Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η κοινωνία του ΤΙΠΟΤΑ από αναγνώστη...


Zουμε δύσκολες εποχές σε μια κοινωνία του ΤΙΠΟΤΑ που παντού βασιλεύει η αδικία και ο νόμος του ισχυρού. Αυτή η χώρα έχει νόμους έχει σύνταγμα δικαιοσύνη και κυβερνώντες δεν έχει? Ντροπή και αίσχος σε αυτό το διαλυμένο κράτος σε αυτή την κουρελιασμένη πολιτεία που αναγκάζει εν έτη 2012 τους ηλικιωμένους κατοίκους των Κεντρικών Τζουμερκων, εκτός απο τα βάρβαρα μέτρα της κυβερνήσεις να υφίστανται και...
το μαρτύριο της δίψας!!. Λένε το νερό νεράκι που εκεί που το νερό υπάρχει σε αφθονία!οι πηγές της κωστηλατας στα Τζουμέρκα μπορούν να ποτίσουν την Αρτα και τα Γιάννενα !! αλλά η Δημοτική αρχή καταφέρνει να μην προσφέρει αυτό το αγαθό στους δημότες της.Ο δεξιός δήμαρχος με τους δεξιούς συμβούλους του ακολουθούν πιστά της εντολές της κυβερνήσεις για περικοπές!!! αλλιώς δεν εξηγείται εδώ και 15 μέρες το νερό στην περιοχή είναι είδος πολυτελείας και ανύπαρκτο. Αρμόδιος να συγκινηθεί από το μαρτύριο ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ των κατοίκων ΚΑΝΕΝΑΣ, δικαιοσύνη να επέμβει χαμένη!.Σαν Ελληνας άγρια φορολογούμενος πολίτης ζήτησα την προστασία και την βοήθεια του περιφερειάρχη αλλά ούτε λύση ούτε απάντηση.Δεν θέλω να κάνω πονηρές σκέψεις ότι και αυτό έχει εκχωρηθεί σαν υποθήκη για τα δάνεια μας σε ξένες εταιρείες ! είναι μια προσφιλή τακτική τουΔΝΤ!!για όσους δεν το ξέρουν, εξάλλου κάποιοι εκεί στο δήμο γνώριζαν εδώ και καιρό για εκχωρήσεις γης για φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες που σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται εθνικό πάρκο!!!. Δήμαρχος και σύμβουλοι εκλέχτηκαν να προσφέρουν στον πολίτη πληρώνονται αλλά προσφορά και έργο δεν βλέπω φταίω εγώ να πω ότι αυτό το κράτος είναι διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι και θέλει γκρέμισμα αυτή η πολιτεία είναι ανίκανη και πρέπει να εξαφανιστεί για να δούμε σαν λαός άσπρη μέρα . Κανένας σεβασμός στον πολίτη αν κάποιος κυβερνών έχει λίγη τσίπα και φιλότιμο ας δώσει επιτελούς κάποια λύση γιατί το μαρτύριο των κατοίκων είναι απάνθρωπο .Και η ελληνική δικαιοσύνη αν υπάρχει ας ζητήσει της ευθύνες από τους υπευθύνους ζητάω πολλά?

 Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε!!!!! Ζητας πολλα! Παρα πολλα μαληστα! Ζητας αυτα τα κοπροσκυλα να σκεφτουν τους πολητες! Ζητας ΦΙΛΟΤΗΜΟ!!!, ακουσον ακουσον! Ζητας δικαιοσυνη! Καλα που ζεις?
Αν τα ηθελες ολα αυτα δεν θα τους ψηφιζες! Αν τα ηθελες ολα αυτα δεν θα καθωσουν στον καναπε κ θα εβριζες μεσα απο το διαδυκτιο, θα εισουν στους δρομους! Κ δεν το λεω για τον συνγγραφεα! Το λεω για ολους ΕΜΑΣ!!!!
Ειμαστε ενα ματσο ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ενας κενος σακος! Ακομη βολεμενοι η με την ελπιδα οτι θα βολευτουμε! Ακομη αυτα τα κοπρανα μπορουν κ κυκλοφορουν στους δρομους κ μεις παμε να τους δωσουμε το χερι μπας κ μας θυμηθουν, την επομενη φωρα που θα βολεψουν καποιους!
Δεν μας ενδειαφερει κανεις! Ουτε ο γειτονας,οθτε ο παπους κ η γιαγια, ουτε τα νηστικα παιδακια, ουτε ολοι αυτοι που αυτοκτονησαν μεχρη τωρα!
Κανεναν κοπανο δεν ενδειφερει κανενας κ τιποτα! Ο Θεος χρημα ναναι καλα! Αντε κ εις χειρωτερα να δουμε ποτε θα ξυπνησουμε τα γομαρια! Γαννης!

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη, δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες. :( Υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ακομα και σημερα ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ δυστυχως και αλλοι τοσοι που προσπαθουν να βολευτουν! Δυστυχως υπαρχουν αρκετοι (οχι ολοι) αχρηστοι βολεμενοι στο δημοσιο και το ξερουν οι κυβερνωντες αυτο! Αν εδιωχναν 100.000 απ'αυτους, θα χανανε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ψηφους και οι 2 με το καλημερα! Και θα τους χανανε μονο απ'αυτους, θα τους χανανε και απ'τις οικογενειες τους! Ασε που αν τους διωχνανε, θα εκλεινε ολη η Αθηνα για αγνωστο, τουλαχιστον μακροχρονιο χρονικο διαστημα απο απεργιες, κινητοποιησεις, επισοδεια, ιστοριες, κλπ. Γι'αυτο δεν τους διωχνουνε και βαζουν μετρα που δημιουργησαν πανω απο 1.000.000 ανεργους! Για ετσι δε θα κουνηθει φυλο! Αυτο ομως με την ψηφο ειναι το ΠΑΝ! το μπατσοκ και η νεα διαολοκρατια ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να συγκεντρωσουν ποσοστα πανω απο 10 % αθροιστικα. Απ'τη στιγμη ομως που συγκεντρωσαν 42 % και οι 2, τι να λεμε! Ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ευθυνη του λαου αυτο το αποτελεσμα!

Ανώνυμος είπε...

Γενικη απεργια και σταση πληρωμων σε ιδιωτικο και δημοσιο τομεα μεχρι να φυγουν και οι 300! Δεν θα φαγωθουμε παλι μεταξυ μας. Βαλτε μυαλο απο τα λαθη του παρελθοντος!!!

Ανώνυμος είπε...

OI EΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Με σταση πληρωμων θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ σε ΑΚΡΑΙΟ βαθμο εκεινοι και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!