Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η μυστική εγκύκλιος του Ι.Καποδίστρια κατά της μασονίας...Εν Πόρω τη 8 Ιουνίου 1828...Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο!


Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:
EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αριθ. 2953
Μυστική Εγκύκλιος
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς το Πανελλήνιον
Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς ....των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των οι άνθρωποι δια μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός της Πατρίδος των και δια της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστι χρήματα.
Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει την προσοχήν της, αν δεν ήτο καταπεπεισμένη πόσον ολέθρια αποτελέσματα δύναται να φέρη εις την κρίσιμον ταύτην στιγμήν η περί τούτων γνώμη, την οποίαν οι εχθροί της Ελλάδος ήθελον συστήσει και εις τον Κόσμον, και εις τας Ευρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.

Αν η Ελλάς εγκατελείφθη από το 1821 έως τον Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οι εχθροί της την παρέσταιναν αδιακόπως προς τους Βασιλείς, ως λαόν επαναστατωθέντα και αγωνιζόμενον υπό την διεύθυνσιν και υπό τους σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν επήγασαν αι καταστροφαί της Ισπανίας και Ιταλίας.
Εύκολον ήτο αναμφιβόλως να αναιρεθή η σφαλερά αύτη δόξα. Μ'όλον τούτο εχρειάσθησαν ολόκληρα επτά έτη βασάνων και δυστυχιών εις αναίρεσίν της. Μόλις ανηρέθη, και ενώ η Ελλάς αρχίζει να λαμβάνη δείγματα ευνοίας και καλοκαγαθίας εκ μέρους των Συμμαχικών Δυνάμεων, οι εχθροί της θέλουν πάλιν την παραστήσει ως υπεξούσιον των Μυστικών Εταιρειών, και εις απόδειξιν τούτου θέλουν φανερώσει, ότι υπό διαφόροις ονόμασιν αι Εταιρείαι αυταί υπάρχουν και πολλαπλασιάζονται μεταξύ των εν τοις πράγμασι και της πολιτικής τάξεως, και της στρατιωτικής δυνάμεως, ίσως και αυτού του στόλου.
Τόσον ουσιώδες θεωρεί τούτο η Κυβέρνησις ώστε μη εγκρίνουσα να δείξη διά τινος δημοσίου και επισήμου πράξεως την ύπαρξιν αυτού του κακού, εκπληροί δια του τύπου της παρούσης εγκυκλίου το χρέος, το οποίον δεν ημπορεί να παραμελήση χωρίς να καθυποβληθεί εις βαρυτάτην ευθύνην. Τω όντι τοιούτον δημόσιον έγγραφον μεταξύ των Πολιτικών, οι οποίοι επιμένουσι να μην παραχωρώσιν εις την Ελλάδα έντιμον μέλλον, ήθελε χρησιμεύσει ως μέσον του να αποδείξωσιν, ότι οι Βασιλείς δια των ευεργεσιών των υποθάλπουσιν εις την Ελλάδα τον εχθρόν, τον οποίον και αλλαχού, και τας ιδίας των Επικρατείας πολεμώσι.
Η παρατήρησις αύτη, Κύριοι, σας διδάσκει με πόσην φρόνησιν και οξυδέρκειαν απαιτείται η εκπλήρωσις της ακολούθου παραγγελίας της Κυβερνήσεως.
Θέλετε κοινοποιήσει δια ζώσης φωνής εις τους υπαλλήλους σας ή τους υπό την οδηγίαν σας αξιωματικούς το περιεχόμενον της παρούσης, και θέλετε τους κάμει να σας φανερώσουν αν ανήκουν εις καμμίαν των Μυστικών Εταιρειών, ή όχι. Αν είναι το πρώτον, θέλετε τους παρατηρήσει, ότι εάν εις την παρελθούσαν κατάστασιν της αναρχίας, και της αταξίας ήταν ίσως αναγκαίον εις τους πολίτας να ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν δια του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας, ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ' ήν στιγμήν ο του νομίμου όρκου και προς την Κυβέρνησιν, και προς τους Νόμους, χορηγεί εις ένα έκαστον και εις όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ως επί το πλείστον άγνωστος εις τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τινα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι, και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσεις.
Εξ εναντίας θέλετε τους εξηγήσει τους κινδύνους εις τους οποίους εκτίθενται πλανώμενοι από ολίγους τινάς όλως διόλου εις τα τοιαύτα ενασχολουμένους. Από την κατηγορίαν των Εταιρειών των μη συμβιβαζομένων με τα κατά Νόμους καθεστώτα δεν αποκλείομεν και την προ αιώνων γνωριζομένην υπό τω ονόματι της Αδελφοποιείας, ή Αγάπης.
Παραγγέλλεσθε, Κύριοι, κατ' επανάληψιν να κάμετε χρήσιν της κοινοποιήσεως ταύτης κατά τον συνετώτερον και ωφελιμώμερον τρόπον. Προθύμως η Κυβέρνησις θέλει δεχθή τας ειδοποιήσεις, όσας εν καιρώ και τόπω θέλετε δυνηθή να την χορηγήσετε.

