Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η τεμπελιά φταίει για τη φτώχεια υποστηρίζει η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου


«Βασική αιτία της φτώχειας είναι η τεμπελιά» υποστηρίζει η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, η 56χρονη Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρντ.
«Δεν υπάρχει κανένα μονοπώλιο στο να γίνεις εκατομμυριούχος. Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, τότε μην κάθεσαι απλά να γκρινιάζεις. Κάνε κάτι για να βγάλεις λεφτά και εσύ. Πέρνα λιγότερο χρόνο καπνίζοντας, πίνοντας ή κουτσομπολεύοντας και περισσότερο δουλεύοντας» έγραψε η πλούσια κυρία στο περιοδικό «Australian Resources».

Οι προκλητικές δηλώσεις της πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ ακόμη και ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας δήλωσε πως: «Το άρθρο αυτό αποτελεί προσβολή στους εκατομμύρια Αυστραλούς εργάτες που πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλειά προσπαθώντας να ταΐσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς».

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!το ενδεχομενο να μη θέλουμε πλούτη αλλά μια αξιοπρεπή ζωή δεν παίζει;;;Όσο κι αν δουλεύεις εδώ, μεροκάματο, όλο το 24 ωρο , λεφτά δεν παίρνεις!!!Τώρα για την ...Τζίνα τι να πω και μη χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

και αυτή, αν δεν ήταν κόρη του μπαμπάκα της και δεν είχε κληρονομήσει τα δις του, κι'αυτή τεμπέλα θα ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Τόσα λεφτά έχεις μωρή γιατί είσαι σε χλαπάτσα;Αντε χάσε κανα κιλό, μπάζο...