Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

Γέροντας Παΐσιος:
  • "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
  • "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
  • "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."

Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!
Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

Εντείνεται η σύγχυση για το ποιος κυβερνάει την Ελλάδα…


Ο Έλληνας πολίτης, παρακολουθώντας από χθες και σήμερα, όλα τα ΜΜΕ ή σερφάροντας στο διαδίκτυο, βρίσκεται προ αδιεξόδου, για το ποιος κυβερνάει πραγματικά τη χώρα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή η Τρόϊκα; Άλλοι εσκεμμένα, όπως για παράδειγμα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και άλλοι από άγνοια ή αγανάκτηση, μέσα στο διαδίκτυο, εντείνουν την σύσγχυση. Αυτή όμως η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση.
Αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμπέρασμα. Οι μισοί θα συμπεράνετε ότι τον απόλυτο έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας τον έχει η κυβέρνηση και επομένως αυτή είναι η απολύτως υπεύθυνη, ενώ οι άλλοι μισοί θα είστε σίγουροι ότι κυβερνάει η Τρόϊκα και ότι η κυβέρνηση δεν ευθύνεται. Δεν συζητάμε βέβαια για το τι λέει το Σύνταγμα. Αυτό έχει ήδη πάει μαζί με τα παλαιότερα συντάγματα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Η χώρα είναι σε αυτόματο πιλότο. Νόμος τώρα είναι το «δίκιο» του τοκογλύφου και του νταβατζή.
Αυτή λοιπόν η εντεινόμενη σύγχυση, εκτιμούμε πως είναι εσκεμμένη από την πλευρά της κυβέρνησης σε απόλυτη συνεργασία με….. την Τρόϊκα και με την ανοχή της. Και τούτο γίνεται για να μπορεί η κυβέρνηση να ελίσσεται, να κερδίζει χρόνο και να παίζει σε δύο ταμπλώ. Όποτε την συμφέρει να προβάλει τον εαυτό της και όποτε δεν την συμφέρει να κατηγορεί την Τρόϊκα και να παριστάνει πως την αντιμάχεται, όπως συνέβη χθες την νύχτα. Ταυτόχρονα φυσικά, η σύγχυση αυτή ακυρώνει τη λαϊκή οργή, η οποία, βοηθούσης και της πρόκλησης τεχνικής αντιπαράθεσης μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, δεν μπορεί να εστιαστεί και να αποτελέσει δύναμη ανατροπής.
Η πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με τη δική μας εκτίμηση και το έχουμε γράψει πολλές φορές, είναι ότι οι πολιτικοί μεταπράτες του ΠΑΣΟΚ και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά παράσιτα της χώρας, παρέδωσαν την ελληνική κυριαρχία στα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, παραιτούμενοι και από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας έναντι κατασχέσεων και εκποιήσεων από τους διεθνείς τοκογλύφους, ενώ για τον εαυτό τους επιφύλαξαν το ρόλο του μεσάζοντα κοτζαμπάση, μεταξύ των ξένων εξουσιαστών και του ελληνικού λαού. Επεφύλαξαν δηλαδή για τον εαυτό τους ένα ρόλο χωροφύλακα και φοροεισπράκτορα. Ένα μισητό ρόλο τυραννίσκου, για χάρη της εξουσίας και των προνομίων της και μόνο.

31 σχόλια:

  1. Παππούλη, να έβλεπες πόσοι υποκριτές υπάρχουν, πως παραμυθιάζουν το κόσμο..
    Μόνο άγιοι άνθρωποιν σαν εσένα π. Παΐσιε, αποτελούν ελπίδα στις ζωές μας, έχω βαρεθεί τυς επαγγελματίες ψεύτες.
    Όταν ο Ι. Καποδίστριας "έχτιζε" ένα ορθόδοξο χριστιανικό κράτος, απαλλαγμένο από πονηριές, από οφίκια, από μικρότητες, οι μασόνοι τον δολοφόνησαν.
    Τώρα η μόνη μας "αντίδραση", βασίζεται σε κοσμικούς εκπροσώπους, με όψη προβάτου, αλλά που είναι λύκοι.
    Να σαι πάντα καλά εκεί που είσαι γέροντα και αν θες μη μας ξεχνάς, εμάς εδώ κάτω, τους κολασμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρώσω, πως αν δεν υπήρχαν τα blogs σαν αυτό, σήμερα θα ζούσαμε την πιο απόκοσμη και στυγνή δικταορία όλων των εποχών...
    Χωρίς κουράγιο και ελπίδα να αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ευχη σου να εχουμε γεροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευλογείτε γέροντα
    μης μας λησμονάς
    και φύλαγε μας από τους "λύκους" που μας περιβάλουν και ευκαιρία ζητούν να μας κατασπαράξουν
    μόνο η Πίστη μας έμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αγιος Κοσμας ο Αιτωλος (του οποιου τις προφητειες μας διασαφηνισε πολλες φορες ο γεροντας Παΐσιος) ειχε πει για εναν αξιωματουχο "κασσιδιαρη" και "τυφλο", ο οποιος θα εφερνε τον χαλασμο. Ο GΑΡ ταιριαζει με αυτην την περιγραφη, αφου ειναι φαλακρος κατα ενα ποσοστο και τυφλος = απιστος κατα ενα μεγαλυτερο. Επισης ειχε πει οτι "θα μας βαλουν φορο στις κοτες κ τα παραθυρα", κατι που θυμιζει λιγο απο ... ημιηπαιθριους. Να εχουμε την ευχη και των 2 γεροντων. Θα μας χρειαστει σιγουρα απο εδω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti mpurdes einai aytew reeeeeeeeee.Ante pate me kamia gineka na xalampikarete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ+....

    ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ...+
    ΑΓΡΥΠΝΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΩΧΑΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΕΔΩ...

    ...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
    ...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.34...
    Από γυναίκες καλά πάμε, από πίστη πάσχουμε και από ανθρωπιά..
    άσε τις γκαιμπελίστικες αλητείες, αν δεν γουστάρεις, μη πιστεύεις, δικαίωμά σου, αλλά τις κουτοπονηριές δεν τις ανέχομαι.
    Όσοι πιστεύουν είναι μ@λ@κες και εσύ είσαι ο μάγκας;;;
    κατούρα και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανωνυμε 4.34μμ ευχομαι να εισαι τοσο μαγκας και ξυπνιος την ωρα που θα ξεσπασει το κακο .........
    Αλλα επειδη ειμαι σιγουρη οτι εκεινη την ωρα θα κλ...σεις μεντες καλο θα ειναι να ξεκινησεις απο τωρα να μαθαινεις καμμια προσευχουλα πιστεψε με θα σου χρειαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι αυτα που λεει ο παπουλης θα γινουν????χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα.
    οσο θα ερθουν τα ουφο σε 2 χρονια αλλο τοσο θα γινουν αυτα που λεει ο παπουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρός Ανώνυμο 22 Φεβρουαρίου 2011 7:17 μ.μ.

    Ειλικρινά σε λυπάμαι,κάτι τέτοιοι τύποι σαν και εσένα θα περάσετε μεγάλο μαρτύριο φίλε μου.
    Έυχομαι να αλλαξοπιστήσεις και να δείς τι πραγματικά συμβαίνει στο κόσμο και μετά να μιλήσεις.Τύποι σαν και σένα απλά δε θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και φοβάστε.Είστε βολεμένοι όλοι και μιλάτε,θα έρθει η ώρα σας.
    Διάβασε κανά βιβλίο και αναρωτήσου έστω και μια φορά γιατί συμβαίνουν όλα αυτά,ότι είπε ο Κοσμάς Αιτωλός και ο Γέροντας Παίσιος έχουν βγεί και συνεχίζουν και βγαίνουν.
    Ευτυχώς για σένα που είμαστε μαλάκες εμείς και εσύ ο έξυπνος,όχι μόνο θα κλάσεις μέντες όταν έρθει η ώρα αλλά θα κρυφτείς στην υπόγα και δε θα ξαναβγείς.