Εν Πόρω τη 8 Ιουνίου 1828
Ο Κυβερνήτης
Ι.Α. Καποδίστριας
Στις 22/8/1831 ο Καποδίστριας έστειλε και δεύτερη εγκύκλιον (Αρ. 4286) για το ίδιο θέμα για εφαρμογή σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με αυστηρότατο τρόπο. Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο. 

http://greeknation.blogspot.com/2011/03/8-1828.html

23 σχόλια:

  1. 'Οποιος ανέφερε τον Καποδίστρια ως μασόνο το έκανε εκ του πονηρού, για να σπηλώσει την μνήμη του ποιό 'αξιου τέκνου της Ρωμιοσσύνης.Καραμασόνος του Κερατά ήταν ο εκ Παρισίων ορμόμενος, διαφωτιστής τάχα μου,Αδαμάντιος Κοραής.Πάνω στο χαρτ/μα των 100 δρχ που είχε την φάτσα του πίσω του είχε την εν Κερκύρα Μασονική στοά.Αυτός ήταν η αίτία που ονομάζεται σήμερα η Ελλά Γραικία. Με τον αείμνηστο μεγάλο μας ποιητή και Μέγα Πατριώτη, Κωστή Παλαμά, είχαν έλθει σε μεγάλη σύγκρουση για το όνομα της Πατρίδος μας, που έφτασε σε σημείο να λέει ότι θα προτιμούσε να τον πούν κλέφτη παρά Ρωμιό. (βλέπεται ότι από τότε τα σατανικά σιωνιστικά τσιράκια φοβόντουσαν την ανασύσταση της Ελληνικής αυτοκρατορίας).Έφτασαν μάλιστα στα Δικαστήρια για το όνομα της Πατρίδος κι έτσι η χώρα ονομάστηκε εσωτερικά Ελλάς στο εξεωτερικό δε Γραικία (κλεφτουριά).Εξ αυτής της αφορμής οι Τούρκοι κατέσφαξαν τον Ελληνισμό της Πόλης και της Μικράς Ασίας,κι όταν η Χώρα μας διαμαρτυρήθηκε, πήραμε την απάντηση που έπρεπε.Μη φωνάζετε εμείς Ρωμιούς σκοτώνουμε κι όχι ΄Ελληνες. Βλέπετε τώρα τι φυντάνια σε όλους τους καιρούς μας έρχονταν απ'το παρίσι,όπου σπύδαζαν κι έκαναν αντίσταση στις μασονικές στοές και στα Καφέ του Παρισιού,
    Β Λ Α Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΡΩΜΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΞΗ ΡΩΜΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
    Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΥΝΔΕΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΕΛΛΗΝ=ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ."ΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΘΑ ΛΟΓΟΙΣ" ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.ΜΗΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή Η ΓΡΑΦΉ ΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ΩΣ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ; Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ. ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 1930 ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΕΩΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΕΞΩ.ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    Β Λ Α Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος γράφει στην ομιλία του εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν:
    Αν κοιτάξεις στα ενδότερα των ελληνικών σκέψεων θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας των Ελλήνων φιλοσόφων, όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλίκιαν... Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους... Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους.
    Ο Γρηγόριος Νανζιαζηνός:
    Η μητέρα μου πρόσεχε να μη φιλήσουν τα χείλη μου Ελληνικά χείλη, να μην αγγίξουν τα χέρια μου Ελληνικά χέρια και ούτε Ελληνικά τραγούδια να ΜΟΛΥΝΟΥΝ τα αυτιά και την γλώσσα μου.
    Ο Μέγας Βασίλειος γράφει στο έργο του εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον:
    Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και των Ελλήνων η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,,,
    Β Λ Α Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μία αντίφαση.
    Οι Βυζαντινοί ένιωθαν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων, διατηρούσαν πάμπολλα έθιμά τους, μιλούσαν τη γλώσσα τους, οι λόγιοί τους μελετούσαν την αρχαία Γραμματεία, τη συντηρούσαν αντιγράφοντας τα κείμενά της.

