Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας


του Δρ. Βλάση Γωγούση

« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας…»

-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ – , λέει ευγενέστατα  ο δικαστικός επιμελητής...


Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο  όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,

« Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου ,  τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .

Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !

Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .

Καλά , δεν καταλάβατε  ,  δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;

Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! )  και μείς … σιωπή  και μούγκα ,;;;;

Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να!   Νόμος 4051 ( ; ) ( αναδρομικές αρπαχτές  από το 2010) , να!  μειώσεις Ν. 4024 ( ; ) , να! και ο Φ.Μ.Υ  του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ   κατακαϋμένε , συνταξιούχε  ΒΛΑΣΗ  , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !

Καλά δεν καταλάβατε  πως  μοιάζουμε  με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα  κλειστό καζάνι   με τη  μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;

Αν  δεν το καταλάβατε  τότε θα γίνω , φίλοι μου,  αυτόκλητος προφήτης, θα  τ`  αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω   να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει    πιο μακριά ο νους σας !

Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω  με κίνδυνο  να συλληφθώ για  « προτροπή εις βιαιοπραγίες»  ή όπως κάπως  λέγεται  στη νομική  τη γλώσσα !

Μπορεί επίσης  να με πιάσουνε  για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και   . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.

…..Πέθανε – που λέτε   φίλοι μου – η γυναίκα  , το παιδί, η μάνα του ενός  , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει  τα ακριβά τους φάρμακα.

Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει  ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.

Τον  Υπουργό  , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο  ή  διευθυντή  του ΙΚΑ, ή  όποιον άλλονε  το σαλεμένο του μυαλό , του είπε  !!,

Τον βρήκε ;

Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα  ή  θα του βγάλει τόνα μάτι !

Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη ,  του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό,  τον διώξανε κι` απ τη  δουλειά  του ,  κάποια στιγμή    , θα βγει  στο δρόμο  έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει  αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !

Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος  του ασφαλιστικού του , που –τούπανε-  πως τσέπωσε  μαζί  με κάποιους άλλους ,  τα λεφτά του και  τώρα  αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε !

Καραδοκεί  σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατάψει η να του κόψει το αυτί  ή  και να  τον …ξεκάνει, ακόμα !

Πολλοί απ` αυτούς,  θα κάνουν πρώτα φονικά και  ύστερα θ` αυτοκτονούνε!.

Για τι –ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες  μου – στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !.

Σύντομα, φίλοι μου  ,θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες  στη συνέχεια σε μπουλούκια    και ξαφνικά  ξετρελλαμένοι  ν` αρχίζουνε  να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα,  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμημτοπωλεία, τράπεζες,  και να  εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες  !

Εκεί  ,  θα καταστρέφουνε , φακέλλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και  ό,τι  άλλο βρουν  μπροστά τους.

Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η  και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται  μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν,  γιατί θα είναι αποφασισμένοι  να πυροβολούν και να σκοτώσουν  όποιον τολμήσει  να τους  σταματήσει ή  να τους συλλάβει !

Δεν θα φοβούνται , σας λέω, δεν θα κρύβονται , θα έχουν  μερικώς παραφρονήσει  !

Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές  αρρώστειες αγαπημένων τους προσώπων γιατί  δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.

Θα  κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και  λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται  στα  πρόθυρα της τρέλλας

Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με  πιτσιρικάδες με μολότοφ  , με τις  πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά  σ`αυτά που έχουνε  να δουν τα μάτια  σας ! .

Δεν λέω, οι αστυνομικοί  παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα  να ξεφύγει, μια σφαίρα  μόνο !

Τότε θα γίνει μακελειό,  θ`αρχίσουν κι` από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές , εγώ κι`οι συνομήλικοί μου , κι` η κόλαση θ`αρχίσει !

Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα …… «μπαμ», κι`ύστερα έρχεται ο χαμός,ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!

Γι` αυτό σας λέω,  να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου  αυτό, ( αθώοι κι` ένοχοι)  αναγνώστες,  σπεύσατε,  κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά , τα  βίαια, τα ανεπανόρθωτα .

Γιατί η άλλη μέρα θάναι  ένας καινούργιος, ένας σκληρός,  ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!.

Τότε, εκείνοι  που  έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν` αρπάξουν!

Θα παν στην ξενιτειά κι` εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται  ,γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.

Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.

Σας λέω κόλαση και  πλήρης αναρχία,  παντού θανάτου φόβος.

Οι λαθρομετανάστες- οι έγχρωμοι  κυρίως  στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελλοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν  θα θέλουν να τους εξοντώσουν ! !!

Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ,  ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια !

Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.

Δεν θάναι επανάσταση, ούτε  διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι  !

Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους  δρόμους  !!.

Ακούστε με , εσείς  που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι` οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και  τ` αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !

Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό,  και την ενέργεια,

ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες ,μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά  που βρίσκονται εδώ η ..κάνουν διακοπές στα ξένα.

Κλείστε στη φυλακή τους  κλέφτες, τους απατεώνες,  κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους  ή τους μεγαλο -εκδότες, τους τραπεζίτες , εκείνους  απ`  τους  φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι , μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι  και μεγιστάνες  !

Μη χορηγείτε   απλόχερα  δεκάδες δισεκατομμύρια  στις τράπεζες  με κύριο επιχείρημα  « να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».

Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 1% και μας δανείζουνε με  19 %, οι  κλέφτες  !!

Κι`αν δεν πιστεύετε,  πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα  ΑΤΜ κι` όταν το δείτε θα σας βγει το…μάτι !

Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε  έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω – έστω-  τα μισά απ` όσα τους αρπάξατε ,ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην !

Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την  ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ  και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον -άρον , τις άλλες  εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες  κρατικές επιχειρήσεις,

Σπεύστε, προλάβετε , αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.

Ακούστε με ,  δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο   κακό !

Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου,  μακάρι νάβγαινα τρελλός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγεί αληθινό !!

Δρ. Βλάσης Γωγούσης

πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΚΕΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΑΓΓΛΟΦΕΡΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ:
Ποτε τα τελευταια 150 ~200 χρονια η Ελλαδα κυβερνηθηκε απο Ελληνες Πατριωτες;
Π Ο Τ Ε!
Κι αυτα που λεει ο σεβαστος αρθρογραφος να γινουν και καποιοι τρελοι η θολομενοι να παρουν την κατασταση στα χερια τους και να σφαξουν στο γονατο ολους τους Εθνοπροδοτες,
η Τυχη μας ειναι γνωστη:
Παλι καποιοι εξωθεν Ισχυροι θα πλευρισουν τους "Επαναστατες" και θα τους παρουν με το μερος τους... και φτου απο την αρχη....
Οι ταινιες με τα Ζομπι καποτε οταν ημουν νεαρος μου προκαλουσαν αφθονο γελιο. Σημερα δυστυχως μου προκαλουν Τρομο! Γιατι;
Σκεφτειτε πως τελειωνουν: ο Πρωταγωνιστης παροτι σολη τη διαρκεια της ταινιας καταφερνε να τα εξοντωνει, στο τελος να τρεχει εντρομος και αποκαμωμενος να υποκυπτει στο θανατη(ζομπιο)φορο Δαγκωμα!
Βαλε λοιπον Μικρομεσαιε Πολιτη στη θεση του Πρωταγωνιστη τον Εαυτο σου και ως Ζομπι φαντασου αυτους που σε κυβερνουν. σε φορολογουν καθε μερα κ πιο αγρια, ζητωντας σου να πληρωνεις Γη και συντομα το Νερο και το μολυσμενο Αερα που αναπνεεις!

Η λυ(τρω)ση:
1. γονατιζεις και προσευχεσαι στο Θεο, το δαγκωμα ναναι συντομο.
2. Οπλιζεσαι και παιρνεις μαζι σου οσα περισσοτερα ΖΟΜΠΙ μπορεις ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ στον Ταφο! Γιατι πρεπει να ξερεις οτι και τα Ζομπι εχουν το τρωτο τους σημειο:
"ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

1:34 και 2:34
Είστε παντελώς ηλίθιοι και προσκυνημένοι.Σκάστε και σηκωθήτε από τις καρέκλες,και σκοτώστε όλους τους μασώνους πολιτικούς,πράκτορες της ΕΥΠ,παπάδες και στρατηγούς του ελληνικού στρατού και της αστυνομίας.Διαφορετικά,ετοιμαστείτε να γενοκτονηθείτε από τους τούρκους και τους κινέζους.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α 4.12......Γιατι ρε ΟΕΑΔΕΣ δεν τους σκοτωνετε εσεις που εχετε τοσες μα τοσες πολλες γνωσεις ????? Τι περιμενετε τοσον καιρο ??? Ετσι κι αλλιως ΑΘΕΟΙ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ειστε.....Ρε δεν παιρνετε τα κουβαδια σας να πατε σε αλλη παραλια ??? Αντε γιατι ξερουμε τι ρολο παιζετε κι εσεις.... ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

5:05 Κύριε ορθόδοξε έλληνα,,για να ξέρεις,η ΟΕΑ έχει χρεοκοπήσει,οπότε δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει.Γι' αυτό το λόγο,η ΟΕΑ προσπαθεί να αφυπνίσει όλα τα λευκά και μαύρα έθνη,ώστε να πράξουν το καθήκον τους ως προς τις χώρες τους,και να εξοντώσουν τους εβραίους γενοκτόνους τους,και να απομονώσουν αυτήν τη κωλοκίνα.Να είσαι σίγουρος,ότι ο σκοταδιστικός,εθνοκτονικός χριστιανισμός θα πάρει πόδι από την Ελλάδα,είτε το θέλεις,είτε όχι.

Υ.Γ.'Εχεις διαβάσει την αποκάλυψη του Ιωάννη;Αν την διαβάσεις θα καταλάβεις τι σου ετοιμάζουν οι κινεζοι,και τα τσιράκια τους,οι εβραίοι.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε...
Όλα τα είχαμε μόνο η ΟΕΑ μας έλειπε
για να μας πεί τι θα κάνουμε.

"σκοταδιστικός,εθνοκτονικός χριστιανισμός";;; με συνδυασμό της αποκάλυψης του Ιωάννη;;;;!!!ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;
ΟΕΟ;!!ΟΕΑ ΟΕΟ;;
ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΕΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ;
ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ;
ΤΙ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ;;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ "ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ
"ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΥΣ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ "ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΑΣ" ;
ΓΙΑΤΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;
ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ....
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ;;ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ KAI ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΩΛΕΣΑΤΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ… ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ, ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ.
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΠΙΣΤΗ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ Η ΦΟΒΕΡΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΤΡΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΗΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΘΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.
"ΕΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΟΝ ΚΑΡΔΙΑΝ, ΟΥΚ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΣΟΦΙΑ".ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

4:03 Ε τότε,άφησε του τούρκους και τους κινέζους,να σφάξουν εσένα και την οικογένεια σου.Εγώ,δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

'Οπα ρε εσύ,4:03,με τον φιλέσπλαχνο θεούλη σου.Την είδαμε την φιλεσπλαχνία του,ως προς τους ανθρώπους της γης.'Ολο φόνοι,κλεψιά,φτώχεια,δυστυχία,κ.λπ.
Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή,οπού επιβλήθηκε ο χριστιανισμός μέσα στη Ελλάδα μας.Από τότε,άρχισε η μεγάλη παρακμή της Ελλάδας μας.Μεταμόρφωσε τους αγγελιοφόρους του φωτός('Εληνες),σε απωβλακωμένα ζόμπι.
Πραγματικά λυπάμαι,που ακόμα και σήμερα,ο ραγιαδισμός των Ελλήνων,είναι αναλλοίωτος.

ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Οι Ελληνολάτρες του παρελθόντος να απολογηθούν για τους αιώνες που οι άνθρωποι είχαν δούλους άλλους ανθρώπους και οι σοφοί μας δεν τόλμαγαν να μιλήσουν. Ας σκεφθούν ότι αν ίσχυαν οι ίδιες καταστάσεις, τότε με πιθανότητα 70% θα ήσαν δούλοι σήμερα. Όμως ο Χριστιανισμός πήγε τις κοινωνίες πολύ μπροστά. Δεν μπόρεσε να τις απαλλάξει από τους πλούσιους και ισχυρούς, διότι βρίσκονται διαρκώς πολλοί κολήγες που τους προσκυνάνε και τους ψηφίζουν. Και όταν ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ΘΕΟΣ ψάχνει για ηθικές υποστάσεις στη γη, πόσες νομίζετε ότι βρίσκει; Και την ώρα της οργής του, αφού βγάλει τον Λωτ από τα Σόδομα και Γόμορα, θα αφήσει τους καβαλάρηδες της Αποκάλυψης να μακελέψουν μέχρι και το τρίτο της ανθρωπότητας. Διότι ως αγαθός θα περιμένει την μετάνοια των υπολοίπων.

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστε κυριε Δρ Γωγούση,
Εκει το πανε ενσυνειδητα και οτι συμβαινει δεν ειναι τυχαιο νομιζω.
Αλλα φταιμε κι εμεις που τους αφησαμε και μας βαλαν χερι αγριο. Τωρα τι αλλο απεμεινε απο το να το ευχαριστηθουμε....τελος παντων οτι ειναι να γινει ας γινει να δουμε μετα τι θα κανουμε. Κατ εμε θεραπεια δεν υπαρχει σε αυτη την κατασταση που βρισκεται η ελληνικη κοινωνια.
Να ευχομαστε ο Θεος να μας φυλαει και οσοι εχουμε ελληνικο αιμα στις φλεβες μας να ειμαστε καλα και μονιασμενοι γιατι ερχονται πολυ αγριες καταστασεις.