Anti-ntp:Φυσικά και συμφωνούμε απόλυτα με το άρθρο.. έτσι δοκιμάζουν αρρώστιες και μειώνουν τον πληθυσμό οι μασώνοι και κτλπ παρακλάδια τους..
Oι κυανόκρανοι “έφεραν τη χολέρα στην Αϊτή”!!!!!!!!!!!
Πως ξέσπασε η επιδημία χολέρας στην Αιτή; Αν ισχύουν οι κατηγορίες ότι ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΙ ευθύνονται για την επιδημία το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό! Υπάρχουν επίσημες “διαψεύσεις” από τον ΟΗΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά λίγες είναι οι αμφιβολίες για....
το πραγματικό αίτιο που προκάλεσε την επιδημία!!!
Μεταφερόμενη αρρώστεια για να πληγεί ο τοπικός πληθυσμός και να σταματήσουν οι εξεγέρσεις;
Μέθοδος Population Reduction;;;
Πολλά ερωτήματα γεννιούνται… Ενα πάντως είναι σίγουρο!
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!!
Θυμάστε τι είχαμε πει για τους “παγκόσμιους οργανισμούς υγείας” για εμβολιασμούς κλπ, στην έρευνα για τους Ιλουμινάτι;;; Δείτε σχετικά ΕΔΩ!!!
Οι κατηγορίες ότι οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ ευθύνονται για το ξέσπασμα της επιδημίας χολέρας στην Αϊτή ερευνώνται πλέον επίσημα από τον οργανισμό, αλλά πολύ αργοπορημένα.
Τα κύρια σημεία του άρθρου της Nina Lakhani.
Η αρρώστεια έφτασε από στρατιώτες του ΟΗΕ, που είχαν προσβληθεί από τη χολέρα στο Νεπάλ το καλοκαίρι. Οι διαψεύσεις του ΟΗΕ σχετικά με το από που προήλθε η επιδημία, προκάλεσαν διαδηλώσεις και ταραχές. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και δεκάδες να τραυματιστούν. Τα επεισόδια και η αγανάκτηση εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα
H “ξένη αρρώστεια” έχουν φοβίσει και εξοργίσει του Αιτινούς. Τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν στον ποταμό Αρτιμπονίτ, δίπλα σε μία βάση του ΟΗΕ, όπου στρατωνίζονται 500 στρατιώτες από το ΝΕΠΑΛ. Η τελευταία αποστολή από το Νεπάλ, έφτασε τον Οκτώβριο. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το 75% των ανθρώπων που προσβάλλονται από χολέρα είναι ασυμπτωματικοί, αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ να μολύνουν άλλους.
Η χώρα κατεστραμμένη από πολέμους ναρκωτικών, πραξικοπήματα, εμφύλιες συγκρούσεις, φτώχεια κι τη φυσική καταστροφή, εξαρτάται ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, οργανώσεις αρωγής και τον ΟΗΕ για σχεδόν τα πάντα! Αναμένεται κορύφωση της επιδημίας σε μία βδομάδα από σήμερα, στην παραγκούπολη Cité Soleil, από την οποία μπήκε στην πρωτεύουσα. 40% αύξηση των κρουσμάτων στην παραγκούπολη Martissant που δεν έχει αποχέτευση.
Ο Στέφανο Ζανίνι, επικεφαλής της MSF, δηλώνει ότι “την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις πρώτες κορυφώσεις της χολέρας, που θα συνεχιστούν τις επόμενες βδομάδες. Η Αϊτή είναι γεμάτη ανθρωπιστικές οργανώσεις. Αν είσαι μια ανθρωπιστική οργάνωση, πόσο χρόνο σου παίρνει να αντιδράσεις σε μια κρίση που ξέσπασε πριν πέντε εβδομάδες; Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μια πυρκαγιά με ένα ποτήρι νερό”.
Oλόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
Λίγα λόγια για την Αιτή. (wikipedia).
. H Δημοκρατία της Αϊτής αποτελεί μια χώρα που καταλαμβάνει το δυτικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλας που βρίσκεται στην Καραϊβική. Στη δικαιοδοσία της περιλαμβάνει και τα μικρότερα νησιά La Gonâve, La Tortue (Tortuga), Les Cayemites, και Île a Vache, ενώ το ακατοίκητο νησί Ναβάσα διεκδικείται τόσο από τη χώρα αυτή όσο και από τις ΗΠΑ.
Η Αϊτή μοιράζεται το νησί της Ισπανιόλας με την Δομινικανή Δημοκρατία. Το χερσαίο τμήμα της Αϊτής καταλαμβάνει 27.750 τετραγωνικά μέτρα. Ο πληθυσμός της είναι 9.035.536, με βάση τις εκτιμήσεις του 2009.[1]
Η πρωτεύουσα της Αϊτής είναι το Πορτ-ο-Πρενς (Port-au-Prince), που βρίσκεται στο κύριο νησί, την Ισπανιόλα. Πρώην γαλλική κτήση, η Αϊτή ήταν η δεύτερη χώρα στο δυτικό ημισφαίριο, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που διακήρυξε την ανεξαρτησία της το 1804. Η χώρα έγινε η πρώτη ανεξάρτητη δημοκρατία Αφροαμερικανών και το μόνο κράτος που γεννήθηκε έπειτα από επιτυχημένη επανάσταση των δούλων. Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας έγινε την 1η Ιανουαρίου 1804.
Παρά τη σχετική μακροζωία της, είναι η πιο φτωχή χώρα του δυτικού ημισφαιρίου. Τώρα η Αϊτή βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, μετά το πραξικόπημα που καθαίρεσε τον πρόεδρο Ζαν-Μπετράν Αριστίντ (Jean-Bertrand Aristide) στις 29 Φεβρουαρίου του 2004.
Το όνομα της χώρας σημαίνει «υψηλή γη».
http://olympia.gr/2010/11/21/χολέρα-στην-αιτή-πως-ξέσπασε-ποιοι-την/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου