Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Τα ισοδύναμα, το διακύβευμα και οι επικίνδυνοι


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! Όχι κύριοι και κυρίες που επί 40 χρόνια ξεσκίζετε απροκάλυπτα, ανενδοίαστα, ξεδιάντροπα και ασυνείδητα μία ολόκληρη χώρα, εξαθλιώνοντας ένα λαό στο όνομα της δικιάς σας Δημοκρατίας επισείοντας το φόβητρο μιάς πεθαμένης δικτατορίας που καμία ελπίδα δεν έχει πλέον να αναστηθεί...


ΟΧΙ!! Δεν μας ενδιαφέρει η όποια τύχη σας πολιτική ή προσωπική. Φοβισμένα ανθρωπάρια είσαστε πλέον που εκλιπαρείτε σαν τραγικοί επαίτες την ψήφο όλων μας για να συνεχίσετε να αποτελείτε τους πιο ακριβοπληρωμένους άνεργους αυτής της χώρας.

ΟΧΙ!! Δεν θα φοβηθούμε τους εκβιασμούς σας και τα ψευτοδιλήμματά σας. Δεν θέλουμε ζωή υποταγμένη στα αφεντικά σας για να επαίρεστε για την βλακεία που μας δέρνει όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε τις εγκληματικές αυτοκτονίες που εξοντώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ, με δική σας ευθύνη, ούτε την συστηματική εξόντωση των ηλικιωμένων ανθρώπων πού έστησαν αυτή τη χώρα στα πόδια της, για να έρθετε όλοι εσείς μετά να την γκρεμίσετε.

ΟΧΙ!!! Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μας στήσουν στον τοίχο επειδή κλωτσήσαμε την ευκαιρία να σας πετάξουμε, εσάς και τους ευγενείς γόνους σας στον Καιάδα της Ιστορικής μνήμης, σαν το χειρότερο ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ που γέννησε η χώρα αυτή ποτέ.

ΟΧΙ!! Δεν θα μας αποπλανήσετε με ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις. ΔΕΝ μπορείτε να απαλλαγείτε από τα δεσμά που εσείς οι ίδιοι μεθοδικά χαλκεύσατε και δέσατε έναν ολόκληρο λαό στο άρμα μισαλλόδοξων, μισάνθρωπων και μισελλήνων απόγονων των Φράγκων του 1204.

ΟΧΙ!!! Δεν ξεχνάμε τις μικρόψυχες πολιτικές σας που γέμισαν την Ελληνική πατρίδα με στυγνούς εγκληματίες από όλη την υφήλιο οι οποίοι δολοφονούν συμπατριώτες μας στυγνά και χωρίς δισταγμό.

ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε θα διαγράψουμε τη «γενιά σας», που πλούτισε σε βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ και συνεχίζει να αρπάζει ότι μπορεί, με το βάρος της απάτης και της διαφθοράς να έχει γονατίσει τον Ελληνικό λαό.

ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε ούτε θα διαγράψουμε από την μνήμη μας τους ανεύθυνους γυρολόγους πολιτικάντηδες της συμφοράς που οι ίδιοι διέσυραν και διασύρουν την ΕΛΛΑΔΑ διεθνώς με τις πράξεις και τα λόγια τους.

ΟΧΙ!!! Δεν θα επιτρέψουμε να καθορίζουν την τύχη μας ανεπάγγελτοι γόνοι πολιτικών οικογενειών με μαλακά χέρια και ευτραφή οπίσθια πού δεν έχουν ΠΟΤΕ χύσει ούτε μία σταγόνα ιδρώτα, και αλλάζουν τα Αρμάνι και τα Γκούτσι με συχνότητα πολυβόλου.

ΟΧΙ!!! Δεν θα ξεχάσουμε την συστηματική και ουσιαστική αποδόμηση και κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, αποδόμηση και σε υλικό επίπεδο και σε ηθικό, με την κάθετη πτώση του ηθικού των στελεχών τους και την ανικανότητα των επιλεγμένων από σας ηγεσιών τους.

ΟΧΙ!!! ΔΕΝ θέλουμε πλέον την Ελλαδίτσα που έχετε δημιουργήσει τα τελευταία 40 περίπου χρόνια. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας. Την Ελλάδα του Ελύτη, του Σεφέρη, του Ρίτσου, του Ήλιου του Ηλιάτορα, του Ξυλούρη, του Θεοδωράκη του Ξαρχάκου και όλων εκείνων που ανέβασαν την χώρα στο ύψος που της αξίζει.

Δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς που αλαζονικά κοιτάτε πίσω από τις βουλευτικές ασυλίες και τους νόμους περί ευθύνης υπουργών την απόλυτη
πραγματικότητα.
Το διακύβευμα για σας είναι η παραμονή σας στις καρέκλες σας και η συνέχιση της διανομής τους. ΓΙΑ ΕΜΑΣ όμως το διακύβευμα είναι η επιβίωση της χώρας μας, που συνεπάγεται την επιβίωση όλων μας.

Αποτύχατε όλοι!!! Οι μικροπολιτικές τακτικές σας και ο άκρατος
φιλοτομαρισμός σας οδήγησαν την χώρα στην άβυσσο, και συντέλεσαν στην εκτροφή υπερμεγέθων πολιτικών ζώων και σε όγκο και σε θράσος.

Έχετε τελειώσει!!! Έχετε στεγνώσει!!! Όσο πιο σύντομα απαλλάξετε τη χώρα από την αφόρητη δυσωδία που σέρνετε πίσω σας και από τις
ανερυθρίαστες ψεύτικες υποσχέσεις σας
μπορεί να αποφύγουμε χειρότερες
μέρες και χρόνια.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!
πηγη