Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τον τσάκισαν τον Ολυμπιακό... ποινή μιας αγωνιστικής του επέβαλλαν γιατί δεν υπήρχε ποινή μισής..


http://www.sday.gr/uploads/0%202%CE%BF%CF%82%202011/872602.jpg

Anti-ntp: Με ομάδες-εταιρίες δεν ασχολούμαστε, όμως πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία της βίας από όποια παράγκα κι αν προέρχεται. Τα στημένα παιχνίδια είναι γεγονός. Εσύ χαζό Έλληνα καραγκιόζη πότε θα  ξυπνήσεις;Οι ομάδες είναι για να μας χωρίζουνε!!!
Την εξοντωτική ποινή της μίας αγωνιστικής επέβαλλαν στον Ολυμπιακό μιας και δεν υπάρχει ποινή μισής αγωνιστικής για να του επιβάλλουν... μάλιστα η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 2-1... υπήρχε δηλ. κάποιος τόσο μαλάκας θεώρησε ότι δεν έγινε τίποτα!!



Η ποινή είναι μόνο μία αγωνιστική γιατί θεωρήθηκε ότι τα γεγονότα δεν ήταν εκτεταμένα... και δικαίως εδώ που τα λέμε γιατίδεν μπήκε δα και όλο το γήπεδο μέσα να πηδήξει τον Σισσέ... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!
Ά! Έφαγε και ο Τοροσίδης 5 αγωνιστικές... έτσι για να μη λέτε τίποτα ;)
http://dexiextrem.blogspot.com

11 σχόλια:

  1. Ότι να' ναι... Από πότε τα αθλητικά αποτελούν αντικείμενο προβληματισμού του συγκεκριμένου blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟΠΡΑΣΙΝΟΦΙΛΟΣ Κ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραβλεπω το γεγονος οτι ασχοληθηκες με ενα θεμα που δεν χρειαζοταν να σχολιασεις και τονιζω σε εσενα και στους αλλους "πρασινους" πως η μεγιστη ποινη ειναι μεχρι 2 αγωνιστικες συμφωνα με το φετινο καταστατικο.Οποτε αυτα που ξερετε αφηστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά τι έγινε πάλι τσακώνεστε για 2 πολυεθνικές εταιρίες;;; Το blog απ' ό,τι είδα δεν παίρνει θέση απλά παραθέτει το γεγονός. Είναι φυσικά κατακριτέο μετά απο τέτοια επεισόδια να μην τιμωρείται κανείς ή έστω τόσο χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ??? Ή ΕΠΙΘΕΣΗ???.... ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ-ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ- ΟΠΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα ειναι ο Ολυμπιακος πριν απο καιρο ηταν ο Παναθηναικος ,η Αεκ ο Παοκ .....

    ΟΛΟΙ τους μα ολοι τους φταινε.Ολοι τους εχουν κανει τα ιδια η και χειροτερα επεισοδια αλλα ο καθενας απο αυτους τυφλωμενος απο τον οπαδισμο και φορωντας παρωπιδες θυματε μονο των αλλων τα επεισοδια κι ας εχει και η δικια του καμπουρα πολλα επανω.

    Ειναι ας πουμε σαν διαγωνισμος ποιος θα κανει τα χειροτερα χωρις την αναλογη τιμωρια ομως(ισχυει για ολους αυτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι υπερβολικα τα σχολια περι ποδοσφαιρου και παραπλανησης.Αν ειναι ετσι να μην κανουμε τιποτα αλλο, να μην εχουμε ασχολιες.

    ΑΝΤΙ-ΝΤΠ πετα το i-phone ειναι παραπλανητικο και το εχει φτιαξει πολυεθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολη την εβδομαδα τα καναλια ασχολουνταν με το ντερμπυ και φουσκωναν τα γεγονοτα πουν εγιναν στο τελος του αγωνα με σκοπο να μας κανουνν να τσακωνομαστε για αυτο μερες ολοκληρες....για την απεργια ο χρονος που σπαταλιθηκε στα καναλια ηταν ελαχιστος.ολα ηταν στημενα απο καποιους ξυπνιους.(asterix)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ποδοσφερικες ετεριες λιτουργουν με το διερη και βασηλεβε οπος τα πολιτικα κοματα για να κερδιζουν εκατομιρια απο εσενα που σκοτονεσε για αυτους και που δεν ντρεπεσε για αυτο ποτε θα ξυπνισης.ποτε θα καταλαβις πος πανο απο ολα εισαι ελληνας και δεν μπορις να βαρας τον αδελφοσου που αν χριαστη μαζη θα υπερασπιστης την πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή