Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Επίθεση Βενιζέλου στους οικονομικούς εισαγγελείς!!! Λέει “όχι” στην εξεταστική …


Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου στον realfm.gr, πως η διερεύνηση της υπόθεσης με αφορμή της δηλώσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, από τους οικονομικούς εισαγγελείς, έγινε για επικοινωνιακούς λόγους!..

«Ο εισαγγελέας κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε καν να επιληφθεί ενός θέματος στο οποίο το βασικό στοιχείο είναι πολιτικές αποφάσεις, πολιτικών προσώπων. Πιστεύω ότι αυτό έγινε για λόγους αμιγώς επικοινωνιακούς. Οτι ήταν ένα σκηνικό. Ένα επικοινωνιακό σκηνικό», δήλωσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη εξεταστεί από τη Βουλή.
Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε αντίθετος με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΕΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο εισηγητής της εκτεταμένης Αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001.

Είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο της παραγραφής των κακουργημάτων των απατεώνων πολιτικών προς τον έρμαιο αυτό τόπο.

Ο Βαγγέλης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα βασίστηκαν και τα δύο κόμματα εξουσίας (ΘΑΣΟΚ και ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ) για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές, τις χορηγίες και τις μίζενς … Ούτε ο πιο ευφάνταστος κακοποιός δεν θα είχε στήσει τόσα συνταγματικά, νομικά και πραγματικά αναχώματα, προκειμένου να προστατευθεί από τις ανομίες του, το αρπαχτικό πολιτικο προσωπικό της χώρας

Ακόμη και τα κραυγαλέα και ομολογημένα σκάνδαλα συγκαλύφθηκαν. Κανένας πολιτικός δεν προσήχθη στη δικαιοσύνη.

Ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης ,της οικογενειοκρατίας και της Ψευδοδημοκρατίας των Μιζαρισμένων των τελευταίων 38 ετών

Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Μεταπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ , ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια!!!! Για ποια πολητικη μιλαει? Ειδατε εσεις κανεναν πολητικο τα τελευταια 30 χρονια να ασκει πολητικη? Μανατζμετ ασκουνε !!! Ειδατε κανεναν να ενδειαφερετε για το μελλον του Ελληνα κ της Ελλαδας? Οτι φας, οτι πιεις, κι οτι αρπαξει ο κωλος ειναι ολοι! Γιαννης!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο λυπάμαι τους νέους επιστήμονες, που για μια θέση στον ήλιο της επαγγελματικής αποκατάστασης, αναγκάζονται να διαβάζουν τις ατέρμονες, επαναλαμβανόμενες, μπουρδολογίες των διαφόρων αυθεντιών, που στη πολιτική αποδείχθηκαν το λιγότερο κοινωνικοί "καφροι" και ανίκανοι!

Μπόλικο περιτύλιγμα και ουσία μηδέν.

Βλέπεις λχ τους υπαίτιους για την κατάντια του πολιτιού συστήματος και θεωρούνται αυθεντίες ενώ σοβαροί και διεθνώς αναγνωρίσημοι επιστήμονες πχ Κοντογιώργης, μένουν απέξω επειδή μιλούν με αυστηρό μεν και πειθαρχημένο λόγο και συστηματικότητα, αλλά χωρίς φληναφήματα και ηλιθιότητες, θίγοντας τα ουσιαστικά προβλήματα της δημόσιας σφαίρας και του κοινωνικού πεδίου και όχι μένοντας στις τυπικές αερολογίες.