    Απ' την άλλη, όμως, αποστρέφονταν την Ελλάδα και τους Έλληνες, επειδή τους ταύτιζαν με την επάρατη ειδωλολατρία, τον εχθρό και αλλοτινό διώκτη της χριστιανικής θρησκείας. Έτσι, έγιναν αυτοί διώκτες ανελέητοι των παλιών διωκτών τους. Και, φυσικά, πρωταρχικό ρόλο στο μίσος κατά παντός του ελληνικού και στον λυσσαλέο κατατρεγμό του, έπαιξε η Εκκλησία, που ήταν ο φορέας και λειτουργός της νέας θρησκείας και ο μοναδικός σχεδόν πνευματικός οδηγητής των Βυζαντινών.

    Η πρώτη τους κίνηση ήταν να καταστρέψουν τους ναούς και τα αγάλματα των Ελλήνων στερώντας, έτσι, τον κόσμο από ανεπανάληπτα δημιουργήματα της αρχαίας τέχνης, για να μη μείνει ίχνος από τη βδελυρή θρησκεία των ειδώλων.

    Ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόφιλος, πρωτοστάτησε στην πυρπόληση της βιβλιοθήκης του Σεραπείου, με τους 42.000 τόμους της μοναδικής κιβωτού της αρχαίας γνώσης και λογοτεχνίας...

    Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α' κατάργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο πολύς Ιουστινιανός έκλεισε τις φιλοσοφικές σχολές της Αθήνας...

    Και να ήταν μόνο τα άψυχα; Οι πρόδρομοι των σημερινών ζηλωτών επιδόθηκαν σε φοβερούς διωγμούς και σφαγές των εθνικών, που τις ομολογούν και οι χριστιανοί χρονικογράφοι...

    Ο ελληνολάτρης αυτοκράτορας Ιουλιανός όχι μόνο συκοφαντήθηκε και αναθεματίσθηκε σαν αποστάτης και παραβάτης αλλά και δολοφονήθηκε από χριστιανό, ενώ πολεμούσε εναντίον των Περσών...

    Και η Σύνοδος της Νικαίας αναθεμάτιζε όσους μελετούσαν διεξοδικώς τα ελληνικά μαθήματα...
    ΥΠΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλα πραγματα:
    Ελλαδα προ Χριστιανισμου = Ο μεγαλυτερος πολιτισμος του πλανητη σε ανατολη και δυση.

    Ελλαδα μετα χριστιανισμου= Οταν επιβληθηκε ο Χριστιανισμος δεν υπηρχε Ελληνικη επικρατεια, υπηρχε Βυζαντιο και οι Ελληνες ηταν υπηκοοι του.
    Ως εθνος υπηρχαμε στους κολπους μιας αλλης οντοτητας.

    Μετα την απελευθερωση ημαστε μαντοτε ερμαια των διαθεσεων των μεγαλων δυναμεων. Εχουμε πτωχευσει πνευματικα και αναπολουμε χαμενες δοξες πιστευοντας σε ομαδες Ε και προφητειες του Αγαθαγγελλου.

    Ο χριστιανισμος ρημαξε τον Ελληνισμο και επειτα υιοθετησε καποιες αρχες του. Ιερα, λειτουργιες, αγιο φως, τριαδικος θεος κλπ.

