Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη από Ισραηλινό αξιωματούχο: “Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή”!


Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι “στρατιωτικός”) του επιτρέπει να έχει ....
συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.

Αφορμή για την συζήτηση ήταν η ερώτηση Έλληνα παρισταμένου, για το “πως το Ισραήλ έρχεται σε ρήξη με έναν παραδοσιακό και ισχυρό του σύμμαχο, όπως η Τουρκία, την ίδια ώρα που οι κίνδυνοι για την χώρα από τους γείτονες εντείνονται λόγω των τελευταίων γεγονότων”.
Μετά από μία σύντομη ανάλυση, ο Ισραηλινός κατέληξε στο ότι “Σε 48 ώρες, η επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής ΠΑ αεροπορίας είναι τέτοια, που μπορεί όχι απλώς να κερδίσει την μάχη στον αέρα, αλλά να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκική πολεμική μηχανή”!
Γνωρίζουμε όλοι και από τις πρόσφατες κοινές ασκήσεις και διαγωνισμούς την δύναμη και αποφασιστικότητα των Ελλήνων πιλότων. Αυτή η αποκάλυψη όμως που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης σε πιθανά σενάρια πολεμικών συρράξεων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα…
Δεν θέλουμε να μπούμε σε σενάρια συνωμοσίας για τους λόγους που κάποιες κυβερνητικοί φορείς λίπους έκαναν αυτές τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατακραυγή που ακολούθησε είναι η καλύτερη απάντηση>Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε για άλλη μία φορά τα παλικάρια της Π.Α. και να τους αφιερώσουμε από την καρδιά μας.
olympia

14 σχόλια:

  1. Ειρήνη και ευλογία Ελλάδα - שלום וברכה ביוון

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι αυτό προσπαθούν οι φορείς λίπους να μειώσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα μέσα από την πρωτοφανή μείωση των δαπανών αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι... Εύλογο, αν σκεφτεί κανείς πως σε αντίθετη περίπτωση ο Τούρκος θα είχε κάνει το βήμα, όπως έκανε και με την Κύπρο. Εδώ κάτι δεν του πάει καλά. Ε δεν είναι και λίγο να βλέπεις αεροσκάφη 4ης γενιάς, όπως τα Eurofighter, να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν F-16... του '92-'99! Βέβαια, μόνο εφόσον βρίσκονται σε ελληνικά χέρια!!! Απορώ λοιπόν πως μετά απ όλα αυτά τα αποτελέσματα, μερικοί από την "απέναντι" πλευρά κάνουν μεγαλεπίβολα σχέδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. East
    κόψε κάτι, γιατί αναφέρεσε σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Άλλο ο μάχιμος Αξκός και άλλο ο στρατιώτης έφεδρος ή μή. Στην ΠΑ μάχιμοι είναι μόνο οι Ιπτάμενοι, όλοι οι υπόλοιποι είναι προσωπικό εδάφους με καθήκοντα υποστήριξης. Στον ΣΞ μάχημος είναι ΚΑΙ ο στρατιώτης, έφεδρος ή μόνιμος. Η επαγγελματικότητα είναι ζήτημα εκπαίδευσης και ηθικών αξιών. Όχι ζήτημα μονιμότητας ή μή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η επαγγελματικότητα είναι ζήτημα εκπαίδευσης και ηθικών αξιών."

    Γι'αυτό χρειαζόμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε 1256 ασε τις μαχιμες μαλακιες βραδιατικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ,ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ(ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗΣ).
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΝΑ Φ-16 ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΡΑΖ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΠΕΣΑΝΕ,ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ. .ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πισσα και πουπουλα στους κωλοτουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η πλάκα είναι ότι την τουρκία την κυβερνάνε 100 χιλιάδες ντονμέδες κρυπτοεβραίοι που μάλλον τους μισεί το Ισραήλ επειδή ασπάστηκαν το Ισλάμ

    άντε βγάλε άκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντως οι Εβραίοι πράγματι θα κυβερνούσαν τον κόσμο αν είχαν πάρει μαζί τους τους ελληνες, αλλά είναι μαλάκες, νομίζουν πως θα κυβερνήσουν χωρίς τα ελληνικά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΌΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΤΟΜΑ!!ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?!!ΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΜΙΣΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,Η ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή