Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Παπανδρέου καλεί Ντόρα και Κουβέλη στο διάλογο!


Σύμφωνα με το zoomnews:
Με προσωπικά τηλεφωνήματα που έκανε προ ολίγων λεπτών ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου Ντόρα και Κουβέλη! Η σχετική απόφση θα ανακοινωθεί εντός ολίγου και αύριο το απόγευμα, μετά τις έξι, θα περάσουν διαδοχικά το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Φώτης Κουβέλης. Η ....
πρόσκληση σε δυο αρχηγούς κομμάτων που δεν έχουν εισέλθει στη Βουλή από εκλγική διαδικασία, δημιουργεί μείζον πολτικό θέμα. Ο πρωθυπουργός είτε σχεδιάζει εκλογές, είτε αμφίπλευρη διεύρυνση με τη συμμετοχή των δυο πρόθυμων εν δυνάμει συμμάχων του. Το πολιτικώς μη ορθό πάντως είναι ότι δεν καλεί στο διάλογο τους Οικολόγους – Πράσινους που να μη τι άλλο εκπροσωπούνται στην Ευρωβουλή, ούτε τον Γιάννη Δημαρά και τον Γιάννη Οικονόμου που έχουν επίσης ιδρύσει πολτικό φορέα, όπως ο Κουβέλης και η Ντόρα.

5 σχόλια:

  1. πουλημενα τομαρια σιχαμενοι νεοταξιτες που θα παει θα τον βρειτε τον μαστορα σας ελπιζω μονο ο λαος να ξυπνησει να μιλησει η μονη μας ελπιδα ειναι να ανναγενηθουμε μεσα απο τις σταχτες μας να αποδοκιμασουμε τους φυτευτους ηγετες τους <> και τους <> που οποτε περνουσαμε ζορια παντα ηταν φευγατοι.μαυριστε τους ρε μην τους προσκυνατε αλλο!φτανει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι πρεπει να γινει με αυτον το μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράξενο που το 99% των Ελλήνων τους βρίζουμε και φυσικά δεν τους ψηφίζουμε αλλά αυτοί πάντα βγαίνουν!!! Μήπως πρέπει να δούμε στα σοβαρά περίπτωση νοθείας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απλό οι "βολεμένοι" του συστήματος τους ψηφίζουν. Αν βάλεις τουλάχιστον 600 από τις 800 χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων μαζί με τις οικογένειες των και την πλειονότητα των συνταξιούχων βγάζεις αμέσως αμέσως την εκλογική τους βάση. Όσο αυτοί θα έχουν ψωμί να τρώνε θα τους ψηφίζουν γι αυτό θα μας σώσει εν τέλει μια χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι και αν ψηφίζαμε αυτοί θα βγαίνανε...Η χρεωκοπια θα επελθει αλλα δυστηχως θα ναι παγκοσμια και προκανονισμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή