Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η εφημερίδα μοίρασε στο Σαββατιάτικο φύλλο της χουντική ταινία για το Γράμμο και το Βίτσι.
Σε μια περίοδο που η Εθνική κυριαρχία της Χώρας βάλεται απο παντού,το πρώτο μέλημα των αγνών πατριωτών είναι να μην χωρίζουν τον κόσμο σε στρατόπεδα,και φυσικά να μην μεταφέρουν το διχαστικό κλίμα του εμφυλίου...


Το ίδιο βλέπουμε και απο την άλλη πλευρά με αναφορά σε πηγάδια και μελιγαλάδες απο τους κόκκινους ταλιμπάν.Τα πηγάδια δεν λείπουν απο την ρητορική των κόκκινων ταλιμπάν.

Αυτή την περίοδο που ο Ελληνικός  λαός πρέπει να είναι ενωμένος σαν γροθιά,οι αναφορές σε εμφυλιακές καταστάσεις απο όλες τις πλευρές,είναι πολύ ύποπτες.Θέλουμε να πιστεύουμε οτι πίσω απο την εμφυλιακή ρητορική δεν ''χαμογελάει''κάποια πρεσβεία.

Αν μερικοί πιστεύουν οτι θα ξαναπάμε σε στημένο εμφύλιο,για να αλωνίσουν οι ξένοι μετα,πλανώνται πλάνη.

Ιωάννης Κ.Δ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οσοι και απο τη μια μερια και απο την αλλη θελουν να σφαχτουν , ας σφαχτουν για να ησυχασουμε και οι υπολοιποι, μας φτανουν οι ομιλουντες την ελληνικη τροϊκανοι, δεν θελουμε και αδερφοφαδες.
ομως σε οτι αφορα τη "δημοκρατια" (και οχι τους ηλιθιους απο τη μια μερια και απο την αλλη), νομιζω Ιωάννη,οτι οντως καποια ή καποιες πρεσβειες "χαμογελουν" πισω απο το εκτρωμα που μοιρασε.
ας καταγραψει ο ελληνικος λαος στη μνημη του τη φιλοτιμη προσπαθεια της να τον αιματοκυλισει, και ας τους πληρωσει οπως τους αρμοζει οταν ερθει η μερα. να ξερουν ενα πραγμα ομως, εχουν γνωση οι φυλακες πλεον.