    Ο γνησιος Ελληνας δεν πιστευει σε Εβραικες μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστός ο ανώνυμος φίλος. Και άσε το βλάχο με τις παρωπίδες να πιστεύει σε εβραϊκες μπούρδες όπως είπες. Και η απάντηση του ότι δεν απαντάει σε βλακείες, δείχνει για άλλη μια φορά την έλειψη τεκμηριωμένων επιχειρημάτων εκ μέρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥΜΑΘΕΣΤΑΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ 1.18 Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ,ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΦΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ;ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΤΣΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΘΛΙΕ ΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΥΛΑΞΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΦΥΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΑΡΑ.ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ
    Β Λ Α Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου, μην συγχιζεσαι, είναι καθαρά θέμα κοσμοθέασης .Πως είναι δυνατόν να θελεις να είσαι ελεύθερος ,όταν η θρησκεία σου δούλο σε ανεβάζει προβατο σε κατεβαζει.Συνηθίζεις με τον καιρό .
    Αυτό εξάλλου θέλουν οι κάθε είδους εξουσιαστές,να αποδεχτείς τον ρόλο σου.

    ΥΠΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν ανιστόρητε «βλάχο» πολύ σωστά αράδιασες τις γενεαλογικές γραμμές των ελλήνων ακόμα και αυτής του Τρώα Αινεία, όμως και εσένα και αυτών που πιστεύουν ότι σέβονται τον μοναδικό ελληνικό πολιτισμό σας ξεφεύγουν τα παρακάτω :
    Οι γενεά των εχιδνών ,όπως ακριβώς ειπώθηκε από τον Ιησού ,ισοπέδωσε φορώντας το «χριστιανικό» ράσο ,τα ιερά τα όσια και τα ρήματα των ελλήνων ΕΚΤΟΣ από το πνεύμα τους που θα τους ισοπεδώσει…
    Η γενεά των εχιδνών σε διατεταγμένη υπηρεσία ενδύθηκε το μανδύα του χριστιανού για να επιτεθεί σε Χριστό και Ελλάδα.
    Να αναγνώσεις τα διατάγματα «ελλήνων» (SIC) αυτοκρατόρων κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ, καθώς και τα αναθέματα που «ψάλονται» μέχρι και σήμερα την Κυριακή της ορθοδοξίας.
    Όλα αυτά με τον διπλό «πρακτορικό» πολυπρόσωπο στόχο να διαλύσουν, κομματιάσουν, εξολοθρεύσουν τον επικίνδυνο ΕΛΛΗΝΑ και τον φωτοδότη ΧΡΙΣΤΟ.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεσαιότι δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι σου στην εκκλησία και ειδικά την κυριακή της ορθοδοξίας,άλλωστε δεν έχεις λόγους αφού δεν πιστεύεις σ'αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να κι ένα καλό του ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Γίνεται ένας δάλογος μεταξύ μας,όλο "αβρότητες" μεν αλλά δεν παύει να είναιο διάλογος και ας έχουμε εκτροχιασθεί τελείως από το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητή μου ΥΠΑΤΊΑ δεν σε υποχρεώνει κανείς να γίνεις δούλος ή πρόβατο,έχεις την ελευθερία της επιλογής.Δεν θεωρώ το εαυτό μου δούλο ούτε πρόβατο πιστεύοντας στον Κύριό μας και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό.Απεναντίας μάλιστα νιώθω ελεύθερος από όλοι εσείς.Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ είπε κάποτε σε κάποιον που τον κατηγόρησε για την πίστη του στον Χριστό: "Εάν εγώ που πιστεύω πως ο Κύριος μας υπάρχει,έχω να κερδίσω πολλά πεθαινοντας, κι αν δεν υπάρχει δεν χάνω τίποτε,εσύ όμως φίλε μου που δεν πιστεύεις εκ των προταίρων έχεις χάσει τα πάντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑΠΑΝΤΑ .
    ΑΦΥΠΝΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε Βλάχο είσαι ωραίος! Όλα τα άτομα που σου λένε
    ό,τι λένε πραγματικά δεν κάνουν ούτε για να σου δέσουν τα κορδόνια σου. Η Αλήθεια είναι για λίγους το βλέπεις παντού. Όσο για τους πολέμιους της Ρωμανίας πατρίδας έχω να πω πως τα "οπλα" σας είναι γκιμπωνικά, άπερ παρωχημένα και χρονοντουλαπιασμένα. Έχουν βγει και σύγχρονοι ξένοι ιστορικοί που σας κάνουν φιόγκο.

