Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Καρατζαφέρης: «Θέμα χρόνου η κοινωνική έκρηξη»


Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αλλά θα καταφέρει να έχει και αυτοδυναμία...




«Τις τελευταίες εκλογές έπρεπε να κερδίσει ο Τσίπρας, ο οποίος έχει φτιάξει πλέον έναν μύθο, ενώ στις επόμενες θα έρθει με αυτοδυναμία που θα είναι και η καταστροφή της χώρας. Εάν τώρα ερχόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε την ανάγκη του Καμμένου, του Κουβέλη, δεν ξέρω ποιού άλλου, για να κάνει μία κυβέρνηση. Άρα λοιπόν θα ήταν αρκετά "ετοιμόρροπος"», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Στην συνέχεια είπε πως «μέσα στις δυσκολίες θα έπεφτε. Θα δινόταν τότε η ευκαιρία να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη, σαν την Ένωση Κέντρου, ή τον Συναγερμό του Παπάγου, που θα ήταν μέσα όλος ο αστικός κόσμος, μία αστική δημοκρατία».

Επίσης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας πως «θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι υπολογίζουν μερικοί. Πιστεύω ότι θα χυθεί αίμα στην άσφαλτο πριν τα Χριστούγεννα. Μακάρι αυτό να είναι υπερβολή. Μακάρι να διαψευστώ και να πω έκανα λάθος».
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα αυτά τα ΣΚΑΤΑ που ζούμε χοντρούλη μου, έβαλες και συ το χεράκι σου....γι' αυτό ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ΠΑ:ΠΑΔΗΜΟΣ! Πολιτικε καιροσκοπε που περιμενεις να πεσει κανενα κοκαλο απο την εξουσια να το γλειψεις. Ου να χαθεις λαμογιο και αυτοι που σε ξεσκονιζουνε, πο δηθεν εθνικοφρονες του κωλου.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11:21 ΚΑΙ 11:33
ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ!
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ! ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ,ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΗΡΑΝ 42% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!
ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ, ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!
ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Μ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

ρε 3.43 τον καρα- τζαφερ τον ψηφιζαν, ως επι το πλειστον, απλοι ελληνες που τους ειχε κοροϊδεψει.
τους αλλους τους ψηφιζουν δοσιλογοι-μαυραγοριτες που εχουν συμφερον (εχει και απο αυτους ο ελληνικος λαος μη χαλιεσαι). οσοι τον ιουνη ψηφισαν μνημονιακους (συμπεριλαμβανομενων και αυτων που ξαναψηφισαν καρα- τζαφερ)ξερανε τι ψηφιζαν, και ψηφισαν επειδη ΝΟΜΙΖΑΝΕ οτι τους συμφερει, για την παρτη τους. επειδη οι πρωην ψηφοφοροι του καρα-τζαφερ τον εγκατελειψαν οταν τον πηραν ειδηση, θα μας τον βγαλεις και ηρωα; ρε ουστ απο δω που ψαχνετε για μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 4:37 μ.μ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΗΝ.ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!(ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ V.I.P ΕΙΣΟΔΟ)
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ "ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΧΩΡΑ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ? ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΜΠΗΚΕ Σ΄ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ! ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΔΑ!
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΕΛΕΟΣ!!!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΚΛΗΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ! ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΠΙΜΕΝΩ: ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ)Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ!!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ!
ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
(ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!)

Ανώνυμος είπε...

...ΖΗΤΩ Ο ...ΕΒΡΑΙΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11:16 μ.μ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΕΙΡΑ! (ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ)

Γ.Π. Χολαργος

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς λέω ευτυχώς ό ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πού είχε εγκλωβισθεί σ αυτό τό μόρφωμα πού λέγεται ΛΑΟΣ κατάλαβε τήν ΑΠΑΤΗ καί έριξε μαύρη πέτρα πίσω του .....

Ανώνυμος είπε...

12:10 π.μ.
Την μαύρη πέτρα φίλε μου ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ δεν την έριξε πίσω του, την έριξε στο ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!!!
42%, σχεδον οι μισοι ψηφοφόροι της Ελλάδας, ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
Και τώρα ψάχνουμε ευθύνες!
Τους αποστάτες του "μορφώματος" οπως λές, τους ψήφισαν οι ΝΔκρατες με τα δυο χέρια! Στον ΛΑΟΣ ηταν μορφώματα, στη ΝΔ έγιναν αυτομάτως ΠΟΛΙΤΙΚΑΡΕΣ!!!
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Και τωρα που το σκεφτομαι, μάλλον πρέπει να είναι αλήθεια: Ο Καρατζαφερης ειναι υπεύθυνος για το χάλι της Ελλάδας!