Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τη νύχτα στα κρατητήρια θα περάσει ο Απόστολος Γκλέτσος(

Δείτε μερικές φωτό και βιντεο


<<Ότι κι αν κάνουν δεν θα μας λυγίσουν>> 


Ως κοινός εγκληματίας θα περάσει τη νύχτα ο Απόστολος Γκλέτσος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, αφού ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να παρουσιαστεί στα δικαστήρια αύριο το πρωί στις 9.00΄, ενώ η αρχική  εντολή ήταν να οδηγηθεί στα δικαστήρια σήμερα στις 19.00 το απόγευμα.
΄Οταν έγινε γνωστή αυτή η απόφαση του Εισαγγελέα, οι πολίτες που... είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας για  να του συμπαρασταθούν, αυτή την ώρα ξεκίνησαν πορεία προς το αστυνομικό μέγαρο.

Όλοι οι δημότες του Δήμου Στυλίδας δίνουν αύριο το πρωί στις 9.00΄ραντεβού στα δικαστήρια Λαμίας για να συμπαρασταθούν στον Δήμαρχό τους


o Απόστολος Γκλέτσος βγήκε στο μπαλκόνι του Αστυνομικού Μεγάρου. Μόλις οι πολίτες που είναι συγκεντρωμένοι έξω από την Αστυνομία τον είδαν να τπυς χαιρετάει, αρχίσαν να φωνάζουν τα παρακάτω συνθήματα:

<<Απόστολε προχώρα, μπας και ξυπνήσει η χώρα>>

<<Απόστολε θυμήσου είμαστε μαζί σου>> και

<<Απόστολε μαζί μέχρι τη Βουλή>>

<<Απόστολε προχώρα και γκρέμισέ τα όλα>>














2 σχόλια:

  1. Εδω δεν κωλωσαν στον Γερο του Μορια στον Γκλετσο θα κωλωσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πραγματικά που είναι αυτοί οι "περίφημοι" εισαγγελείς/δικαστές όταν τα λαμόγια των 300 κατασπαράζουν τον ελληνικό λαό και σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις φαίνεται να προδίδουν την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή