Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χρεοκοπολαγνείας συνέχεια


Σε υψηλά επίπεδα χρεοκοπολαγνείας κινήθηκαν και σήμερα, όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επιδεικνύοντας αν μη τι άλλο, μια πίστη και συνέπεια, στην οποία δε μας έχει συνηθίσει ο Έλληνας...


Έτσι, για σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, η εφημερίδα New York Times, μας πληροφορεί πως οι αμερικανικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για την ελληνική έξοδο από την ευρωζώνη, ο φίλος Ρέσλερ επισημαίνει για πολλοστή φορά πως η Ευρώπη μπορεί να επιβιώσει και χωρίς την Ελλάδα, ενώ φυσικά τη σημαία της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, κρατάνε τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της χώρας μας.

Στην αντίπερα όχθη, ο πρόεδρος Ομπάμα, ζητά από τους Ευρωπαίους να μην αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει πριν το πέρας των Αμερικανικών εκλογών, προκειμένου να αποφευχθεί κλίμα αποσταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ υπάρχουν ασφαλώς και διάφοροι διάσπαρτοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της Ελλάδας και αναφέρονται από τα ΜΜΕ πάντα αφού δημιουργηθούν συνθήκες τρομοκρατίας για προφανείς λόγους.

Μια καλή λύση είναι να μη βλέπετε ειδήσεις. Μια καλύτερη είναι να τηλεφωνείτε καθημερινά με απόκρυψη στα μεγάλα ιδιωτικά κωλοκάναλα και να αφήνετε τρομοκρατικά μηνύματα σε συντάκτες, υπεύθυνους προγράμματος, παρουσιαστές ακόμα και υπαλλήλους. Αυτοί έχουν το μέσο, εμείς όμως είμαστε περισσότεροι.

ramnousia