Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

12% η μείωση και αναδρομικά απο την 1 Ιουλίου 2012 ...Στους Στρατιωτικούς


Από το πρωί οι πληροφορίες που μεταδίδονται επαναφέρουν τη μείωση του 12% με αναδρομική ισχύ από τον Ιούλιο δηλαδή τον μισθό Ιουνίου μια και οι Στρατιωτικοί προπληρώνονται..


Το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας χωρίς βέβαια να υπάρχει η ένδειξη ότι κάτι θα έχει αλλάξει στα κυβερνητικά σχέδια.
Οι πληροφορίες λένε ότι το όφελος που προκύπτει από την περικοπή του 12% είναι 360 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το ποσό είναι μικρότερο απ΄ αυτό που είχε προϋπολογίσει η κυβέρνηση οπότε εξετάζει και άλλα ενδεχόμενα ...¨όταν ακόμη και οι Κυβερνητικοί Βουλευτές της Ν.Δ που προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ ανέκρουσε πρύμνα ! (φώτο) ενώ είχαν αφήσει σκόπιμα να αιωρούνται οτι θα καταψηφίσουν μέτρα για τους ενστόλους !
Σε απλά Ελληνικά θα υπερψηφίσουν τα μέτρα για τις μειώσεις στις Ε.Δ και στα Σώματα Ασφαλείας ...Για αυτό τους στείλαμε να μας εκπροσωπούν;
...Τα ίδια δεν έλεγε και ο Παπανδρέου με τον Παπακωσταντίνου ; Τώρα τα ίδια λένε και οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ βουλευτές της Ν.Δ πλέον ...Πάνω από όλα είναι το κόμμα !
πηγη