατες της αστυνομιας, να κανουν κουμαντο στην ιερη σας πολη !!!! οι αγανακτισμενοι που τους ''νταντευουν'' εκει στον Λευκο ΠΥΡΓΟ..αραγε τι εχουν να πουν για αυτο το θεαμα!!!!!!!!!!!!Α, ..ΡΕ..Ελληνες πως καταντησατε;

    ''ενας που περνουσε απο εκει τυχαια''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ!!!!!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ !!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εβραιος ξεβραιος,δεν τον ψηφιζανε μονο οι εβραιοι τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ραγιαδες και ανανδροι λογια λογια και σχολια.
    ουτε τωρα που θα τρωμε απο τα σκουπιδια δεν σηκωνεστε να πολεμησετε για την ιδια σας την ζωη.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ
    ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑς ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑς ΤΟΥς ΛΙΓΟΥς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολόκληρη η έρευνα της VPRC υπάρχει αναρτημένη εδώ : http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/vprc-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B7-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή