Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Samaras... too tragic


Διεθνής περίγελος για πολλοστή φορά στην καριέρα του, έγινε ο Αντώνης ο Σαμαράς. Σε μια press conference, που αν ποτέ ορθοποδήσει η Ελλάδα, θα την παρακολουθούμε για να γελάμε, ο πρωθυπουργός της χώρας, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Τον κακό ηθοποιό...


Με ύφος ελαφρύ λυπημένο, αλλά και αποφασιστικό, όπως ταιριάζει σε μια τραγωδία, ο Αντώνης βγήκε στη σκηνή λέγοντας πως οι Έλληνες, είναι ένας λαός περήφανος, με μια σαφή διάθεση ειρωνείας, αλλά και αυτοσαρκασμού. Η κύρια πλοκή, βρήκε τον Αντώνη να μιλά για το αγαπημένο του θέμα, δηλαδή την ανάπτυξη, χωρίς να διευκρινίζει φυσικά, αν αναφέρεται στην ανάπτυξη των πολυεθνικών, την ανάπτυξη της τραπεζικής ισχύος στην Ελλάδα ή την ανάπτυξη της μπουρδολογίας στην οποία έχει διδακτορικό. Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να “ελευθερώσει” τους θεατές, καθησυχάζοντας τους και κάνοντας χιούμορ: “Θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς, ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε μια μέρα” είπε γελώντας. Ήταν ο μοναδικός που γέλασε, αλλά οκ σε τραγωδία είμαστε.

Αντώνη, αν δει κάποιος το ίδιο ακριβώς έργο 10 φορές, το πιθανότερο είναι να το βαρεθεί. Το σημαντικότερο μέρος μιας τραγωδίας είναι το φινάλε. 3 χρόνια τώρα μάθαμε όλες τις ατάκες σας, ξέρουμε εκ των προτέρων τις εκφράσεις και τη γλώσσα του σώματος που θα χρησιμοποιήσετε, γνωρίζουμε πότε ένας χαρακτήρας ψεύδεται και δυστυχώς γνωρίζουμε και την κατάληξη του έργου.

Δεν συντρέχει συνεπώς ουδείς λόγος να βγαίνεις να μιλάς σε συνεντεύξεις τύπου και κανάλια συνεργασίας. Κάτσε σπίτι σου και παίξε playstation. Για τους Έλληνες μιλάμε, κάνοντας αυτός, ο χοντρός σε λίγο θα πάρει μετάλλιο ανδρείας.
πηγη

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ??

Ανώνυμος είπε...

Τι μπουρδα θα ακουσουμε ακομη...
Στο μνημονιο μπηκαμε διοτι χρεωκοπησαμε ατυπα το 2010.
Το μνημονιο ειναι συνεπεια της ατυπης χρεωκοπειας μας οχι αιτια η αιτιες ειναι πολλες και χρονιες υπερχρεωθηκαμε τα τελευταια 30 χρονια και οι αγορες μας ειπανε κυριοι χρωστατε πολλα δεν μπορουμε να σας δανεισουμε αλλο μεχρι να τα ξεχρεωσετε!Εμεις μπηκαμε στο μνημονιο για να μην χρεωκοπησουμε και τυπικα και παμε στη δραχμη!
Η δραχμη ειναι η χειροτερη καταστροφη για την χωρα δεν μιλαμε για την παλια δραχμη αυτη η ισοτιμια ειναι νεκρο νομισμα δεν μπορει να επιστρεψει!η νεα αν δεν μπαιναμε στο μνημονιο θα ηταν ενα κατοχικο νομισμα χωρις καμια απολυτως αξια αυτο θα σημαινε πολυ χειροτερη κατασταση απο οτι τωρα με τα μνημονια!
Τοσα χρονια οι θεσεις εργασιας οι παχυλοι μισθοι τα προνομια ηταν μια μεγαλη φουσκα υπερδανεισμου διμιουργησαμε ενα τεραστιο Κρατος και τωρα πρεπει να το μικρυνουμε αν δεν το μικρυνουμε θα την πληρωσει ο Ιδιωτικος Τομεας!
Απλο?

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον οσοι κατηγορουν τον Πρωθυπουργο δεν εχουν καλη ακοη...Ο Πρωθυπουργος χθες μιλησε για ανασα και χαλαρωση των μετρων λιτοτητας υπερ του Ελληνικου Λαου αν αυτο σας ακουγεται για προδοσια λυπαμαι αλλα η Κυβερνηση Σαμαρα θα ειναι υπερ του λαου και οχι της συμμοριας της δραχμης που εκτοξευει τρομολαγνικα σεναρια.
Ξεχνατε οτι εξελεγην δημοκρατικα μολις πριν 2 μηνες και βριζοντας τον Πρωθυπουργο της χωρας την στιγμη μαλιστα που πετυχαινει αλλαγη κλιματος στην Ευρωπη δειχνει αλαζονια λυπαμαι πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Η Κυβερνηση Σαμαρα ειναι οτι καλυτερο συνεβη στον τοπο τα τελευταια χρονια και θα πετυχει.
Ο Ελληνικοσ λαος ρωτηθηκε και αποφασισε Αντωνη Σαμαρα και Νεα Δημοκρατια οσο και αν δεν αρεσει σε πολλους αυτο!
Οι φαντασιωσεις για πτωση της κυβερνησης συντομα θα παραμεινουν φαντασιωσεις να ειστε σιγουροι για αυτο εκλογες θα γινουν σε 3 χρονια απο σημερα οπως προβλεπει το Συνταγμα της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

9:04 , 9:05 , 9:10 μ.μ. ....Καλά κρασσά .

Ανώνυμος είπε...

Τι παίρνεις δώσε και σε μας λίγο .το άλλο με τον τότο το ξέρεις .θα μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ που είμαστε .τι άλλο θα ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

Τι παίρνεις δώσε και σε μας λίγο .το άλλο με τον τότο το ξέρεις .θα μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ που είμαστε .τι άλλο θα ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

Για τα παραπανω κοματοσκυλα ηλιθιους μπορουν να μου απαντησουν γιατι ο αρχηγοστους ηταν εναντια του μνημονιου και ελεγε ειναι καταστροφη και το πολεμησε με ζαπεια 1.2.3.4 μετα εκανε την κωλοτουμπα και ηταν υπερ του μνημονιου μετα μας ειπε για επαναδιαπραγματευση οχι κοψιμο μισθων συνταξεων κτλπ και μετα φτασαμε στο τωρα.Μπορειτε ρε κοματοσκυλα του κερατα να μου πειτε τι τρεχει με το τσαρλατανο?????????

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι μας έλεγαν τα πασόρκ σε εκδοχή νδ. Τα ίδια χιλιοειπωμένα.
Είδαμε την 4ετία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μη μασάτε στις προκλήσεις τύπων σαν τους: 9:04 , 9:05 , 9:10 μ.μ. Αυτά τα αμετανόητα ,μπλε και πράσινα κομματο(κοπρ)όσκυλα έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτή την κατάντια. Πρόκειται για τομάρια που δεν ιδρώνει το αυτί τους για το αν πεινάει ο διπλανός τους, εξ αιτίας των ανάξιων, διεφθαρμένων και προσκυνημένων ηγετών, που αυτοί στηρίζουν, γιατί έχουν ίδιον όφελος. Οι περισσότεροι απ αυτούς είχαν κι έχουν πελατειακή σχέση με τα λαμόγια, που εξελίχθηκαν (κάτω από την απειλή της αποκάλυψης του ρόλου τους, απ τους κατακτητές) σε δοσίλογους. Κι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι δοσίλογοι έχουν και τους «γερμανοτσολιάδες» τους.

Ανώνυμος είπε...