    Ο καιρός γαρ εγγύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην τον αποπαίρνεις τον 7.17, προσωπικά θα του συνιστούσα να ψάξει και να βρει, μην τα περιμένει όλα από τους άλλους.
    Μεγάλε, μόνος σου κάνε την έρευνά σου, μην θυμώνεις αν κάποιος σου τη λέει, ο παππούλης αυτός είναι άγια ψύχη.
    Αν ερευνήσεις θα μείνεις έκπληκτος ευχάριστα και είμαι σίγουρος θα βοηθηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πλησιαζει η ωρα κ ο θεος βοηθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδες δεν τα πειστευω ολα αυτα .μακαρι να ηταν αληθεια και μακαρι να γινοντουσαν αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν.Εδω θα ειμαστε και θα το δειτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aνωνυμε 7.17μμ ζησε στον κοσμο του πινοκιο και ασε εμας τους υπολοιπους να ζουμε την πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. anonime 7.17 na mathaineis pws eidi stin ameriki (kai erxetai pros ta edw) den mporoun na exoun kotoules.ntomatoules maroulakia ktlp.... me tin dikaiologia pws den pernene apo elegxo kai pws mporei n einai vlavera gia esena kai tous iopoloipous.... tixaio?????
    kai oso gia ta parathira diavase liga gia ta oikologika spitia kai tous nomous pou ta akolouthoun... se 2 politeies twn hpa (mexri twra) an to parathiro sou den kleinei aerostegos 555 dolaria prostimo kai alla episis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. einai apo tous nomous gia tin katapolemisi tis iperthermansis tou planiti .........kai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανωνυμε 8.38 οκ σεβομαι οτι δεν πιστευεις εξαλλου ελευθερια εχουμε ο κυριος ειπε οποιος θελει ας με ακολουθησει........


    οταν ομως γινουν θα θελα να δω τοτε τι θα απαντουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν γινουν φιλεμου τοτε θα βγω και θα πω οτι εκανα λαθος οπως το λεω και για αλλα πραματα.Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι στο κομματι που λεει ο παπουλης οτι η ρωσια θα κανει πολεμο με την τουρκια και οτι η ελλαδα στο τελος θα ειναι ο νικητης δεν παιζει για μενα με τιποτε.Τωρα οτι στο μελλον θα γινει παγκοσμια κυβερνηση αυτο ειναι συγουρο.Ουτως η αλλως ο ανθρωπος παντα ηθελε να κυβερνησει τον κοσμο.Αιωνες τωρα η μια αυτοκρατορια διαδεχοταν την αλλη.Ειναι η μοιρα του ανθρωπου αυτη δεν χρειαζετε να μου την πει κανενας παπουλης παντα ετσι γινοταν.
    Και παντα ο δυνατος θα καβαλαει τον αδυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αν γίνουν... θα πιστέψω!
    και να σου τα ειρωνικά σχόλια τύπου "δε χρειάζεται να μου τη πει κανένας παππούλης"
    ξέρεις κάτι ρε φίλε;
    Εγώ απογοητεύτηκα από ιδεολογίες, κοσμικούς μεσσίες, κόμματα, φορείς κλπ...
    κανένας κερατάς δε με άκουσε, δε με σεβάστηκε, δε με παρηγόρησε στα δύσκολα.
    Θες να μην πιστεύεις;;; πρόβλημά σου, το σέβομαι.
    Όμως, προσωπικά πιστεύω και έχω τους λόγους μου, γι αυτό σου ζητάω μια χάρη:
    μην ειρωνεύεσαι!
    Σε σέβομαι, σεβάσου και εσύ αυτό που πιστεύω.
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ειρωνευομαι κανεναν.Απλα λεω δεν πιστευω ολα αυτα που λεγονται.καποια ναι αλλα οχι λα αυτα που λεγονται.Απο την αλλη καλυτερα εσεις που την ψαχνετε και το παλευετε οσο μπορειτε εστω και αν πεφτετε εξω κατεεμε παρα ολοι οι υπολοιποι που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
    Εγω γενικως ειμαι σε ετοιμοτητα και διαβαζω παρα πολυ εντυπα,μπλογκς και πολλα αλλα για να ειμαι ενημερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οτι και να λεμε η ουσια ειναι μια ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ειτε φοβομαστε ,ειτε δεν φοβομαστε,ειτε πιστευουμε,ειτε δεν πιστευουμε......ας βαλουμε στην ακρη το καταραμενο μας εγω(γιατι τιποτα δεν ειμαστε χωμα μονο και στο χωμα καταληγουμε) και ας απευθηνθουμε στο δημιουργο μας και με συντριβη καρδιας ας τον παρακαλεσουμε να μας ελεησει και να μας βοηθησει ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ti mpurdes einai aytew reeeeeeeeee.Ante pate me kamia gineka na xalampikarete.

    krokos kozanis:
    o parapano tupos eine blakas me perikefalea kai koimaaaate me tis mpourdes tou..ftou sou makaka..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αδελφια ειμαι ελληνας ορθοδοξος κ ειμαι σιγουρος πως θα σας συναντησω καπου εκει στα βουνα οπου θα πολεμουμε για εναν σκοπο!!!μην ξεχνατε ποιοι ηταν οι προγονοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δοξα τον θεο την ευχεισου πατερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    1) ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    2)ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
    3)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ.
    4)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ
    5)ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 40ΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ
    6)ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    7)ΓΙΑΤΙ ΑΝΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
    8)ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
    9)ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    10)ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.
    11)ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
    12)ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΣΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ
    13)ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΡ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ
    14)ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
    15)ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΤΑΗΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΩΤΑ
    16)ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΟΠΡΟΒΙΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΥΦΑΙΝΑΜΕ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΕΣ ΜΑΝΔΥΕΣ
    17)ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ
    18)ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΑ ΠΡΙΝ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    19)ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
    20)ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΜΑΣ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
    21)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 18
    22)ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΦΡΕΣΚΑ
    23)ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ
    24)ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    25)ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ "ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ
    26)ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ
    27)ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΑ
    28)ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ"ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ.
    29)ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Η ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    30)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"ΓΟΥΙΣΤΟΝΤΖΩΡΤΖΙΛ 1941"
    31)ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ
    32)ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    33)ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ
    34)ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ''Νόμος τώρα είναι το «δίκιο» του τοκογλύφου και του νταβατζή.'' ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΊ ΚΑΙ ΆΠΙΣΤΟΙ, ΌΛΟΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΖΥΓΌ, ΕΝΩΘΕΊΤΕ. ΜΟΝΌ ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΎΡΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΈΝΟ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΦΏΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΈΧΩΣΕ. ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ. ΕΜΠΡΌΣ ΛΟΙΠΌΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πίστη να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εχω διαπιστωσει οτι αυτοι που ειναι αθεοι η πιστευουν καπου αλλου,εχουν μεγαλο μενος κατα του χριστιανισμου,πολλη ειρωνεια!!!συνηθως εκεινοι που ανηκουν σε αυτη την κατηγορια,ειναι οι γνωστοι διανοουμενοι,που διαβαζουν πολλα βιβλια,που ειναι πιο εξυπνοι απο ολους και διαφορες μαλακιες!!!εχω βριστει και υποτιμηθει πολυ ασχημα απο τετοιον ανθρωπο επειδη ειμαι χριστιανος!!αλλα ολα αυτα τα βουρλα,γιατι βουρλα ειναι με περικεφαλαια,θα περασουν πιο ασχημα απο ολους οταν γινουν ολα αυτα,συντομα δηλ.,γιατι θα ταπεινωθει η ¨αφορητη εξυπναδα τους¨!!!δεν θα τους λυπηθω καθολου ομως!!!!γιατι ειναι αξιοι της μοιρας τους και της βλακειας τους!!!ο καιρος γαρ εγγυς βληματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή