Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Απάντηση στο Jungle Report


Ό φίλος bloger Jungle Report έκανε μια ανάρτηση και  έδινε στοιχεία για ενα βίντεο που είχαμε αναρτήσει και εμείς.Το βίντεο έδειχνε Τούρκους αστυνομικούς να πυροβολούν ενα Κούρδο εν ψυχρό. Ο Jungle Report με τα στοιχεία του δείχνει οτι δεν ήταν Κούρδος ο δολοφονημένος,και οτι ο αστυνομικός οχι μόνο δεν βραβεύτηκε αλλά κρατείται.Την ανάρτηση του μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ...


Επειδή και εμείς είχαμε αναρτήσει αυτό το βίντεο ''οφείλουμε'' μια απάντηση στον φίλο jungle report.

1) Ο Τούρκος αστυνομικός πυροβολεί κάποιον άοπλο και εν ψυχρο και αυτό είναι το θέμα πέρα απο το γεγονός αν το θύμα είναι Κούρδος ή αν τελικά ο αστυνομικός κρατείται.( Που η κράτηση του είναι κάτι αυτονόητο)
Να ρωτήσουμε τον φίλο jungle report αν αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα θα έψαχνε να βρεί τι εθνικότητας είναι ο άοπλος; Η βαρβαρότητα της πράξης του αστυνομικού παραμένει βαρβαρότητα πέρα απο την εθνικότητα του θύματος.

2) Την καλλιέργεια του μίσους και του φανατισμού να την ψάξει ο φίλος μας,εκτός απο τους συνήθεις ύποπτους γιαλατζί στημένους ''πατριώτες σε εισαγωγικά'' πρακτορίσκους,και εδω συμφωνούμε, το μόνο που κάνουν είναι να αναπαράγουν μίσος και να πετάν την μπάλα στην εξέδρα για να μην σκέφτεται το πόπολο την κατοχή που ζούμε, και στην απέναντι χώρα.Στην απέναντι χώρα η οποία εχει παραδωθεί εντελώς στους νατοικούς μηχανισμούς και εχει δώσει εδάφη της για εκπαίδευση τρομοκρατών που το παίζουν ''επαναστάτες'' made in usa.Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να πετσοκόβουν κόσμο στο όνομα της δήθεν επανάστασης.
Να μια καλή ιδέα φίλε jungle report.Κάνε μια έρευνα και δώσε στοιχεία για τις ομάδες αυτές που εφορμούν απο την Τουρκία για λογαριασμό των Αμερικάνων και πετσοκόβουν ανθρώπους.
Θα ήταν και μια πράξη έμπρακτης φιλίας και αλληλεγγύης στην φίλη σου απο την Τουρκία να συνεισφέρεις στην αποκάλυψη των ''παγκόσμιων τρομοκρατών'' που εκμεταλεύονται τους λαούς της περιοχής.

Ιωάννης Κ.Δ

P.S

Μην μπερδεύεις την εθνικοφροσύνη με την ''αμερικανοφροσύνη'' των δεκαετιών 1950,60,70.