Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΑΠΟΒΑΣΗ" ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.


Έχουμε συνηθίσει στους τσαμπουκάδες για τα νησιά και τις βραχονησίδες μας η Ελλάδα να αντιδρά σαν κότα, μπροστά στην οργανωμένη τουρκική επίθεση. Παρόλα αυτά, συνέβη κάτι ομολογουμένως πρωτόγνωρο...


Χρυσαυγίτες της Σύρου που είναι αντίθετοι στην ενοικίαση ή πώληση βραχονησίδων, έκαναν απόβαση – κατάληψη στο νησάκι Διδύμη (ή Γαϊδουρονήσι), που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του λιμανιού της Σύρου!

didimi simaia


Το συγκεκριμένο νησί βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τα νησιά που πρόκειται να πουληθούν ή να ενοικιαστούν σε ιδιώτες για επενδύσεις. Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν απόβαση και συμβολική κατάληψη της Διδύμης, ενώ ύψωσαν την ελληνική σημαία στον φάρο ύψους 29 μέτρων που βρίσκεται εκεί και άπλωσαν πανό που έγραφε "Η Ελλάδα δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται ".

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε κάθε πατριωτική κίνηση απ΄όπου κι αν προέρχεται.
Από λόγια έχουμε πήξει...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδιά! Καιρός ειναι να κοιτάμε εθνικά και πατριωτικά !

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας. Αν και διαφωνώ με τις περισσότερες τοποθετήσεις του συγκεκριμένου κόμματος, ωστόσο αυτή η πράξη λέει πολλά! Μπράβο σας!

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη δυνατη,για να ξεβρωμισει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

Σωστοί οι ΧΑυγιτες της Σύρου αλλα απο τους ΧΑυγιτες της Αθήνας αναμένουμε ακόμα μια απόβαση στον antenna

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΛ@Κ@ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ....ΣΦΥΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ..!!!


ΔΗΜΗΤΗΣ Κ. Π.


Ανώνυμος είπε...

MRAVO PATRIOTES XAYGITES.
ANTE PAS KAI XIPNISOYN KAI OI YPOLIPOI.GIATI EXOYME GEMISI PRODOTES.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Κι εγώ δε συμφωνώ με κάποιες θέσεις του κόμματος, αλλά έχουν αποδείξει ότι έχουν κότσια κι ότι νοιάζονται για τη χώρα μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά και μακάρι ν' ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Λόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού και άγρας ψήφων.

Αυτό δεν αφορά μόνο τη Χ.Α. Αφορά όλους όσους έχουν σηκώσει την αντιμνημονιακή σημαία. Είτε πουληθεί το νησί με Ελληνική σημαία είτε χωρίς, σημασία έχει ότι θα πουληθεί.

Σε ένα κοινοβούλιο που ξεπουλάει τη χώρα και το λαό της δεν κάθεσαι να βλέπεις τα μέτρα να περνάνε. Παραιτήσε κατεβαίνεις στο Σύνταγμα και μαζί με τον κόσμο το ανατρέπεις.

Όλα τα άλλα είναι εμπόριο ελπίδας σε ένα κόσμο που εδώ και χρόνια δεν σκέφτεται και δυστυχώς αργεί πολύ να αρχίσει να το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ας ευχηθούμε να είναι μια καλή αρχή
στην επανάσταση μας..
μπραβο στην χρυσή αυγή!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους άνθρωπους... Θα προτιμούσα να μη χρειαζόταν να σε πάρει υπό την σκέπη της η ΧΑ για να κάνεις κάτι πατριωτικό αλλά μάλλον η ελπίδα μου είναι ουτοπική! Τελικά ο Έλληνας για να κάνει μία πατριωτική κίνηση θα πρέπει πρώτα κάποιος να του δώσει την εντολή να το κάνει...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΚΑΚΟ ΕΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΕΤΣΙ,ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ!!,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!