Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία: Δέκα αξιωματούχοι ασφαλείας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Κούρδους


Δέκα Τούρκοι αξιωματούχοι ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτών και αστυνομικών, έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Κούρδους Μαχητές του PKK στην νοτιοανατολική επαρχία του Σιρνάκ σε αστυνομικό τμήμα και σε...
άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο κέντρο της κωμόπολης Μπεϊτούσεμπαπ (Beytussebap) .
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για άλλους 11 τραυματίες εκ των οποίων οι 8 είναι στρατιώτες και οι τρείς αστυνομικοί.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε καλά όλοι ποιούς μάς Επιβάλουν νά ...ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ , οί περιούσιοι !!

Ανώνυμος είπε...

αδερφε δεν μας επιβαλουν απλα να τους φοβομαστε. οι ελληνοφωνοι λακεδες ειναι ετοιμοι να ανοιξουν κεκροπορτες, και καποιες τις εχουν ηδη ανοιχτες, προκειμενου να γινει η μοιρασια οπως εχουν αποφασισει τα αφεντικα τους.ομως οι πιο απαραδεκτοι απο ολους και αποκτηνωμενοι, ειναι οι "ελληνες" που τους ξαναψηφισαν τον ιουνη για να μην χασουν τα ευρουλια τους.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1.53 ριξε μια ματια και σ αυτο
http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-costa-navarino-121606716.html
ειναι δημοσιευμα στο "πρωτο θεμα" για ελληνοτουρκικο γαμο στο costa navarino. θαυμασε τελεταρχη,πεθερο και καλεσμενους, και μην εχεις τετοιες αποριες. μια παρεα ειναι ολοι τους.