Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ύποπτο δημοσίευμα από Independent για δήθεν έκκληση Ομπάμα "Να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ ΤΩΡΑ"!


Δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδας Independent που επικαλείται πηγές της κυβέρνησης της Βρετανίας αναφέρει πως ο πρόεδρος Ομπάμα φοβάται πως μια έξοδος της χώρας απ' το ευρώ πρν από τον Νοέμβριο θα προκαλούσε διεθνείς αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία και θα είχε πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην προσπάθειά του να εκλεγεί και πάλι στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ!...


Το δημοσίευμα είναι πολύ ύποπτο, αφού συντηρεί ένα κλιμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δίνοντας αβάντες σε αναλύσεις και εκτιμήσεις όπως αυτή του Citigroup.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ο πρόεδρος Ομπάνα ζητά απ' τους Ευρωπαίους ηγέτες να αναβάλουν όποια αρνητική απόφαση για την Ελλάδα για μετά τον Νοέμβριο οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Μια απόφαση των Ευρωπαίων να μην δοθεί η δόση των 31 δισ. ευρώ στην Ελλάδα τον ερχόμενο μήνα θα σήμαινε άμεση χρεοκοπία για τη χώρα με ανυπολόγιστες διεθνείς αντιδράσεις.

Αυτό είναι που θέλει να αποφύγει, γράφει η εφημερίδα, ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα ήθελαν να δουν τον σαφώς πιο συντηρητικό Ρόμνεϊ να καταλαμβάνει τη θέση του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρουμε το σχέδιο.Ο Ομπάμα θέλει να ψηφιστεί,από τον αμερικανικό λαό,ώστε να επισπεύσει με τον Νετανιάχου,την επίθεση στο Ιράν.Αν βγούμε από την ΕΕ,πριν τις εκλογές,οι αμερικάνοι,λόγω της οικονομικής κατάρρευσης,θα τον θεωρήσουν υπεύθυνο για την κατάσταση,και δεν θα τον ψηφίσουνε.'Ετσι,θα έχει ως αποτέλεσμα,πιθανόν να αποτραπεί αυτή η σύρραξη.

Ανώνυμος είπε...

Eμενα το μυαλο μου παει αλλου....Ο Λογος ειναι για να προλαβει να μπει το Ισραηλ στην Ε.Ε .....Αν βγει η Ελλαδα θα διαλυθει η Ε.Ε και χαλαει το σχεδιο τους ....... Την ημερα που θα γινει μελλος της Ε.Ε το Ισραηλ ,,θα ειναι η πρωτη ημερα της Βασιλειας του Αντιχριστου..........................