Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Hellenic Air Force - F-16 Fighting Falcon





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ HAF, ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΕΣΕΥΣΗ ΤΟΥ JSF Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ TOY F-35 ΑΠΟ ΤΗΝ THAF.ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ,ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ,ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΥΣΙΜΟ Η ΕΝΑ ΕΛΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ Α/ΦΗ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ H ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ Α/ΦΩΝ(ΤΕΛΟΣ ΤΑ Α/ΦΗ Β΄ΓΕΝΙΑΣ RF-4 KAI A-7,F-16 C/D BLOCK 30)ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ Α/ΦΟΣ ΙΣΑΞΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ.
Η THAF ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ?

ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ?
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ,ΤΑ ΥΠΕΡΑΝΤΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ(ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ Α/ΦΗ)ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΔΕΣΜΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ!!!ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΔΗΜΗΤΗΡΣ Κ.Π.

HUNTER είπε...

ΔΩΣΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΑΝ ΤΟ Su37 ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΕΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.
ΟΝΕΙΡΑ ;ΙΣΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Panos75 είπε...

Φίλε Δημήτρη,εν μέρη έχεις κάποιο δίκιο με τα F-35 που έχουν παραγγείλει οι Μογγολοι γείτονες,αλλά μην ξεχνάς ότι τα συγκεκριμένα είναι λίγο δυσκινητα μαχητικά. Έχουν καλύτερη τεχνολογια,έχουν ίσως καλύτερα οπλικά συστηματα,αλλά για τον χώρο του Αγαιου είναι αργά. Δυσκολεύονται στους ελιγμούς σε σχέση με τα F-16. Αυτά μπορώ να καταλάβω από ανεξάρτητες μελέτες. Αλλά δεν θέλω με τίποτα να παραβλεψεις
το γεγονός ότι από αρχαιοτάτων χρόνων πάντα μειονεκτουσαμε αριθμητικά και πάντα τους
πετουσαμε στην θάλασσα!Είναι αυτό το άτιμο DNA
μας που πιάνουμε ένα και το κάνουμε να φαίνεται
εκκατο!Έτσι λοιπόν θα πράξουμε όταν θα έρθει
εκείνη η ώρα να τελειώνουμε με τους ΔΙΠΛΑ. Γιαυτο έχε πίστη σε μας τους Έλληνες και Τον Θεό και όλα τα αλλά θα έρθουν μόνα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ PANO 75
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΛΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΑΚΤΙΝΑΣ (STAND OFF GUNS) ΟΠΟΥ ΤΟ JSF EINAI ENA ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΗΠΑ , ΙΣΡΑΗΛ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1987.
ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝOΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚOΙΝΩΝΙΚΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα στους φρουρούς του Αιγαίου!