Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΑΦΟΙ, "ΜΙΛΑΝΕ"... ΕΛΛΗΝΙΚΑ !


Τάφοι της ελληνιστικής περιόδου ήρθαν πρόσφατα στο φως, κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή ενός σπιτιού σε κατοικημένη περιοχή στο Δυρράχιο της Αλβανίας. Την ευθύνη των ανασκαφικών εργασιών έχουν ειδικοί της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας της Αλβανίας. Αρχαιολόγοι δήλωσαν στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ ότι ....
μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 36 αρχαίοι τάφοι, που εκτιμάται πως χρονολογούνται από το 2ο αιώνα π.Χ. Στην περιοχή βρέθηκαν επίσης κεραμικά αντικείμενα, τεφροδόχοι και άλλα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι τάφοι είναι τεσσάρων διαφορετικών τυπολογιών.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7731.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου και οι ειναι ελληνες ρε κοροιδα! ξυπνατε λιγο!ενας λαος ειμαστε με αυτους..ειναι απογονοι των αρχαιων ελληνων..δειτε εναν αλβανο και εναν ελληνα φυλετικα δεν διαφερουμε πουθενα. Οσο και να ποναει και να μη το δεχομαστε ειμαστε μια φάρα!!τα πολιτικα παιχνιδια μας εκαναν αντιπαλους..διαβαστε παλια βιβλια και θα δειτε οτι οι αλβανοι με τους ελληνες εχουν το ιδιο d.n.a. τα αλβανικα ειναι αρχαια ελληνικα στην γλωσσα...το οτι οι αλβανοι μας μισουν το εκαναν η προπαγανδα και οι πολιτικοι..η νεα γενια ποτιστικε με μισος..οπως εδω ετσι και εκει..η χρυση αυγη με το περιοδικο της το 1988 ελεγε τους αλβανους ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω γιά το DNA, αλήθεια, το έχεις επιβεβαιώσει;;;
Αλλά για την γλώσσα έχεις μεγάλος λάθος.
Δεν είμαι υπέρ του ρατσισμού Χ.Α κλπ, αλλά ας μιλάμε μόνο όταν ξέρουμε...

Οrigin Hellania είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Οrigin Hellania είπε...

Ε ΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ.... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ.......
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....
ΤΟ Χ... ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟ ΤΟ Χ...
ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ...
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΕΝΟ....
ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΡΘΑ ΔΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ... ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ......
ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΠΟΙ....
Η ΟΜΟΡΦΙΑ.... Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ...
ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ....
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΕΣΠΑ.....
ΕΙΔΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΙΑ....
ΣΤΡΑΒΟΚΑΝΕΣ....
ΑΧΥΡΕΝΙΑ ΜΟΥΤΡΑ....
ΑΔΕΙΑ ΜΑΤΙΑ....
ΕΛΕΙΨΗ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑΣ....
ΕΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ....
ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΟΝΟ ΕΛΕΙΨΗ....
ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΕ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Χ ΚΑΙ Χ
ΚΑΙ Χ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΧΝΗ.....
ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΕΥΘΗΝΩΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

οσον αναφορα την γλωσσα και εν γενη το αλβανικο κρατος θα σε πληροφορησω και θα σε δυσαρεστησω οτι εκει ζουσαν οι Αρβανιτες μετα ήρθαν οι Αλβανοι οι οποιοι ιοθετησαν την γλωσσα των Αρβανιτων και αργοτερα με τον Gjon Buzuku έναν παππα απο την Ιταλια εφτιαξαν και έγραψαν το πρώτο βιβλίο με προσμειξη της ντοπιολαλιας των Αρβανιτων που ειχε σαφης επιρροες απο την Αρχαια Ελληνική διάλεκτο (ντοπιολαλια των Αρβανιτών)και των λατινικών τα Αλβανικά ναι μεν οι Αρβανιτες μπορούν οσοι γνωρίζουν την γλώσσα να συνεννοηθούν κουτσα στραβά ομως υπάρχουν μεγάλες διαφορες..κύρια αιτία της απομάκρυνσης είναι ο Αλβανικός εθνικισμός που οι Αλβανοι δεν έχουν καμια μα καμία σχέση με τους Αρβανίτες..Αλλίως η γλώσσα των Αλβανών θα ήτο εαν δεν είχαν πάρει την Αρβανίτικη ντοπιολαλιά είτε λατινική (ιταλική) είτε τούρκικη ανάλογα με την περιοχή που ήρθαν και την περίοδο δια να διαφυλάττουν την ρωμαική οδο που χρησιμοποιούνταν για μεταγωγή εφοδίων και τροφίμων και κατα την βυζαντι΄νη περίοδο εχρησιμοποιήθηκαν και σαν μέρος του στρατού του Βυζαντίου εξού και το Σύμβολό τους στην σημαία τώρα βέβαια εαν πάρετε και ακολουθήσετε την wikipedia θα δείτε ότι πέφτει σε αντιφάσεις μεταξύ των Αρβανιτών και των Αλβανών..

Ανώνυμος είπε...

και συμπληρώνοντας να σε πληροφορήσω οτι οι βορειο ηπειρωτες δεν ειναι Αρβανιτες ειναι απλα βορειο Ηπειρώτες καθως οι Αρβανίτες ζούσαν περι του κέντρου της σημερινής Αλβανίας και εαν ψάξεις ιστορικός οι Αρβανίτες έχουν πολεμίσει στην αρχαιότητα με τους Έλληνες και εχει αναφερθεί ο όρος Αρβανίτης πολύ πιο πριν ..Πολύβιος (2,11)όπου Αρβως Αρβών ήτο πόλη της Ιλλυρίας οποτε περι Ιλλυρικής καταγωγής των Αλβανων πάει περίπατο...οπότε πιο πολύ μου κάθετε λογικό να είναι Ελληνικοί οι τάφοι παρά αρχαιοι Αλβανικοι και το Sqipetar που χρησιμοποιούν οι Αλβανοι είναι απο την βενετική λέξη schiopetier που δηλώνει ότι ήτο μισθοφοροι..αναζητήστε το όρος Αλβα Λόγγα για την προέλευση 'των