Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"
κατά την γνώμη μου είναι λάθος να γίνει η επανάσταση την ημέρα της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου = μνημόνιο 2.
Είναι σαν να......


περιμένει ένας μελλοθάνατος την ημέρα της εκτέλεσης του.

Η ανατροπή πρέπει να γίνει νωρίτερα που δεν θα είναι προετοιμασμένοι αυτοί και οι προβοκάτορες τους.

Ιδανικά αυτή την Κυριακή 26/6! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 26/6 ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! 

πηγή

13 σχόλια:

  1. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΛΟΠΟΝΑ ΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζι
    Ζητώ η ελλαδα και οι έλληνες
    Κάτω η προδότες και η συμορια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΓΑΣΟΥΜΕ.ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ.ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, που τόσο εκθειάζεται στα ξεπουλημένα ΜΜΕ ως ομοαίματη των πλατειών της Ισπανίας και του Καΐρου, κρύβει μέσα της το αυγό της έχιδνας που θα καταστρέψει το ελληνικό έθνος. Το ίδιο συμβαίνει και στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια προσοχη στην κατω πλατεια υπαρχουν αρχαιολατρες που κανουν προσυλιτισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.γουδι εδω και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φροντιζουν να σπειρουν την διχονοια οπως εκαναν καθε φορα οταν οι Ελληνες ενωμενοι θα τους επαιρναν φαλαγκι.Η διχονοια ειναι το τρωτο σημειο των Ελληνων.Οπως και να το ονομαζουν,εκει το οδηγουν καθε φορα.Εκει θελει προσοχη απο ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσοχή στη διχόνοια,όπως λέει και ο 2:39!
    Είναι η κατάρα της φυλής μας απο αρχαιοτάτων χρόνων η ιστορία του αποδεικνύει.
    Όμως αποδεικνύει και τι θαύματα κάναμε και όταν ενωθήκαμε!Πραγματικά ποτέ δεν χάσαμε ενωμένοι,ούτε και τώρα και θα το δείτε...ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και αφήστε τα κόμματα να λένε Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ,ΜΠΥΡΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ...Α ΡΕ ΑΡΝΑΚΙΑ....ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΘΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...
    Η' ΕΜΕΙΣ, Η "ΑΥΤΟΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΘΕΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσοχη στους δημοσιους υπαλληλους δηθεν αγανακτισμενους. Αγανακτισμενοι ειναι μονο οι απολυμενοι εργατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελλην ηταν ανεκαθεν οποιος μετειχε της ελληνικης παιδειας. Αυτα περι φυλης, αιματος και γονιδιου ειναι τα ρατσιστικα κομπλεξ διαφορων φασιστοειδων (Πλευρηδων, Μιχαλολιακων και λοιπων). Οσο για τον ενα μοναδικο τριαδικο θεο σου, αν υπηρχε δεν θα αφηνε να συμβαινουν αυτες οι αθλιοτητες. Η Ελλαδα ειναι ΙΔΕΑ δεν ειναι ουτε εθνος, ουτε κρατος, ουτε φυλη. Και φυσικα αντι να ανοιξετε λιγο το μυαλουδακι σας θ'αρχισετε τωρα τα βρισιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή