Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δρ.Κ.Τόμπρας:ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ EFSF ;;;;;;;;;;;;


Δρ.Κυριάκος Τόμπρας

Τα σκάνδαλα και τα πολιτικά εγκλήματα της τελαυταίας 3ετίας δεν έχουν τέλος...


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κύρια σύμβαση χρηματοδοτικής διευκόλυνσης με τον EFSF (15/03/2012) ήταν απλά ανυπόγραφη.

Αυτό μας είχαν διαβεβαιώσει εγγράφως οι ΖΑΝΙΑΣ και ΡΑΠΑΝΟΣ στο μεσοδιάστημα των δύο τελευταίων εκλογών.

Και ότι η όλη συναλλαγή του Ελληνικού Δημοσίου με τον υβριδικό αυτό οργανισμό βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Και ακόμη ότι, αφού η σύμβαση ήταν ανυπόγραφη, μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να απαλλαγούμε από αυτή και να διακόψουμε τη λειτουργία της.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλούσε για εθνική μαγκιά.

Ότι ήταν πολύ μάγκες οι Παπαδήμος, Βενιζέλος και Προβόπουλος, που κορόιδεψαν τους κουτόφραγκους και τους παίρνουμε δήθεν τις δόσεις χωρίς να έχουμε υπογράψει τη σύμβαση και χωρίς να έχουμε αναλάβει συμβατικές υποχρεώσεις.

Δηλαδή κάτι σαν τον κοκαϊνάκια που εξασφαλίζει τσάμπα τη γραμμούλα του.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Όχι μόνο μάγκες δεν ήμαστε, αλλά ούτε τσάμπα μάγκες.

Η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη αφού η συμμορία Παπαδήμου, Βενιζέλου και Προβόπουλου ολοκλήρωσε το έργο των ΓΑΠ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και φρόντισε να υποθηκεύσει για τα καλά την εθνική και οικονομική κυριαρχία της Πατρίδας μας.

Δείτε λοιπόν στο έγγραφο που ακολουθεί (σελ. 41 της από 15/03/2012 σύμβασης), πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Η σύμβαση είναι ανυπόγραφη μόνον από πλευράς EFSF.

Βενιζέλος, Προβόπουλος και Θωμόπουλος την έχουν υπογράψει φαρδειά – πλατειά.

Δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο την έχει υπογράψει, αναλαμβάνοντας όλες τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συγκεκριμένη σύμβαση.

Ενώ ο EFSF δεν την έχει υπογράψει και, ως εκ τούτου, δεν έχει αναλάβει καμμία συμβατική υποχρέωση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;

    Η Ελλάδα έχει στα χέρια της ένα αντίγραφο της σύμβασης χωρίς την υπογραφή του EFSF και δεσμεύτηκε με σχέδιο συμβάσεως, όχι με πραγματική σύμβαση.
    Ο EFSF έχει στα χέρια του ένα αντίγραφο της σύμβασης, χωρίς τη δική του υπογραφή, αλλά με όλες τις απαραίτητες υπογραφές για τη δέσμευση του Ελληνικού Δημοσίου και, ως εκ τούτου, δεν έχει δεσμευτεί ως προς την τήρηση των συμβατικών του υποχρεώσεων.
    Ο EFSF μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπογράψει το δικό του αντίγραφο, που είναι ήδη φαρδειά πλατειά υπογεγραμμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και να ασκήσει όλα τα συμβατικά του δικαιώματα, ενω το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ανάλογη δυνατότητα.
    Ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις υποχρεώσεις της σύμβασης, ενώ ο αντισυμβαλλόμενος στη σύμβαση EFSF όχι.
    Ότι το Ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε της ασυλίας επί των περιουσιακών του στοιχείων, εκχώρησε υπό τη μορφή ενεχύρου τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και συνέστησε τον Ειδικό Λογαριασμό στην ΤτΕ, ενώ η σχετική σύμβαση δεν έχει υπογραφεί από τον EFSF.
    Ότι ο EFSF μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακόψει τη χρηματοδότηση χωρίς καμία συνέπεια, αφού δεν έχει υπογράψει και δεν έχει αναλάβει καμία συμβατική υποχρεώση και, ακόμη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει απαιτητό το σύνολο της χρηματοδότησης του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ενεργοποιώντας τις εμπράγματες εξασφαλίσεις της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που του έχουν εκχωρηθεί υπό τη μορφή ενεχύρου.
    Ότι ο EFSF μπορεί να καθυστερεί τις δόσεις ή να μειώνει αυθαίρετα τα ποσά τους, όπως συμβαίνει συνεχώς από ενάρξεως λειτουργίας της συμφωνίας μέχρι και σήμερα, χωρίς να αντιμετωπίζει καμία συνέπεια και χωρίς αυτό να μπορεί να αποτελέσει αντισυμβατική συμπεριφορά, αφού στην πραγματικότητα ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Ότι το Ελληνικό Δημόσιο εκχώρησε την κυριαρχία της εθνικής οικονομίας, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία και τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, το οποίο έχει διασωθεί και ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα του Ελληνικού Λαού, χωρίς να έχει κατοχυρώσει, ούτε και τυπικά, τα ελάχιστα συμβατικά δικαιώματα τα οποία απορρέουν σύμφωνα με το εθνικό και το διεθνές δίκαιο από την κύρια σύμβαση χρηματοδοτικής διευκόλυνσης με τον EFSF, αφού αυτή, ακόμη και σήμερα, παραμένει ανυπόγραφη από το χρηματοοικονομικό αυτό μόρφωμα.
    Ότι το έγκλημα της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας από τους δανειστές ολοκληρώθηκε και, πλεον, το default (πιστωτικό γεγονός) θα λειτουργήσει υπερ των δανειστών.
    Ότι τώρα είναι η ώρα του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αφου ο ΓΑΠ τα κονόμησε από το Μνημόνιο και τη Δανειακή Ι και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ από το Μνημόνιο ΙΙ, το PSI και τη σύμβαση με τον EFSF, ενώ τώρα, ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα τα κονομήσει από την Πτώχευση, το OSI (Official Sector Involvement) και το Μνημόνιο ΙΙΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ……………………………



Η ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ EFSF

netakias