    Είρων Κεφαλλήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι ( Έλληνες) που μισούν τους άλλους για το πιστεύω τους, τόσο θα τρίβουν τα χέρια τους αυτοί που μας έχουν από κάτω και μας πατάνε! Όλοι έχουμε έναν λόγο να μας χωρίζει από τον διπλανό μας!
    Πολιτικά (αριστερά – δεξιά και άλλες παπαριές) , γεωγραφικά (Βόρειοι – Νότιοι), κοινωνικά ( εργάτες και αφεντικά), οπαδικά (οσφπ – παο και άλλες παπαριές) και εγώ υποστηρίζω μια ομάδα αλλά όχι στο σημείο της ηλίθιας αντίληψης να μισώ τον αντίπαλο, θρησκευτικά (Χριστιανοί και αντιχριστιανοί) και όταν θα καταφέρουμε να εξοντώσουμε τον αντίπαλο τότε να νιώθουμε περήφανοι και δικαιωμένοι άσχετα με τις αλυσίδες που θα μας φοράνε αυτοί που είναι ο πραγματικός εχθρός.
    Ο μέγας Κολοκοτρώνης είπε το εξής : κανένας δεν περίσσευε τον καιρό της επανάστασης.
    Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα. Εμείς εκεί! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε την Ιστορία μόνο στην σελίδες που μας βολεύουν! Με ελαφριά την καρδιά μηδενίζουμε, ισοπεδώνουμε, παραβλέπουμε, διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο.
    Άξιος ο μισθός μας!
    Συγνώμη για την παρέμβαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν στέκει να έχουν όλοι δίκιο. Κάτι δεν πάει καλά όταν σε κάθε ανάρτηση αναφερόμενη στην Ορθοδοξία πετάγονται απρόκλητα μερικοί και την συκοφαντούν.Αν θέλουν να είμαστε μιά γροθιά κατά του εχθρού ας πάψουν να μαίνονται με τα σεβάσματα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών και να ιερουργούν τα δικά τους όποια είναι αυτά. Προσωπικά αδιαφορώ για τα πιστεύω τους, αλλά αν μου προσβάλλουν την Ορθόδοξη Ελλάδα ξεπερνάνε το όριο της ανοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βλάκες ακόμα δεν εννοήσατε ότι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ τρέμουν?
    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ημιμαθείς γραικύλοι που αγωνίζεστε για να ονομαστεί η ΕΛΛΑΔΑ Ρωμανία ή γραικία και ναι είχε δίκιο ο μέγιστος Κολοκοτρώνης όταν έλεγε πως έλληνας δεν περισσεύει κάνεις στην μάχη υπέρ πατρίδος και ιερών.
    Οι «χριστιανοί» ρε πανίβλακες πρώτα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την ιστορία που φίμωσαν για να εδραιωθεί το «πολυφοβικό» και «πολυαμαρτωλό» δόγμα και μετά να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γραμματεία που ΚΡΥΦΑ διάβαζαν μέσα στα μοναστήρια για να ξεστραβωθούν.

    Αφ εταίρου όλος αυτός ο πρακτορικός http://www.youtube.com/watch?v=z-PWCGozs3Q κατευθυνόμενος από στοές νέο-παγανισμός έχει μόνο ένα σκοπό, να διχάσει του ΕΛΛΗΝΕΣ σε χριστιανούς και εθνικούς και αντί να κομματιάζουν τον κοινό εχθρό τους να κομματιάζονται μεταξύ τους.


    Επίσης για τον βλάκα που είπε ότι δεν έχω πατήσει ποτέ σε εκκλησία κτλ κτλ, του παραθέτω τα 7 αναθέματα που και σήμερα τον αναθεματίζουν.

    http://www.amra.gr/forum/index.php?PHPSESSID=pc6t0emfj6vlfa3fh8nndbmh77&topic=2280.msg13868#msg13868

    Η δε πίστη μου στον Χριστό δεν εξαρτάτε απο ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ όπως ακριβώς είπε και ο πρωτομάρτυρας στέφανος ΑΝ τον θυμάσαι.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να ξεφυλίσσετε τις πρωτότυπες εγκυκλίους


    http://www.kapodistrias.info/dimosia-dioikisi/136-egiklios-2953

    http://www.kapodistrias.info/dimosia-dioikisi/216-egiklios-4286

    ΑπάντησηΔιαγραφή