Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Γιούχαραν Μανωλίδου-Άδωνι στον αγώνα του Ζαμπίδη


anti-ntp:Θα περιμέναμε απο το κοινό φυσικά να γιουχάρει και τον υπερπατριώτη" Κανάκη, αλλά η θολοκουλτούρα σε αυτό τον τόπο προοδεύει.
Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ!ΜΑ ΚΑΛΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ...9% ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ;ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ" ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ;ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΖΑΜΠΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! (πηγη)
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η διοργάνωση «Iron Challenge»,ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Τούρκο πρωταθλητή kick boxing, τα... γερά «χτυπήματα» έπεσαν για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη....
Στο χώρο του σταδίοου βρέθηκαν πάρα πολλοί επώνυμοι: Ο Διονύσης Σχοινάς, η Μαρία Σινατσάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκαβα, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Έρρικα Πρεζεράκου, οι Real Housewives, η Πηγή Δεβεντζή, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη
.
Όταν λοιπόν, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σάββας Πούμπουρας, πέρασε στο video wall προκειμένου να δουν ποιοι επώνυμοι πέρασαν το «κόκκινο χαλί»
και παρουσίασε την Μανωλίδου, ολόκληρο το στάδιο άρχισε να τη γιουχάρει και να την αποδοκιμάζει! Εκεί όμως που έγινε Ο χαμός ήταν όταν παρουσιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όσοι βρισκόταν στο στάδιο άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με πολύ έντονο τρόπο, πολύ χειρότερα από τη σύζυγό του που επίσης «στόλισαν»!
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι άλλοι επώνυμοι ενώ εκείνος που έκλεψε το χειροκρότημα ήταν ο Αντώνης Κανάκης.
Πηγή: gossip-tv.gr

21 σχόλια:

  1. NAI ENO O KANAKHS EINAI MEGALOS PATRIOTHS...RE PAIDIA STO GOSSIP KOUMOUNIA GRAFOUN;KANONIKA STON ANTHELLHNA KANAKH EPREPE NA TOU ERIXNAN KAYSTIKO YGRO STO PROSOPO NA GINEI SA TO SLOTH O KARIOLHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί, πρασινομπλέ συμμορίτες και ηλίθιοι ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na rwtisw...epeidi polla tetoia post vlepw...exei kati to blog me to laos?Poio polla post diavazw gia vouleytes tous laos para px as poume gia tis neas dimokratias...toulaxiston aytes tis 3-4 meres pou to parakolouthw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ blog μας είναι ανεξάρτητο και ακομμάτιστο.. Δεν έχουμε τίποτα με το λαός, ίσα ίσα που εκεί υπάρχουν βουλευτές με κότσια όπως οι Βελόπουλος, πολατίδης, χρυσανθακόπουλος.. Όμως αυτούς που μας πιπιλίζουν το μυαλό καθημερινά οτι το μνημόνιο ήταν μονόδρομος για να σώσουμε την πατρίδα είναι ο καρατζαφέρης και ο Aδωνης. Αυτοί οι δύο είναι το ίδιο προδότες με τον παπανρέου και τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω το blog πάντως αν θεωρεί σοβαρό δημοσιογράφο το XIO τότε παιδιά πρέπει να έχουν ψυχολογικά προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα είδαμε και τους σοβαρούς δημοσιοκάφρους τα παπαγαλάκια των κομμάτων άσε μας ρε φίλε. Επειδή είναι ο μόνος που βρίζει και φαίνεται γραφικός. Δες που φτάσαμε με τους σοβαρούς δημοσιοκάφρους σου μέχρι τώρα μέσα στην παραπλάνηση και το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε φίλε πες μου τώρα ότι η Ελλάδα έχει σοβαρούς πολιτικούς και δημοσιογράφους...Να γελάω όλη μέρα....Ότι επικρατεί στην πολιτική επικρατεί και στη δημοσιογραφία και επειδή είμαι παλιός έχω παρακολουθήσει και έχω κρατήσει τις δηλώσεις ΧΙΟΥ σε πολλά θέματα....Ίσως ο μεγαλύτερος φασίστας εν ζωή μαζί με τον Πλεύρη τον Κώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σου θυμίζω Βελόπουλος, πολατίδης, χρυσανθακόπουλος είναι και αυτοί ΛΑΟΣ...και είναι ευγνώμονες προς τον πρόεδρο τους που τους έδωσε βήμα και ελευθερία να λένε αυτά τα σωστά που λένε και να τα χώνουν.όσο για τον Άδωνι μου είναι αρκετό που τον αποθέωσαν οι αστυνομικοί στη κοπιτηπιττα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mh psaxnete xryso sto vothro..oloi ta idia sk@t@ einai......gia thn parth tous douleuoun k mas douleuoun oloi kanonika.anexairetos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία άποψη για το Χρυσό το Βόθρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού ο Κανάκης έκλεψε το χειροκρότημα καταλαβαίνετε το επίπεδο των παρευρισκομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί το ΛΑΟΣ να ψήφισε το μνημόνιο, αλλά σε άλλα θέματα όπως π.χ. της λαθρομετανάστευσης αγωνίζονται όσο κανένα άλλο κόμμα. Γι' αυτό επειδή κι εγώ παρατηρώ πολλές αναρτήσεις εναντίον τους, ίσως δε θα έπρεπε να τους χτυπάτε παραπάνω από άλλα κόμματα που έχουν βλάψει περισσότερο τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπου φυσάει ο άνεμος πάει και το ΛΑ.Ο.Σ.
    Δεν υπάρχει πρόοδος στη χώρα....Πρέπει πέρα απο τις συγκεντρώσεις στους πολιτικούς να βρεθεί και τρόπος "έξυπνης" τιμωρίας και στην κάλπη και παντού.....ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.......Χαίρομαι που απο τα 18 μου έχω βάλει μόνο σαλάμια και μούντζες στην κάλπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν εχουν καταλαβει ακομα τα κομματοσκυλα του Λαος γιατι γιουχαραν τους σταρ της τηλεορασης:Πολυ απλα,επειδη ο κοσμος δεν ανεχεται να του κοβουν απο παντου και να εχει τηλεμαιντανους να περιφερονται πουλωντας του πατριωτιλικι και υποστηριζοντας θρασυτατα το Μνημονιο.Δεδομενου οτι τους αγωνες του Ζαμπιδη τους παρακολουθουν συνηθως πατριωτες,το κραξιμο αποκτα ακομα μεγαλυτερη σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβάστε και μια άλλη άποψη:
    http://area51gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Hellas-Orthodoxy δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις από το να μπαίνεις σε όλα τα Μπλογκ και να κατηγορείς το ΛΑΟΣ; Ούτε για το ΠΑΣΟΚ δεν έχεις τέτοια εμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού καταχειροκρότησαν το γραφείο τύπου του ΣΎΡΙΖΑ(Κανάκη) βγάζουμε και τα συμπεράσματα περί τινος πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ότι αυτοί που παρακολούθησαν τον αγώνα του Ζαμπίδη αγαπητέ Hellas-Orthodoxy ήταν πατριώτες δε χωρά αμφιβολία. Πώς αλλιώς θα αποθέωναν τον "υπερπατριώτη" Κανάκη. Γι αυτό βέβαια το κράξιμο στον Άδωνη έχει μέγιστη σπουδαιότητα, αφού έγινε από τους υποστηρικτές του Συριζαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΙ : ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΥΤΗ ΤΗΣ.
    Β Λ Α Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή