Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

O Yποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ τσακώνεται με δημοσιογράφο του Associated Press


anti-ntp.net
Δημοσιογράφος του Associated Press "κολλάει" στον τοίχο των Μιτ Ρόμνεϊ  κατά την διάρκεια δηλώσεων του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ. 


Σε μια προσπάθεια να εμφανίσει την καμπάνια του πεντακάθαρη, δήλωσε κατηγορηματικά την καμπάνια του δεν την διαχειρίζεται κανένας λομπίστας για να...
εισπράξει την άμεση απάντηση από δημοσιογράφο του AS.Pr. : "Αυτό δεν είναι αλήθεια κυβερνήτη, δεν είναι αλήθεια. O Thad Cochran είναι λομπίστας και είναι στην καμπάνια σας. Πως μπορείτε να λέτε τέτοια πράγματα;
Εμφανώς εκνευρισμένος (κρατώντας την ψυχραιμία του)  απάντησε: "Άκουσες τι είπα; Είπε δεν έχω λομπίστες να διαχειρίζονται την καμπάνια μου και δεν την διαχειρίζεται."

Η Συζήτηση συνεχίστηκε έντονα και μετά την λήξη των δηλώσω του υποψήφιου προέδρου αφού έχει προηγηθεί επίπληξη στον δημοσιογράφο, από τον υπεύθυνο επικοινωνίας. Συγκεκριμένα και με έντονο ύφος του ζήτησε να"φερθεί επαγγελματικά " και να μην επιμένει στον ισχυρισμό του γεγονότος. Τελικά επικράτησε ψυχραιμία και οι 2 τους μίλησαν ιδιαιτέρως, μακριά από τις κάμερες.