Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ CODEX ALIMENTARIUS ΥΔΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ




ΑΠΟ ΤΟ 1:40:00

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που η Νεα Δημοκρατια απαλλαχθηκε απο βαριδια του παρελθοντος και εγινε σοβαρο Ευρωπαικο κομμα βεβαια φταιει για πολλα λαθη του παρελθοντος για αναξιοκρατικα βολεματα αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα επαναλαβει τα ιδια λαθη!

Ανώνυμος είπε...

12:08 και 12:20

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μονη λυση για να παρουν ανασα οι μικρομεσαιοι επιχειρηματιες και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι ειναι να γινουν αμεσα 50000 απολυσεις στο αντιπαραγωγικο δημοσιο και σε βαθος διετιας αλλες 100000 απολυσεις στον ευρυτερο δημοσιο τομεα.
Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι οι φοροι αυξανοντε λογο του τεραστιου δημοσιου και της φοροδιαφυγης οι ιδιοι οι πολιτες πρεπει να απαιτησουν απο την Κυβερνηση μικρο και ευελικτο στρατο και δημοσιο πρεπει να γινουμε σοβαρη Ευρωπαικη χωρα και θα γινουμε οσο και αν ποναει μερικους με παλαιοκομματικη σκεψη!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Πάνο Καμμένε.... Καλά τα είπες για τους προδότες της Νεας Τάξης Πραγμάτων.... Πονταρουν στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού...

Ανώνυμος είπε...

Οποιος πολιτικος δε συμφωνει με τους ΑΝΕΛ ειναι δοσιλογος και αλλα τετοια αστεια πραγματα που μονο γελιο προκαλουν!Οι ΑΝΕΛ εχουν παρει εργολαβια των πατριωτισμο οι υπερπατριωτες.
Αληθεια γιατι δεν προσχωρειτε στο ΣΥΡΙΖΑ τα ιδια λετε σχεδον μια χαρα θελετε ενα τεραστιο αχρηστο δημοσιο και η 2!
Μηπως να κανουμε και 100 χιλιαδες προσληψεις ακομη ωστε να επιβαρυνουμε τους πολιτες και αλλο?Ο παλαιοκομματισμος στο μεγαλειο του...

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε βρε νουμερα Σαμαρακια ???? Ο κοσμος τοχει τουμπανο κι εσεις κρυφο καμαρι....Αλλα ξερω ,,ειναι δυσκολονοητη η Αληθεια.....Σας βολευει η ανιερη και αχαρη ζωη σας....Αντε να ξεσκονισετε κανενα βιβλιο για διαβασμα πρωτα ,,μαθετε τι γινετε στον κοσμο,,ποιοι σας κυβερνανε και μετα λαληστε....Μεχρι τοτε βγαλτε το σκασμο και μην παιζετε με την οργη μας.....Το καταλαβατε κοιμισμενα βληματα ???? Για σας που ψιφησατε τον ΠΟΡΝΟ Σαμαρα μιλαω.......

Ανώνυμος είπε...

Στις επομενες εκλογες και οι τελευταιοι βολεμενοι που ψηφισαν αντιμνημονιακους για να μεινουν στο δημοσιο αφου θα τρελεναν τους υπολοιπους στους φορους η δεν θα ψηφησουν τιποτα η θα ψηφισουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν δε θελουν να γυρισουν στη δραχμη και να τους μειωθει το εισοδημα οχι 30% οπως με τα μνημονια αλλα 60% λογο υποτιμισης και υπερπληθωρισμου!

Ανώνυμος είπε...

Stis epomenes ekloges h ND tha parei kato apo 15%

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που μπήκαν στο μπλόγκ μερικά Νεοδημοκρατικά όρκ. Με τι μαλακίες που λένε (υπερασπίζονται έτσι τη ΝΔ;)θα κάνουν περισσότεροι να σιχαθούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μιά ώρα αρχύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω τα νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων (τουλάχιστον) εκλογικών αναμετρήσεων.
Τον Νοέμβρη επίσης νοθευμένα την διακυβέρνηση θα αναλάβει ο τσίπρας. Χαλαρώστε και απολαύστε το

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω με τρομο οτι αν και ο Β.Π.Π και η Γερμανικη κατοχη στην Ελλαδα ελαβε τελος απο τον Οκτωμβριο του 1944 και ο εμφυλιος ο οποιος εδωσε συχωροχαρτι και ξεπλυνε απο τις αμαρτιες τους τους προδοτες τους κουκουλοφορους και τους ταγματασφαλητες εληξε απο το Σεπτεμβριο του 1949 στο Γραμμο. και δεδομενου οτι η χωρα αυτην την στιγμη βρισκεται υπο ατυπη κατοχη ανακαλυπτω οτι η προδοσια και ο δοσιλογισμος καλα κρατει. Οι παλαιοι προδοτες και δοσιλογοι εχουν φυγει απο αυτην την ζωη αλλα δυστυχως αφησαν την σπορα τους απο οτι διαβαζω απο τα κειμενα ορισμενων σχολιαστων, ετσι ξετσιπωτοι οπως και οι πατεραδες και πιθανον οι παππουδες τους βγαινουν χωρις αιδω και υπερασπιζονται μια τρικοματικη κυβερνηση ανδρεικελων η οποια κυβερνα ελεω Σιωνιστων ΓερμανοΕβραιων τραπεζιτων του νεου Δ Ραιχ. Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα. Αυτος ο τοπος εβγαλε μεγαλους ηρωες πραγματικους γιγαντες, αλλα ρε διαολε και οι προδοτες που γεννησε και γεναει ειναι αμετρητοι, αμετρητοι και διαχρονικα ατιμωρητοι. Και λογω της ατιμωρησιας και της επιβραβευσης απο την επισημη πολιτεια ας μην ξεχναμε οτι ο Εθνικος κορμος διαχρονικα ειταν οι προδοτες και οι δοσιλογοι, οι απογονοι των παλαιων προδοτων εχουν το θρασος να ασχημονουν πανω στο σχεδον ετοιμοθανατο σωμα της Πατριδας. Μιας Πατριδας που μεσα στον χρονο την βιαζουν, την καοποιουν την ξεπουλουν την προδιδουν και την εξευτελιζουν. Καποτε θα πληρωσουνε κλαι θα πληρωσουνε αναδρομικα και για τις δικες τους αμαρτιες αλλα και για τις αμαρτιες των προγονων τους που εσπειραν αυτην την βρωμικη σπορα αυτην την υβρη της φυσεως ωστε και το 2012 στον 21ο αιωνα να εχουμε αμειωτα τετοια φαινομενα