Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα βάση σχεδίου…έρχονται οι δυνάμεις κατοχής και οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες


Προσέξτε τι είπε ο κ. Σουλτς:

Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους.

«Ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας»...


Ακολουθεί το άρθο της Deutsche Welle:

“Ειδικές οικονομικές ζώνες για την ανάπτυξη”

Τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα να αναπτυχθεί οικονομικά και να βγει από την κρίση προτείνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel ο Μάρτιν Σουλτς υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα λιτότητας, ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι μια στρατηγική προκειμένου να επαναφέρει την οικονομία της σε τροχιά ανάπτυξης. Αυτό θα γίνει μέσω επενδυτικών προγραμμάτων και ταυτόχρονα με έλεγχο από την ΕΕ.
Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας «οργανισμός ανάπτυξης», λέει ο Σουλτς, όπου ευρωπαίοι και έλληνες πολιτικοί θα εντοπίζουν έργα άξια να τύχουν υποστήριξης και θα ελέγχουν την εισροή των σχετικών κονδυλίων.

«Θα υπάρχει έλεγχος, αλλά και οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης», εξηγεί ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός. Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους. «Ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας». Προϋπόθεση γι’ αυτήν την ειδική οικονομική ζώνη αποτελεί η προσήλωση των Ελλήνων στο ευρώ και η προθυμία της Αθήνας να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και επενδυτικές διευκολύνσεις για επιχειρήσεις, οι οποίες θα επενδύουν στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η προσέλκυση επενδυτών
Όπως αναφέρει το Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, η ιδέα μιας ειδικής οικονομικής ζώνης κερδίζει και στην Ελλάδα όλο και περισσότερο οπαδούς: Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποβάλει ήδη σχετικό αίτημα στην Κομισιόν. Στόχος είναι η προσέλκυση επενδυτών με τη θέσπιση χαμηλότερων εισφορών και λιγότερη γραφειοκρατία. Αυτές οι περιοχές θα δημιουργηθούν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, π.χ. στο νότιο τμήμα της Κρήτης και στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου, αναφέρεται στο άρθρο. Εκεί θα μπορούν να διακινούνται αγαθά, τα οποία προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Οι μισθοί των εργαζομένων λέγεται ότι δεν θα θιγούν, επειδή η Ελλάδα έχει ήδη μειώσει δραστικά τους κατώτατους μισθούς.
O γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ έχει προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση τη δημιουργία ειδικών ζωνών σε κάποιες περιοχές, παραπέμποντας στις ανάλογες θετικές εμπειρίες της Πολωνίας, υπενθυμίζεται στο άρθρο. Σταμάτης Ασημένιος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oυτε που να το σκεπτονται οι εχθροι μας.

Να πανε στον τοπο τους και να κανουν ο,τι θελουν. Να παμε και εμεις να επενδυσουμε εκει...

Αλητες ! Καθαρματα !
Ουτε που να το σκεπτεστε!

ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!
ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ.

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες ξεσηκωνονται.

Οποιος δημοσιος υπαλληλος υπογραψει προδοτικα εγγραφα θα συρθει ο ιδιος στα δικαστηρια ως προδοτης.

Υπογραψτε και εσεις το εξωδικο που θα σταλει στις δημοσιες υπηρεσιες, στο

h**p://www.gopetition.com/petitions/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%87/signatures.html

Ανώνυμος είπε...

Μονοι τους μιλανε για
"εχθρική δύναμη κατοχής" !!!!!!!

και προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο...

Εξω παλιοσκυλα! Εξω απο τη χωρα μας κοπριτες !
Θα σας πολεμησουμε παλιοευρωπαιοι !

Oι κωλοΝΑΖΙ γερμαναραδες δεν τολμησαν να ερθουν στην Ελλαδα φετος για διακοπες...
Ηξεραν τι τους περιμενε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ,ΑΜΠΙΓΙΕ ΠΟΥ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. Μ Ο Υ Ν Ο Π Α Ν Α !!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΡΚΕΛ , ΤΟΣΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 300! ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ" ΕΛΛΗΝΑ! ΜΟΝΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ... ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥς ΟΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Με τα αποτελέσματα των τελευταιων εκλογών εκπληρώθει το ρηθέν υπο του Βασιλειου Λεβέντη
"Ζωα ειστε όλοι ΖΩΑ"
Πιστεύεται ακόμα αγαπητοί φίλοι ότι θα αντιδράσουν τα ζώα πού αποτελούν την Ελληνική κοινωνία???
Τα αποτελεσματα τών τελευταιων εκλογών άλλα λένε.
Θέλετε και άλλη απόδειξη???
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο 11.06!!!!! Ετσι ακριβως! Καλυτερο παραδειγμα δεν θα μπορουσες να βρεις!!!! Γιαννης!