Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό το σούργελο ξεφτίλισε τον Αθανάσιο Διάκο! [βίντεο]


ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό το σούργελο ξεφτίλισε τον Αθανάσιο Διάκο! [βίντεο]Σχεδόν 200 χρόνια μετά τον μαρτυρικό του θάνατο, αφού σουβλίστηκε από τους Τούρκους στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος «επιστρέφει» στην Αθήνα του σήμερα, δια χειρός και «εμπνεύσεως» της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου.


Η ίδια, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα εμπνεύστηκε και παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη.

Στην πορνογραφική φαντασία της κυρίας Κιτσοπούλου, ο «κερατάς» Αθανάσιος Διάκος στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους. Κι όλα αυτά σε μια παράσταση που επιδοτήθηκε από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και βιντεοσκοπήθηκε για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο Πειραιώς.

Στόχος της κυρίας Κιτσοπούλου είναι να δείξει ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να υπάρξουν ήρωες στην καθημερινότητα.

Όσο για τις δηλώσεις της σκηνοθέτιδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως δήλωσε σε άρθρο της, «Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο».

Ενώ συμπληρώνει «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει».

Αναρωτιόμαστε γιατί η κυρία Κιτσοπούλου δεν αναζητά συνεργασία με τον κύριο Σειρηνάκη! Είναι βέβαιο ότι οι δυο τους θα… μεγαλουργούσαν, άσε που και ως ηθοποιός θα μπορούσε επιτέλους να ξεδιπλώσει το καταπιεσμένο ταλέντο της δίχως να χρειάζεται να απολογείται!…

Δείτε το βίντεο στο radar.gr




radar

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανάσιος Διακος δεν μπορεί να ξεφτιλιστει από κανένα, απλά γιατί είναι πολύ πάνω από όλους εκείνους που δεν ασχολούνται με τίποτα που να αξίζει στην ζωή τους

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχναμε ,πως στην εποχη μας ο καλυτερος τροπος να προβληθεις ειναι το να προκαλεις....αυτο δεν εχει ορια και εχει ως αποτελεσμα την εξαφανιση πασης φυσεως αξιων...ενα ταλεντο σαν αυτην την κυρα τολμα και χρησιμοποιει εναν απο τους πιο βασανισμενους ηρωες προγονους μας ,προκειμενου να τραβηξει τα βλεμματα....ποιων ???μονο ανοητων φυσικα....Τα ψεμματα τελειωσαν.Οποιος απο μας δε σεβεται την ιστορια μας ως εθνος,την θρησκεια μας και καθετι που συγκροτει το ελληνικο στοιχειο ,θα το βρει μπροστα του...ερχονται μεγαλα τσουναμι για το εθνος μας..πρεπει να απομονωθουν οι ανθελληνες και να ενωθουν οσοι νιωθουν ΕΛΛΗΝΕΣ......ευχαριστω....

Ανώνυμος είπε...

Χίλια συγνώμη κύριοι αλλα αν γνωρίζετε σε ποιον οίκο ανοχής δουλεύει η κυρία σας παρακαλώ ενημερώστε μας, η το τηλ αν εκτελεί υπηρεσίες call girl ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Ξύλο πούτσα και στενά παπούτσα

Ανώνυμος είπε...

Επίθετο όνομα και πράμα!!! Κιτσ-οπούλου (αυτή που πουλάει κιτς έργα!)

Ανώνυμος είπε...

Σ΄αυτό το εμετικό αιδοίο με πόδια, ένα έχω μόνο να πω:

Βρωμότσουλο του κερατά που σκέφτεσαι με το μουνί σου (επειδή μυαλό δεν έχεις) σου χρειάζεται πήδημα παρα φύσιν, κατα συρροήν και κατ΄ εξακολούθησιν!

Μετά πιστεύω θα έρθεις στα λογικά σου, και θα βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΡΝΗ ............ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..........ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.......ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.............ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..............1

Ανώνυμος είπε...

εγώ λεω να την λιθοβολήσουμε!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?μάλλον κουβαλάτε πολλά απωθημενα.αν η κιτσοπούλου είναι αισχρή εσείς που σας θίξαν τα ιερά και τα όσια, εσείς οι ηθικοί που με το που σας δείξαν μια γυμνή φωτογραφία τσιμπησατε, είστε πολύ χειρότεροι . τουλάχιστον αυτή το κανει δημοσίως.και πολύ αμφιβαλλω αν εχει δει κανεις απο εσάς την παρασταση που σχολιάσατε.αυτές που έχετε πηδήξει θα θέλατε να είναι έτσι 'εμετικές'

Ανώνυμος είπε...

2.50 ΠΟΙΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ??? ΠΟΡΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ... ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.......ΑΝ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΗΔΙΟ ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ......ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!! ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι και αυτή μια άποψη... Αφήστε επιτέλους την κοπέλα να εκφραστεί δια μέσου της τέχνης! Haters gonna hate