Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος:Να τιμωρηθούν όσοι αρνούνται τους νόμους


Να τιμωρηθούν όσοι αρνούνται τους νόμους του κράτους, όπως π.χ. όσοι επιτίθενται σε πολιτικούς ή δεν πληρώνουν εισιτήρια, ζήτησε χθες στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι δημοκρατία. Δε μπορεί να μην τιμωρούνται. Δε μπορεί στη .....

χώρα να υπάρχει γενική ατιμωρησία», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που εξαπέλυσε, επίσης, σφοδρή επίθεση στην Αριστερά και πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δε σεβάστηκαν ποτέ και δεν αποδέχτηκαν ποτέ την κοινοβουλευτική δημοκρατία», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχόλιο Ακτιβιστή: Τα λαμόγια, οι ομοτράπεζοί σου; Δεν μας λες τίποτα γι αυτούς, λαλίστατε αντιπρόεδρε.

Ακτιβιστής
ksipnistere.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. πρώτος εσύ παχύδερμο ζωντόβολο που δεν σέβεσαι την πατρίδα του ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που σε φιλοξενεί ξεφτυλισμένε προδότη,κουραδομηχανή πουμολύνης με το βρωμερό σαρκίο σου όλο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, σάπιοκοιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΩΦΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ...ΨΩΦΑ ΕΛΕΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έπιασε κωλοπιλάλα για την ατιμωρησία όσων επιτίθενται σε πολιτικούς.
    Τι έγινε? κλάσαμε μέντες Θοδωράκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΤΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΕς ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ<....... ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΙΟΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΕΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ? ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ....ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΡΕ ΤΕΜΠΕΧΑΛΝΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.....ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ.............Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανωνυμε πρασινοφρουρε αν δεν κανεις πλακα σοβαρα τραβα ψοφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE GAMIOLI TOU KERATA DHL ESEIS POU DEN MPAINEI KANENAS FYLAKH ME OSA EXEI FAEI K DEN TIMORISTE ..TOTE EXOUME DHMOKRATIA???????????....LIGA TA PSOMIA SOU XONTRE ELLEEINE.......K ESENA K OLON SAS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια στιγμή, αν ακόμα υπάρχουμε αυτοί οι προδότες που γ*** την Ελλάδα θα αναγνωριστούν στην ιστορία ώς προδώτες. Μπορεί στη ζωή τους να έζησαν βασιλειάδες αλλά θα πεθάνουν σαν κοινοί θνητοί και τότε αυτο που θα αφήσουν πίσω θα μετράει. Ναί, όταν δε ζεί πλέον κάποιος η ανάμνηση μένει. Οι Έλληνες δε θα ξεχάσουν τους προδώτες και έτσι θα αντιμετωπιζονται τότε (αν δεν γίνει πιό νωρίς) ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης και οι λοιποί προδώτες της χώρας. Είστε τυχεροί που ζείτε ακόμα λαμόγια. "Αυτο που συμβαίνει δεν είναι δημοκρατία", το ξέραμε αυτό χοντρούλη, από τότε που φτιάχτηκε το κοινοβουλευτικό σύστημα και μας κυβερνούν λίγοι δεν έχουμε δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή