Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Ὅσο κὶ ἂν ἐκ πρώτης ὂψεως φαντάζει στοὺς περισσότερους ὡς κάτι τὸ ἐντελῶς παράλογο, οἱ πιθανότητες νὰ πήγαμε εἶναι πολὺ περισσότερες ἀπὸ τὸ νὰ μὴν πήγαμε.
Γιὰ ἂλλη μιὰ φορὰ τὸ επιστημονικὸ κατεστημένο τῆς ὑφηλίου ἀποκρύπτει τὴν σπουδαία ἱστορία μας, πιστὸ στὶς ὑποταγὲς τῶν ἐν τῷ παρασκηνίῳ δυναστῶν τῆς ἀνθρωπότητας... 

10 σχόλια:

  1. Εντάξει πήγαμε στην Αμερική αλλά όχι ότι υπάρχουν Ελληνικές Φυλές εκεί. Πρώτον διότι όλοι οι Ινδιάνοι είναι Μογγολικής καταγωγής προήλθαν απο την Βερίγγειο θάλασσα και συνεπώς οι Εσκιμώοι είναι αυτοί που προήλθαν πρώτοι. Δεύτερον τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δηλαδή το κεφάλι τους και τα μάτια τους που είναι λίγο σχιστά είναι Μογγολοειδές C έτσι ονομάζεται. Τώρα αν αναμίχθησαν με τους Ινδιάνους οι Έλληνες και μιλάμε φυλετικά το κεφάλι τους θα ήταν πιο στενό και τα χρώματα των ματιών τους διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο. Επίσης το χρώμα του δέρματος θα ήταν επίσης διαφορετικό!!! Άρα μιλάμε ότι απλώς πηγαίναμε εκεί αλλά δεν κάναμε αποικίες δυστυχώς ή απλώς απορροφηθήκαμε γεννετικά απο τους Ινδιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα επίσης ότι το όνομα Αραουκάνος Δόθηκε στους Ιθαγενείς Ινδιάνους απο τους Ισπανούς. Το αληθινό όνομα της φυλής τους είναι Μαπούτσε ή Mapuche οπότε μην λέμε μαλακίες τα χαρακτηριστικά τους είναι τελείως διαφορετικά απο εκείνα των Ελλήνων. Τους εκπολιτίσαμε ντύνονται σαν και εμάς με τις παραδοσιακές στολές αλλά δεν κάναμε αποικίες φυλετικές γι' αυτό τα χαρακτηριστικά τους είναι και αυτών Μογγολοειδής.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Araucan%C3%ADa_Region

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mapuche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γη ο πλανιτης των ΕΛΛΗΝΩΝ οσο και αδεν αρεσει σε πολους αυτο τα στοιχεια μιλουν απο μονα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι'ομως φίλε μου στο Seattle που βρέθηκα πριν από αρκετά χρόνια σένα νησακι μέσα στον κόλπο υπαρχει μια φυλη ινδιάνων.Οταν πήγα να τους δω κανανε μια τουριστική παρασταση χοροευοντας υποτίθεται δικούσ του χορούς.Αυτό που είδα μου θύμισε έντονα πυρριχιο
    ποντιακό.Αλλά το καλό είναι όταν πήγα να βγάλω φωτογραφία με τον αχηγό που έπερνε για βιοποριστικούς λόγους 3 USD όταν του είπα ότι ειμαι από την Ελλάδα όχι λεφτά δεν πήρε αλλα με αποκάλεσε αδελφό.Αντε τώρα και πεσ μου εσύ τι συμβαίνει.Για να μη σου πω για τα καταχωνιασμένα μνημεια στις μεσοδυτικές πολιτείες με μινωικούς πελεκεις και α΄λλα εύρηματα που τα θάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω μιλαει για το 9000 π.χ.
    οι μαγιας κ οι αζτεκοι δεν ειναι τοσο παλιοι απο οσο ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φίλε 6:21 ήταν λευκοί οι Ινδιάνοι του Seattle όχι βέβαια είναι αδέρφια μόνο εκ παραδόσεως ήθη και εθίμων και όχι εξ αίματος. Το ξαναλέω ότι οι Ινδιάνοι είναι Μογγολικής C φυλής και αυτό φαίνεται απο το κεφάλι τους που είναι παχουλό και απο τα σχιστά μάτια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει να υπηρχαν ελληνες πριν πανε οι μογγολοι ινδιανοι και μετα να αφομειωθηκαν με το περασμα του χρονου.
    οι μαγιας ειναι 2000 π.χ.
    εδω αναφερει ελληνοατλαντικο πολεμο το 9500 π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβώς 6:37 άρα μόνο τον πολιτισμό αφήσαμε πίσω και δυστυχώς τίποτα άλλο. Δεν αφήσαμε την φυλή μας δυστυχώς. Η μεγαλύτερη φυλή πληθυσμιακά στον Πλανήτη είναι οι Μογγόλοι δεύτεροι οι Μαύροι και τρίτοι οι Λευκοί όσο και αν δεν μας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΣΣΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παλικαρια,
    διαβαστε και το "Πλατωνος Τιμαιος", να δειτε τι παρεμβαλετο μεταξυ Ευρωπης και Αμερικης.. καταμεσης του Ατλαντικου.
    Μιλαμε για το 9000 πΧ.
    Συνδιαζομαστε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή