Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ρε ξεφτίλες Κούβελε και Καπράλο, διαβάστε εδώ και σταματήστε να ασχολείστε με τα twitter.


Εάν δούμε τις δηλώσεις σχεδόν όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν στην ποιο άθλια ολυμπιάδα όλων των εποχών ( αφού εκτός από την ντόπα… βιάγκρα, και τις …κινέζικες στολές των αμερικανών αθλητών ,τις ξεδιάντροπες μεταγραφές προς άγραν και μόνο μεταλλίων,οι επικυρίαρχοι Άγγλοι έφτασαν σε σημείο να...
απονείμουν πρώτα τα μετάλλια της σκυταλοδρομίας των 100 μέτρων και τελευταίο του ..άγγλου ΟΦΑΡΑ για να κλείσουν με το ο…θεός σώζει την… κολόγρια ΕλυσσαΒΕΤ ). θα καταλάβουμε πως σχεδόν όλες είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Μια ανεξέλεγκτη συμμορία στην ηγεσία που σκοπό είχε μόνο το φαγοπότι και τα θελήματα των ξεφτιλοαθάνατων ,η κλίκα που κοιταγε μόνο πώς να κάνει τις διεθνείς διασυνδέσεις – γνωριμίες δια ιδίων όφελος και μία προκλητική εγκατάλειψη των παιδιών μας στο έλεος των σπόνσορς και λοιπών. Η αθλιότητα τους έφτασε σε τέτοιο απίστευτο σημείο που αντί να πάρουν τους προπονητές στην αποστολή πήραν πάνω από εκατό τυχάρπαστους συνόδους για εκδρομή στα Λονδίνα, και μάλιστα τους έβαλαν να παρελάσουν εμπροσθεν των ..αθλητών, κάνοντας μας να νομίζουμε ότι αγωνίζονταν ο …Βρωμομητσοτακοκούβελος που έτρεξε να αποκλείσει την Παπαχρήστου . Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.
Οι  προδότες θέλουν να μας αφαιρέσουν την παρουσία από τους.. αγώνες μας, μέσω διάλυσης του αθλητισμού.

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις των κατά τα άλλα ηρωικών αθλητών.

Στέλλα Ηρώ Λεδάκη. Ετών 24. Επικοντρίστρια από τα Χανιά της Κρήτης. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα και βρέθηκε μια ανάσα πριν τον τελικό του αγωνίσματος της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλάει στο χωνί και λέει απίστευτα πράγματα. Πλήρωνε από την τσέπη τα ταξίδια για να πιάσει τα όρια των. Ότι Αγωνιζόταν χωρίς προπονητή και με κοντάρια δανεικά. Οι άνθρωποί της έμειναν εκτός Σταδίου( γιατί οι… υπεύθυνοι δεν είχαν κρατήσει τα προπληρωμένα εισιτήρια) .

Την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές...κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης...Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία. Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου»
Αλλά και στο Λονδίνο τα πράγματα γι αυτόν δεν ήταν ιδανικά. «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου αλλά και τον πρώτο μου προπονητή».
'Ένα από τα δύο κορίτσια που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία... η 23χρονη Χριστίνα Γιαζιτζίδου δηλώνει "Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην κωπηλασία. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω δουλέψει ποτέ γιατί ασχολούμαι μόνο με τον αθλητισμό και οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά. Τα βγάζω πέρα με τα οδοιπορικά που μου δίνει η Ομοσπονδία, τα οποία είναι λίγα γιατί δεν επιχορηγείται επαρκώς, περίπου 6.000 ευρώ ετησίως, συν ένα ποσό από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που μας επιχορηγεί. Ευτυχώς έχω εξασφαλισμένη στέγη και διατροφή στους ξενώνες του Σχοινιά».

Αυτή που τα έχωσε χοντρά ήταν η αργυρή Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζη, που αποκάλυψε μάλιστα πως ζήτησε εισιτήριο για να είναι κοντά στα παιδιά, επί πληρωμή μάλιστα, και της είπαν ότι δεν έχουν . Πώς να έχουν αφού τα πούλησαν στην μαύρη αγορά οι καπραλοκουβελοι. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της πρώην άθλιας υπουργού που ξέρει μόνο να φτιάχνει σουπερ μεζονέτες για να σπιτώσει το κολόσογο της, Φάνη Πετραλιά ..και κάτι ψηλά, περί μη καλής προετοιμασίας των ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, παρά το γεγονός  όπως είπε, πως πήραν χρήματα.
Άμεση ήταν η απάντηση της αθλήτριας μέσω της ΝΕΤ. "Θα ήθελα να ενημερώσω την κα Πετραλιά ότι οι Έλληνες αθλητές πήραν μόνο όλο το χρόνο 3.000 ευρώ. Πως να βγάλουν την προετοιμασία" αναρωτήθηκε.
Η ίδια συνέχισε την επίθεση της λέγοντας με νόημα: "Διαφωνώ επίσης με την πρώην υπουργό ότι ο αθλητισμός στην Ελλάδα έχει μέλλον. Με αυτά τα δεδομένα δεν έχει..." πρόσθεσε.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε!

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογραφω το παραπανω...
Πολυ σωστο...σε οσους ασχολουνται 'η οχι, με τον στιβο και τον αθλητισμο γενικοτερα ειναι γνωστα...
Θελω μονο να συμπληρωσω κατι, το οποιο ξαναεγραψα σε σχολιο σ' αυτο το σάιτ...
Οταν στο μελλον καποιο απο αυτα τα παιδια, ανεβει στο βαθρο, σε καποια διοργανωση (πανευρωπα'ι'κο, παγκοσμιο, ολυμπιακους αγωνες) να αρνηθει να φωτογραφηθει, να παραστει σε δηλωσεις, διπλα απο λαμογια τυπου Ιωαννιδη Καπραλου Κουβελου...
Κι οταν θελησει ο Γερμανοτσολιας ο Παππουλιας να τα υποδεχτει για φωτογραφιες, παπαρολογιες κι ευχολογια στο προεδρικο μεγαρο, να αρνηθουν και να τον αφησουν να φωτογραφηθει μονος του!!!
Σας θυμιζω εδω την επισκεψη των πρωταθλητριων κοσμου γυναικων της υδατοσφαιρησης και του προπονητη τουςΜορφεση στον Παπουλια...την ιδια στιγμη που πολλα απο αυτα τα κοριτσια οπως κι ο προπονητης τους ηταν ανεργοι, ενω αλλες δεν μπορουσαν να παρουν αδεια!!!;;; για να εκπροσωπησουν την πατριδα μας στο παγκοσμιο πρωταθλημα υγρου στιβου που ειχςε γινει στη Σαγκαη...
Μπραβο μονο στα παιδια και τους γονεις αλλα και τους προπονητες που ειναι διπλα στα παιδια τους...

Ευάγγελος Σιάχαλος

Ανώνυμος είπε...

και ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,,,,
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,,,ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ,,,,ΠΕΡΝΕΙ 500000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,,,,
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗ-ΚΟΥΒΕΛΟ-ΚΑΙ ΣΙΑ,,,,ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,,,,,
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,,,,

Ανώνυμος είπε...

Κούβελε, «μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσης»

Τα όνειρα της Βούλας Παπαχρήστου για μια παγκόσμια διάκριση, ήλθε να τα σβήσει ένας δουλοπρεπής και αλoγά-επιβήτωρ μαουνιέρης, ο οποίος δεν μπόρεσε να καταλάβει ένα αφελές αστείο που έκανε η αθλήτρια, αναπαράγοντας μέσω του twitter της ένα σκωπτικό μήνυμα:…

Με συνοπτικές διαδικασίες αποκεφάλισε τη Βούλα, αποκλείοντάς την από την Ελληνική αποστολή, τάχατες γιατί επέδειξε ρατσιστικά φαινόμενα που δεν συνάδουν με το Ολυμπιακό πνεύμα.

Ο κ. Κούβελος είναι εκείνος που ντρόπιασε την Ελλάδα όταν μας πήραν πίσω την διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013 (Πρόεδρος Επιτροπής Διεκδίκησης Μεσογειακών αγώνων 2013). Είναι ο άνθρωπος που μέσα στην οικονομική κρίση του λαού μας, έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό και η Ελληνική βουλή, έψαχνε δήθεν για το ποιος είναι ο αποστολέας. Είναι ο αλογά-επιβήτωρ, “σύζυγος” της συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου, στον οποίο έδινε η αμαρτωλή Siemens διαφημιστικές χορηγίες για τις εκδηλώσεις του 2004 , στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο …

Χρειάζεται μεγάλη υποκρισία για να μπορεί ο Κούβελος να μιλά για Ολυμπιακές Αξίες και ιδεώδη και πολύ πιο μεγάλη αφέλεια για να τον πιστέψει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΑΝΜΑΦΟΥΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΛΕΩ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως δεν ξέρετε ότι η Procter & Gamble έδωσε στην ΕΟΕ μετά από συνέντευξη - ζητιανειά - από τον Καπράλο 5.000.000 ευρώ για την προετοιμασία των αθλητών που θα πήγαιναν Λονδίνο. Η ΕΟΕ θα έδινε 5.000 ευρώ σε κάθε αθλητή, δλδ σύνολο 5.000 χ 103 = 515.000 ευρώ. (Σημ: τα υπόλοιπα 4.500.000 πάνε τσέπη ΕΟΕ????). Όμως το σκάνδαλο δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!! Ο ΣΕΓΑΣ δεν έδωσε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της ''Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής'', ο πολυθεσίτης Σπύρος Καπράλος, κατηγορείται γιά ανάμιξη σε πώληση εισιτηρίων Ολυμπιακών αγώνων στην ...''μαύρη αγορά'' στο Λονδίνο!
(July 26 ,2012) According to a series of reports in the Sunday Times,

Σοβαρή καταγγελία που εκθέτει την αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κυρίως τους Ισίδωρο Κούβελο και Σπ. Καπράλο, κάνει η εφημερίδα Independent η οποία λέει ότι η Ελλάδα ξοδεύει χιλιάδες ευρώ στο Λονδίνο προκειμένου να κλείσει ολόκληρο το Carlton Club στο Σεντ Τζέιμς, για να το μετατρέψει σε «Σπίτι των Ελλήνων».

Σε κάθε περίπτωση, είτε μιλάμε για άτομα «Κούβελο-Καπράλου» είτε για οργάνωση ΕΟΑ , καλό είναι να πηγαίνουμε για γενική απολύμανση, διότι ο Μητσοτακό-Ντορισμός είναι μεταδοτικός και επικίνδυνος.