Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τουρκία διαλύεται, αργά και χωρίς καμία αντίδραση


Yψωσαν σημαίες του PKK στα οχήματα του τουρκικού στρατού!

Γράφει ο Μανώλης Κωστίδης

Οι Κούρδοι κρέμασαν σημαίες του PKK τα οχήματα του τουρκικού στρατού, με τους τούρκους στρατιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν και να παρακολουθούν ανήμποροι τις εξελίξεις μέσα σ τα τεθωρακισμένα οχήματα τους!...


Το γεγονός συνέβη στην πόλη Μπεγτουσεμπάπ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου το πρωί της Δευτέρας στις μάχες ανάμεσα στους αντάρτες και του τούρκους στρατιώ τες είχαν σκοτωθεί δέκα στρατιώτες και τρεις αντάρτες.

 Οι κούρδοι ζήτησαν να παραλάβουν τις σορούς των ανταρτών για να τους κηδεύσουν όμως ο τουρκικός στρατός αρνήθηκε. Οι κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στα τεθωρακισμένα οχήματα και στα φυλάκια. Αργότερα άρχισαν να κρεμούν σημαίες του PKK πάνω στα οχήματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.


Οι στρατιώτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς φοβόταν μεγαλύτερες αντιδράσεις και παρακολουθούσαν τους Κούρδους να κάνουν ότι θέλουν.
Τα επεισόδια έληξαν μετά από πολλές ώρες.
πηγη

1 σχόλια:

HUNTER είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ
ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.