Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μαζικά ''Ελληνες Βουλευτές και ΜΚΟ '' τίμησαν το ιφτάρ για το Ραμαζάνι


Ακούει κανείς εκεί στην ΝΔ, στη ΔΗΣΥ, στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ, ή όλη κωφεύουν  ;
Μαζική ήταν η εκπροσώπηση των κομμάτων του ελληνικού Κοινοβουλίου στο δείπνο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαθητευσάντων και Αποφοίτων Λυκείων Ιμάμ-Χατίπ Δυτικής Θράκης...

Το δείπνο (ιφτάρ, για το Ραμαζάνι) οργανώθηκε στην Κομοτηνή την Κυριακή, 5 Αυγούστου. «Υψηλές παρουσίες» είχαμε και από την Τουρκία, με την παρουσία των βουλευτών του Ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν, τους Μεχμέτ Μουεζίνογλου, από την Ανδριανούπολη και Χουσεΐν Μπουργκέ από την Κωνσταντινούπολη που κατάγονται και οι δύο από τη Δυτική Θράκη.
Στο δείπνο παρευρέθησαν ακόμη ο σύμβουλος του πρωθυπουργικού γραφείου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Αφκάν Αλά, ο πρόεδρος της διεύθυνσης απόδημων Τούρκων και συγγενών κοινοτήτων και πληθυσμών της προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας, Κεμάλ Γιουρτνάτς, ο νομάρχης Αρδαχάν, Σεϊφετίν Αζίζογλου, ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Βακουφίων, Αντνάν Ερτέμ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο γενικός πρόεδρος του κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», που προωθεί τα σχέδια της Άγκυρας, Μουσταφά Αλίτσαβους.

Επίσης, ο πρόεδρος της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» και δήμαρχος Ιάσμου, Ισμέτ Καδή, ο αντιπρόεδρος της ίδια οργάνωσης και δήμαρχος Αρριανών, Ιμπραήμ Σερίφ, ο έτερος αντιπρόεδρος και δήμαρχος Μύκης, Μουσταφά Τζουκάλ, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κομοτηνής, Ριντβάν Μολλά Ισά, ο ψευτομουφτής Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ, ο ψευτομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, ο πρόεδρος της παράνομης «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», Κοράι Χασάν, οι πρώην βουλευτές, Ιλχάν Αχμέτ (πρώην βουλευτής της ΝΔ και κατόπιν στέλεχος της ΔΗΣΥ) και Γκαλίπ Γκαλίπ (ΠΑΣΟΚ), οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ, οι απόφοιτοι των λυκείων Ιμάμ Χατίπ και ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.
Δεν ενίσταται κανείς αναφορικά με το δικαίωμα να τιμούν οι μουσουλμάνοι το δικό τους Πάσχα επί της ουσίας. Εξάλλου, στην Ελλάδα ουδείς αντιμετώπισε πρόβλημα να πιστεύει όπου θέλει και να λατρεύει όποιον και ότι θέλει. Το πρόβλημα είναι άλλο. Είναι απορίας άξιο πως εκλεγμένα μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου παρακάθονται σε επίσημη εκδήλωση, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους, παράνομες οργανώσεις, φορείς και πρόσωπα, χωρίς ουδεμία αντίδραση έστω από τα κόμματά τους, την ώρα που είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εν λόγω οργανώσεις, φορείς και πρόσωπα, απλά απεργάζονται ανοικτά την απόσπαση της Δυτικής Θράκης από την ελληνική επικράτεια. Ακούει κανείς εκεί στην ΝΔ, στη ΔΗΣΥ, στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ, ή όλη κωφεύουν (βλ. κοιμούνται);
 defence-point.gr