Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!


"Το καθεστώς του Ασαντ έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει. Η Συρία πρέπει να εκδημοκρατιστεί. Θα προστατευτούν οι Ελληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής", δήλωσε προχθές ο Νο2 της συγκυβέρνησης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε....
σχετική ερώτηση του Λοβέρδου στη βουλή!
Είναι λοιπόν σαφές, πως ο εν λόγω εκλεκτός του διεθνούς σιωνισμού (υπενθυμίζουμε το ταξίδι - προσκύνημα στους μεγαλοσιωνιστές της American Jewish Commitee στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Απρίλιο) τάσσεται υπέρ της αλλαγής του μετριοπαθούς και φιλοχριστιανικού καθεστώτος Ασάντ με ένα νέο, αιμοσταγές και απάνθρωπο ισλαμικό καθεστώς τύπου Αιγύπτου, Λιβύης κλπ!
Δηλαδή, με λίγα λόγια η προδοτική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ βρίσκεται πλήρως ευθυγραμμισμένη στις θέσεις του Εβραίου Προέδρου Σιμόν Πέρες, ο οποίος δήλωσε πως ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ (!!!) ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ!
Αυτοί ηταν και είναι οι "πατριώτες" της Νδ: Εβραιόδουλοι, μασωνοκινούμενοι και υποχείρια των αμαρτωλών σιωνιστικών σχεδίων, που αποβλέπουν στην ολοκληρωτική διάλυση των Εθνών - Κρατών και την αντικατάστασή τους με την άμορφη παγκοσμιοποιημένη μάζα, που θα ελέγχουν οι ίδιοι και θα τρομοκρατούν τον κοσμάκη, βάζοντάς τον να διαλέξει ανάμεσα στην σκλαβιά και την πείνα!
πηγή

1 σχόλια:

FOTIS GEORGIS είπε...

Η ιστορία των εθνών - κρατών άρχισε τέλη του 17ου αιώνα - αρχές του 18ου αιώνα.
Η διαμόρφωσή τους (εθνών - κρατών) έδωσε τέλος στις Αυτοκρατορίες που ένωναν τους λαούς κάτω από την καθοδήγηση των Βασιλικών οίκων.
Όταν υπήρχαν οι Αυτοκρατορίες πολλά έθνη διοικούνταν θεωρητικά με ισονομία από τον Αυτοκράτορα ή το Βασιλιά και τους συμβούλους του. Θεωρητικά πάντα (αυτό συζητιέται ακόμα κατά πόσο ίσχυε τότε). Μοίραζε δηλαδή ισομερώς σε όλα τα έθνη που διοικούσε τα δικαιώματά τους.
Με τα έθνη-κράτη ο ηγεμόνας ήταν ο εκπρόσωπος του κυρίαρχου έθνους. Τα έθνη που δεν ήταν και είναι η πλειονότητα είναι οι λεγόμενες μειονότητες που υποτάσσονται στο κυρίαρχο έθνος χωρίς να έχουν εξίσου δικαιώματα. Μειονότητες που καταπιέζονται κατά κόρων επαναστατούν και κάνουν το δικό τους έθνος-κράτος εάν και εφόσον υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες.

Τώρα στο δια ταύτα. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να θεωρούμε ότι αυτός ο νέος σχετικά θεσμός Έθνος-Κράτος είναι και ο ιδανικός όταν ευθύνεται για τόσους πολέμους μισαλλοδοξίας και Εθνοκαθάρσεις των μειονοτήτων;
Ένα άλλο σύστημα που δε θα βασίζεται στην εξιδανίκευση του Έθνους-Κράτους γιατί τρομάζει τόσο πολύ τον συγγραφέα του παραπάνω άρθρου;
Ευχαριστώ