Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ο πανικός τους ντυμένος με τον μανδύα της πατριδοκαπηλίας


«Ολοι μας ξέρουμε πως είναι πολύς ο πόνος και η δυστυχία γύρω μας. Η οικονομική κρίση έχει φέρει ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας στα όριά του. Ακούω όμως διάφορους να προφητεύουν με καταστροφικό ναρκισσισμό πως "δεν θα μείνει τίποτα όρθιο τον Σεπτέμβριο, θα καεί η Αθήνα, θα δείτε τι θα γίνει"...

(...)
εκεί έχουμε φτάσει; τόσο πολύ δεν αγαπάμε πια αυτόν τον τόπο που δεν μας νοιάζει αν καεί;».


Alexis Παπαχελάς – «Καθημερινή»

Πάει πολύ να μας δίνει μαθήματα φιλοπατρίας ο καλαμαράς του Αλαφούζου και μάλιστα από τις σελίδες μιας φυλλάδας υπηρέτησε όσο καμιά άλλη τις δυνάμεις του άξονα όταν εισέβαλαν στην Ελλάδα.



Αποκαλύψεις του Wikileaks για τον Αλέξη Παπαχελά
Ο Παπαχελάς δε, αυτός ο φιλόπατρις, έγκριτος δημοσιογράφος που κάνει «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων» - όπως προκύπτει από τηλεγραφήματα της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα που δημοσιεύτηκαν στο Wikileaks-, μας έχει γνωστοποιήσει και ποιοι είναι αυτοί «που δεν αγαπάνε τον τόπο»: «Οι μόνοι που έχουν στόχο είναι η μειοψηφία αριστεριστών, λαϊκιστών και βεβαίως και απελπισμένων που θέλει να βάλει φωτιά στον τόπο είτε με τη μορφή της ανυπακοής είτε με την αναρχία και τη βία».

Λογικό να γράφονται αυτά από την πένα του μοναδικού έλληνα δημοσιοκάφρου μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και που ο ίδιος διαθέτει μετοχές ύψους 1.000.000 ευρώ στο συγκρότημα ΜΜΕ του Αλαφούζου. (Αυτά είναι τα φανερά …. Γιατί οι «καλές υπηρεσίες» προς το σύστημα αμείβονται πλουσιοπάροχα και υπάρχουν και οι οφ σορ εταιρείες…).

Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, το φερέφωνο των πλουτοκρατών να αγωνιά αν θα «διασαλευτεί ο νόμος και η τάξη», όπως αυτός τα εννοεί από τις λαϊκές αντιστάσεις που θα προσπαθήσουν να αποκρούσουν την απίστευτη βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει η άθλια συγκυβέρνηση στα λαϊκά στρώματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της τάξης που υπηρετεί ο Α. Παπαχελάς.

Όσο και να θέλει να ντύσει το πόνημα του με πατριδοκαπηλία, ο καλαμαράς του Αλαφούζου, ο πανικός του ίδιου και της τάξης του δεν κρύβεται, αφού γνωρίζουν ότι ακόμα και ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει μια κοινωνική έκρηξη ανά πάσα στιγμή με συνέπειες για το κράτος των πλουτοκρατών που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.


Μη διαβάζετε καθημερινή



ΠΗΓΗ
ramnousia

Η ξύλινη γλώσσα της αριστεράς στο κατά τα άλλα σωστό κείμενο.