Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σήμερα έξω απο το ΣΚΑΙ στις 9ΜΜ



Κόρνες, βαβουζέλες, σφυρίχτρες, ταμπούρλα, κατσαρόλες, τηγάνια κι ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει θόρυβο, πάρτε μαζί σας σήμερα το βράδυ στην κινητοποίηση Εθνικιστών και Πατριωτών έξω από το ΣΚΑΪ. που αναμένετε και μαζική και θορυβώδης. Αύριο είναι το τελευταίο επεισόδιο της βρωμοσειράς του "ΣΚΑΪ", ένα επεισόδιο που οι συντελεστές του μας απειλούν ότι θα... συζητηθεί! Φανταστείτε!
 Τρίτη 15 Μαρτίου ΟΛΟΙ έξω από το ΣΚΑΪ στις 9μμ.



Σήμερα προβάλλεται το το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "1821", στην οποία ακούσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το Ελληνικό Έθνος γεννήθηκε... πριν από 2 αιώνες!

Ακούσαμε ότι οι μεγαλύτεροι Ήρωες της Εθνεγερσίας μας υπήρξαν κοινοί κακοποιοί, που λεηλατούσαν τους χωρικούς και ακούσαμε επίσης ότι οι Αγωνιστές έφαγαν το δάνειο(!!!), που δόθηκε από τις τράπεζες της Αγγλίας για την Επανάσταση, ενώ στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσόν αυτού του δανείου το έφαγαν προκαταβολικά οι τοκογλύφοι τραπεζίτες του Λονδίνου.

Ακούσαμε και άλλα πολλά, ότι οι γενναίοι Καπετάνιοι του Ελληνικού Στόλου εγκατέλειψαν το Μεσολόγγι γιατί δεν τους έδωσαν τον μισθό τους! Και άλλα πολλά...



Ο ΣΚΑΙ Βρίσκεται
Στην είσοδο για ΣΕΦ

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ.ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΕΙΗΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή