Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Ο Νέρωνας των Αθηνών


Απορεί κανείς με όλους τους Έλληνες, οι οποίοι δεν καταθέτουν μαζικά αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος καταστρέφει ασύστολα τόσο τους ίδιους, όσο και το μέλλον των παιδιών τους – καταδικάζοντας δυστυχώς την Ελλάδα σε διεθνή εξευτελισμό...


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Όταν ένας αυτοκράτορας και κατά φαντασία ποιητής βάζει φωτιά στην πόλη του, για να μπορέσει να εμπνευστεί, τότε πρόκειται προφανώς για ένα άτομο με μία πολύ βαριά ψυχική ασθένεια – ένα άτομο που δεν έχει κανένα νόημα να επικρίνει κανείς, αλλά είναι υποχρεωμένος να εμποδίσει με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να μη φέρει εις πέρας το καταστροφικό του έργο.

Κατ’ αναλογία στη σύγχρονη, σημερινή εποχή, όταν ένας πολιτικός γράφει ένα βιβλίο, με το οποίο κατηγορεί όλους τους Πολίτες της χώρας του για εκείνο το είδος της διαφθοράς, το οποίο προαπαιτεί τη συναίνεση της δημόσιας διοίκησης, παρά το ότι ο ίδιος συμμετείχε σε αρκετές κυβερνήσεις της τελευταίας εικοσαετίας, είσαι υποχρεωμένος να αντιδράσεις – όσο και αν πιστεύεις ότι, η ανοησία είναι ανθρώπινη και δεν πρέπει να την κρίνεις αυστηρά.

Ο πολιτικός αυτός, προφανώς με στόχο τη δημοσιότητα, από την οποία φαίνεται να είναι απόλυτα εξαρτημένος (πρόκειται για μία ψυχική αρρώστια, η οποία δύσκολα θεραπεύεται), καθώς επίσης την απεγνωσμένη αιτιολόγηση των όποιων «πολιτικών εγκλημάτων», στα οποία συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στο παρελθόν, δεν δίστασε να προβεί σε μία «συλλογική συκοφαντική δυσφήμιση» – με «αποδέκτη» τη διεθνή κοινότητα και θύματα όλους τους Έλληνες.

Μέσα από το βιβλίο του, έτσι όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ (είναι καλύτερα να αποφεύγεται η ανάγνωση σαδιστικών ή/και μαζοχιστικών κειμένων, επειδή προκαλούν ανάλογες αρρώστιες), κατηγορούνται και προσβάλλονται όλοι οι Έλληνες σε έναν απίστευτο βαθμό – γεγονός που σημαίνει ότι, θα αποτελέσουν το αντικείμενο μίας εξαιρετικά αρνητικής κριτικής και προπαγάνδας εκ μέρους των ξένων, για πάρα πολλά χρόνια.

Κατηγορούνται επίσης οι δημόσιες υπηρεσίες και οι δημόσιοι υπάλληλοι «συλλήβδην» - όπως συμβαίνει στα φασιστικά καθεστώτα, τα οποία πρεσβεύουν τη συλλογική ευθύνη έναντι της ατομικής. Εκτός αυτού, κατηγορούνται σύσσωμοι οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις, τόσο οι παλαιότερες, όσο και η σημερινή, μαζί με όλους τους βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης - «πρέπει να παραιτηθούν και οι 300», ακούστηκε στην τηλεόραση!

Συνεχίζοντας, είμαστε σίγουροι ότι το βιβλίο αυτό θα μεταφραστεί γρήγορα, τουλάχιστον στα γερμανικά και στα αγγλικά, αφού προσφέρει τα ιδανικά όπλα για την οριστική καταδίκη της πατρίδας μας στην έξοδο από την Ευρωζώνη και στη χρεοκοπία – ένα «έγκλημα» τεραστίων διαστάσεων από έναν επαγγελματία πολιτικό ο οποίος, όπως τουλάχιστον φαίνεται και πάντοτε κατά την υποκειμενική μας άποψη, δεν έχει απολύτως κανέναν ηθικό ενδοιασμό να «καταστρέφει τη χώρα του κατ’ εξακολούθηση» (συνειδητά ή μη). Σε κάθε περίπτωση, το βιβλίο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο δώρο προς την Τρόικα, τη Γερμανία και το ΔΝΤ - για το οποίο έχουμε την άποψη πως μάλλον δεν θα «αμειφθεί» ανάλογα.

Απορεί βέβαια κανείς σε σχέση με τα υπόλοιπα κίνητρα του Νέρωνα των Αθηνών – αφού είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε ότι, συμμετέχει με το βιβλίο του στην καταδίκη της πατρίδας του στην έξοδο της από την Ευρωζώνη και στη χρεοκοπία, απλά και μόνο επειδή η συμμετοχή του προσφέρει χρήματα ή/και δημοσιότητα.

Απορεί φυσικά κανείς ιδιαίτερα με την Ελληνική κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει τέτοιου είδους ηθικά εγκλήματα, χωρίς να αντιδράει με όλα τα νόμιμα μέσα που έχει στη διάθεση της – γεγονός που προκαλεί πολύ μεγάλες υποψίες, σε σχέση με τα πολιτικά όπλα που έχει στη διάθεση του ο «συκοφάντης». Πόσο μάλλον αφού κατηγόρησε δημόσια όλη την πολιτική ηγεσία της χώρας μας ότι ψεύδεται – υποσχόμενη αναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές, όταν (δήθεν) γνωρίζει πολύ καλά ότι, δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση ή/και δυνατότητα να το κάνει(!).

Περαιτέρω, απορεί με όλους τους Έλληνες, οι οποίοι δεν καταθέτουν μαζικά αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος καταστρέφει ασύστολα τόσο τους ίδιους, όσο και το μέλλον των παιδιών τους – καταδικάζοντας επί πλέον την Ελλάδα και τους Έλληνες σε έναν διεθνή εξευτελισμό άνευ προηγουμένου.

Τέλος, απορεί κανείς με τους δικηγορικούς συλλόγους, καθώς επίσης με τους υπεύθυνους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν φαίνεται να κατανοούν το μέγεθος της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξ αυτής καταστροφής που θα προκληθεί στην Ελλάδα - αν και είναι πράγματι ενωρίς για να το ισχυρισθεί κανείς, αφού η δικαιοσύνη λειτουργεί, πολύ σωστά, με τους δικούς της ρυθμούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο εξαιρετικά επικίνδυνος για το δημόσιο βίο πολιτικός, πάντοτε κατά την υποκειμενική μας άποψη, ο «εμπρηστής» δηλαδή που δεν δίστασε ούτε στιγμή να δυσφημίσει διεθνώς την πατρίδα και ολόκληρο το έθνος του για τους όποιους ιδιοτελείς σκοπούς του, πρέπει να εμποδιστεί αμέσως από τη Δικαιοσύνη – πριν ακόμη προλάβει να «κάψει» ότι υπόλοιπο έχει απομείνει.

Δυστυχώς δε, ακόμη μία φορά διαπιστώνεται ότι, οι πλέον επικίνδυνοι εχθροί της χώρας μας, άρρωστοι ή μη, συνειδητά ή όχι, ήταν ανέκαθεν και συνεχίζουν να είναι εντός των τειχών της – διευκολύνοντας ως συνήθως τους όποιους εισβολείς και κατακτητές στην άλωση της.

Ολοκληρώνοντας, ακόμη και αν είναι αλήθεια όλα αυτά που γράφονται στο «βιβλίο της ντροπής» (κάτι που δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να κρίνουμε, αλλά θα έπρεπε να ερευνηθεί με κάθε λεπτομέρεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη, γραμμή προς γραμμή), κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εξευτελίζει με τέτοιον τρόπο, πόσο μάλλον δημόσια την πατρίδα του και τους Θεσμούς της, στη δυσκολότερη ίσως στιγμή της Ιστορίας της.

Προφανώς δε, ούτε να προσφέρει τέτοια δώρα στους εισβολείς, τα οποία θα κοστίσουν στην Ελλάδα πολλές δεκάδες δις € - αν και δεν μπορούν φυσικά να αποτιμηθούν με χρήματα ούτε οι «συλλογικές προσβολές» ενός Έθνους, ούτε η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και της ελευθερίας ενός κράτους.


    Βασίλης Βιλιάρδος Αθήνα, 15 Αυγούστου 2012
    Ο κ. Β. Βιλιάρδος είναι συγγραφέας, οικονομολόγος, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.
Πηγή


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..Μήν ..υποτιμάτε τόν Νέρωνα , συγκρίνόμενο μ αυτή τήν παπαριά στή φωτο ..

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα κυριε βιλιαρδε, εχεις ενα δικιο σε αυτα που λες για τον εξευτελισμο της χωρας, αλλα και ο παγκαλος κακως μεν λεει την αληθεια.
οι βαρεια κομμουνισμενοι ελληνες με το πρωσοπο του πασοκ της νδ και του κκε εκαναν αυτα που ξερουμε ολοι δηλαδη αυτα που λεει ο παγκαλος.
καποιος πρεπει να πει την αληθεια γιατι πρεπει να ξερουμε ποιος φταιει για την υποδουλωση της χωρας.
το κακο ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι γυρω μας ειναι φιλοι μας ειναι συγγενεις μας ειμαστε τελικα εμεις.
δεν εχουν μονο οι πολιτικοι ευθυνη γιαυτο που εγινε ,εχουν και οι πολιτες.
ολοι ηξεραν αλλα το ΑΝΥΜΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ειχε γινει απο την αριστεριστικη ιδεολογια ,ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ παρτης.
εαν ο λαος και οι πολιτικοι του εχουν την θεληση και την δυναμη να επαναφερουν το αμυνεσθε περι ΠΑΤΡΙΣ τοτε τα ξαναλεμε.

Ανώνυμος είπε...

Η μοσχαροκέφαλη,των πρασινό-σοσιά-ληστών … Παγκαλός ο σαπιόκοιλιας:
Βρε λιγούρια θα σας ρίξω ένα χέσιμο να εχετε να τρώτε κάνα εξάμηνο…


ΣΟΥΡΗΣ Vs ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ…
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κ-ώ-λ-ος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

Ο κώλος του και ο λόγος του ένα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΣΧΑΡΟ-ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΑΣ…

TA ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπατριώτες, ο έν λόγω κύριος γνωρίζει πολύ καλά πως να στρέφει τα βλέμματα των πολλών με τον επιτήδεια οξύ, ακραίο λόγο του προς όφελος του. Ας προσπαθήσουμε να μην παίζουμε το παιχνίδι του, συν τηρώντας τη δημοσιότητα γύρω του.

Με λίγα λόγια: αγνόησε τον και μην αγοράσετε ποτέ ούτε ένα αντίτυπο του βιβλίου του.

Ανώνυμος είπε...

Ενας εισαγγελεας χρειαζεται εδω για συσταση συμμοριας Ενας εισαγγελεας που να σεβεται την θεση του Ο ανθρωπος αυτος μπορει να το εγραψε ειτε απο αφελεια ειτε για να δει ποσο διεθαρμενοι η κοιμισμενοι ειμαστε

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ
ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ,,,
ΝΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,,,
ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ...ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ;ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ;
ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ;
ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ;ΚΑΘΑΡΜΑ...
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,,,,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ,,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,,,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ,,,ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,,,,