Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό μετά τη δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει αύριοη εφημερίδα το Ποντίκι. Σύμφωνα με το γκάλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερο κόμμα με μόλις μία μονάδα διαφορά από την ΝΔ ενώ η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Στην...
τελευταία θέση των Κοινοβουλευτικών κομμάτων η ΔΗΜΑΡ. Με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ο ΣΥΡΙΖΑ 24% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, ΚΚΕ 5% και ΔΗΜΑΡ 4,5% Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή η σιερά των κομμάτων δεν αλλάζει ΝΔ: 22,5% ΣΥΡΙΖΑ: 21,5% Χρυσή Αυγή: 9,5% ΠΑΣΟΚ: 7,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6% ΚΚΕ: 4,5% ΔΗΜΑΡ: 4% Η δημοσκόπηση εμφανίζει τα δύο μεγαλύτερα κόμματα να βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής, κι ενώ δεν έχουν εξαγγελθεί ακόμη τα σκληρά μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να σταθεροποιείται σε μονοψήφια ποσοστά, ενώ με πτώση εμφανίζονται τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όσο και η Δημοκρατική Αριστερά.


fimotro

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ'ο,τι φαινεται ο εξαθλιωμενος, προδομενος, κατακλεμενος, βιασμενος και σε λιγο μειοψηφία Ελληνας δεν ενδιαφερεται για το πρωτοσελιδο ενος περιοδικου πριν 20 χρονια που βγαζουν διαφοροι παντου.

Ανώνυμος είπε...

H NΔ ΠΡΩΤΗ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ? ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΞΩ, ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημοσκόπηση της Pulse είναι..για κοιτάξτε πριν τις πρώτες εκλογές πόσο έδινε την ΝΔ και το Πασόκ στις δημοσκοπήσεις της,τόσο αυτή,όσο και όλες οι άλλες πληρωμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων..στο 22-25% η ΝΔ και στο 14-19% το Πασόκ είναι η απάντηση!τόση αξιοπιστία!
Anti-ntp,επισήμαινε την αναξιοπιστία των δημοσκοπήσεων και των εταιρειών που τον διενεργούν κάθε φορά που ανεβάζεις τέτοιο άρθρο σε παρακαλώ.