10 : 15 μ.μ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο τους ελληνες που πηδανε απο τα μπαλκονια λογω μνημονιων, εκτος απο τους ελληνες αστεγους,λιμοκτονουντες , ανεργους κλπ κλπ, υπαρχει και η φυλη των "μαζι τα φαγαμε". αυτοι λοιπον τα φαγανε μαζι με τους σαμαροπαγκαλοβουβουζελοκαραμανλοπαπανδρεοπροβοπουλαιους και λοιπους γνωστους και μη εξαιρετεους, εχουνε παντελονιασει τα ευρουλια, και εμεις οι μαλακες πρεπει να πληρωσουμε με το αιμα μας και των παιδιων μας το αιμα, τα δικα τους τα παντελονιασμενα, για ναχουν αυτοι κουτελο να συνεχιζουν να παντελονιαζουν κι αλλα. περι αυτου προκειται λοιπον και αυτους αντιπροσωπευουν οι 9.04, 9.05 και 9.10. ουστ ρεμαλια μαζι με τον ξεφτιλα πρωθυπουργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν ατομα εκαντονταδες χιλιαδες που βολευτηκαν στο δημοσιο με δανεικα χρηματα?
Υπαρχουν εκατομυρια φοροφυγαδες προ εποχης Μνημονιου?
Απαντηστε σε αυτα τα απλα ερωτηματα η μηπως ειστε κοινοι υποκριτες?
Ποσα απο τα παιδια σας μπηκαν στο δημοσιο με γλυψηματα και βολεματα αναξιοκρατικα?
Ποσες αποδειξεις κοβατε και γενικα ποσες μικρο φοροδιαφυγες εχετε κανει?
Σαφως και πολλοι πολιτικοι φταινε αλλα οχι μονο!
Τι εχετε να πειτε για το τεραστιο σοβιετικο δημοσιο που συντηρει ο φορολογουμενος?Να μικρυνει η οχι?
Να κοβουν αποδειξεις οι επιχειρησεις τουρισμου ναι η οχι?
Σε αυτα απαντηστε και αφηστε τα κουραφεξαλα!
Και κατι ακομη ξερετε καποιον ο οποιος θα ηταν καταληλλοτερος του κυριου Σαμαρα??

Ανώνυμος είπε...

12:04 Εσύ και ο αρχηγός σου,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ενταξει απαντησε στις ερωτησεις μου αν δεν θες να εισαι υποκριτης και θα δουμε ποιος τελειωσε εν καιρω οταν πετυχει ο Πρωθυπουργος την επαναδιαπραγματευση υπερ του λαου!
Ρωταω ευθεως απαιτειτε απο τον φορολογουμενο να πληρωνει σοβιετικο δημοσιο?

Ανώνυμος είπε...

Κυριακη κοντη γιορτη. Ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα. Αλλη μια κρεμαλα...
Οσο για σας που κανετε προπαγανδα, οταν αλλαξουν τα πραγματα θα σας βρουμε... (τα ΙΡ βρισκονται).

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι που δεν χρειάζεται να είναι κομματόσκυλα. Απλά, αυτά τα πιστεύουν!!! Εδώ, πριν λίγες μέρες προσπαθούσα να εξηγήσω ποιος ήταν ο ρόλος του Σαμαρά από το 2010 εώς το 2ο μνημόνιο, και εκείνος μου απαντούσε ότι πιστεύει στον Αντώνη και ότι ψήφισε το μνημόνιο για αντιπερισπασμό και στρατηγική!!! Ενώ έλεγε ότι πήρε την Ντόρα πίσω για να κερδίσει την Κρήτη. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έξυπνος λαός τελικά. Χαμηλή νοημοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Φωτια και Τσεκουρι στους προσκυνημενους.

Ανώνυμος είπε...

Αν κρινω απο τα ποσοστα των ΑΝΕΛ και Χ.Α οντως πολυ χαμηλη νοημοσυνη!
Συνεχιστε να πιστευεται σε λαικιστες που σας υποσχοντε ευκολες λυσεις η χωρα χρεωκοπησε και χρειαζοντε θυσιες οι ιδιωτικοι υπαλληλοι κανανε οι επιχειρηματιες κανανε τωρα ηρθε η σειρα του αντιπαραγωγικου δημοσιου να υποστει απωλειες ευκολοι δρομοι δεν υπαρχουν δυστηχως για την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλαμενε 1,03.....Και θα σωθεις βρε ηλιθειε αν μικρινει το δημοσιο ??? Καλα ρε ποσο βλαμενοι ειστε ??? Να ειχαμε εργοστασια ,βιοτεχνιες,τοτε ναι...Τωρα ρε βλημα δεν μπορεις να νοησεις οτι αυτοι που μας κυβερνουσαν τοσα χρονια διελυσαν την Ελλαδα εξυπηρετοντας τα σχεδια της Νεας Ταξης ???Που ζεις ρε χαμενε ???Δε χαμπαριαζεις τι γινεται γυρω σου ??? Ολα τα διαλυσανε για να σε εξαθλιωσουν .Εσυ νομιζεις θα την γλυτωσεις ???Εισαι νοικοκυρης κι εχεις στην Τραπεζα λεφτα ??? Συντομα θα δεις τι κολοχαρτα θα εχεις....Εμπιστευσου κοιμισμενε τον καθε Σαμαρα και μπροστα σου θα δεις τα εργα τους.... Λιαν Συντομως...!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπουμπουκο? εργολαβια τα σχολια??

Ανώνυμος είπε...

1.03 ...Δεν ειμαι δημοσιος Υπαλληλος Βλαμενε ,,πωλητης ειμαι......Κι εγω γουσταρω την καθαρση ...Να ξεκινησουν πρωτα απο τους ιδιους και τα τσιρακια τους ...Γιατι δεν ενοχλουντε καν ?? Μα κορακας κορακου βγαζει ματι ????Οχι βεβαια ,,θελουν τα δικα μας να βγαλουν.... Αμ δε,,Αμ δε......Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας.........ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαγαλάκια του μνημονίου της χρεοκοπίας, συνέλθετε και βγάλτε την τσίμπλα απ τα μάτια σας. Σοβαρολογείτε ότι θέλουν και ότι μπορούν να μας βγάλουν απ τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα σ αυτά; Μια σοφή παροιμία λέει ότι «το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι». Ποιος φταίει άραγε για αυτό το δημόσιο που έχουμε; Ποίοι διόριζαν τόσα χρόνια διοικητές στις ΔΕΚΟ και διευθυντές τα κομματόσκυλά τους, με μηνιαίους μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ; Ποίοι καλλιέργησαν πελατειακές σχέσεις μετατρέποντας τους πολίτες σε ψηφοφόρους; Ποίοι διόριζαν τους πελάτες τους κι όχι τους ικανότερους σε θέσεις κλειδιά; Και μην μου πείτε ότι φταίνε και οι «ψηφοφόροι» γι αυτό, γιατί κι εγώ μπορεί να θέλω να γίνω αστροναύτης, αλλά αυτός που θα μου επιτρέψει να οδηγήσω πύραυλο θα είναι ο εγκληματίας. Ποίοι ξέσκισαν τόσα χρόνια τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες με περαιώσεις, αντικειμενικά κριτήρια, δυσβάστακτους ΦΠΑ και δημοτικά τέλη, αναγκάζοντάς τους ή να κλείσουν ή να παρανομήσουν για να έχουν μεροκάματο, ενώ τους μεγάλους και τρανούς τους είχαν στον αφρό και δεν τους έλεγχε κανείς, επειδή διαπλέκονταν μαζί τους; Μήπως οι μπλε και πράσινοι Μαυρογιαλούροι; Αυτοί το χουν αποδείξει έμπρακτα ότι δεν νοιάζονται να σώσουν την Ελλάδα, Για το μόνο που νοιάζονται είναι να σώσουν το τομάρι τους. Γιατί αν δεν συγκυβερνούσαν τώρα, μπλε και πράσινοι, με κολαούζο τον «αριστερό» με τα 82 ακίνητα, πολλοί απ αυτούς θα είχαν οδηγηθεί στη φυλακή ή στο «Γουδί» σαν υπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδας. Όσο για τον αρχηγό αυτού του κυβερνητικού θιάσου, δεν θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος μιας και το ινστιτούτο (ΜΦΙ), που είναι πρόεδρος ο αδερφός του , πήρε επιχορήγηση 12,1 εκατ. ευρω για να χτίσουν κτίρια, που την κυνηγούσαν από το 2007 και την πήραν με εκτός ημερησίας διάταξη (επείγουσα) διαδικασία- 22 (εικοσιδύο) μέρες μετά την ορκωμοσία του αδελφού Αντώνη στην πρωθυπουργία της χώρας. Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να μας προσφέρει ο Αντώνης και οι συγκυβερνήτες του, είναι να μπουν σ ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστούν από τα μάτια μας, όσο προλαβαίνουν. Το φθινόπωρο πλησιάζει…

Ανώνυμος είπε...

PE..ποιοί τους ψήφισαν, ήθελα να 'ξερα...ΓΙΑΤΙ;;