Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Μήπως ο Πάγκαλος πρέπει να οδηγηθεί άμεσα στον Κορυδαλλό;


Ο γνωστότατος μεγάλου διαμετρήματος πολιτικός, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε –όπως άλλωστε συνηθίζει- την Ελληνική κοινωνία, επαναλαμβάνοντας τον γνωστό εαυτό του, μέσα από την ιστοσελίδα του «μαζί τα φάγαμε». Όμως, προφανώς μη ικανοποιημένος από την μικρής εμβέλειας...
δημοσιότητα της προκλητικότητάς του, την επομένη ημέρα φέρεται να «ανασκεύασε» την γνωστή του δήλωση λέγοντας «μαζί τα τρώμε».

Εάν υπήρχε κράτος δικαίου, εάν υπήρχε ένας εισαγγελέας που σεβόταν τους νόμους του κράτους, το Σύνταγμα της χώρας που ορίζει την ισονομία και την ισοπολιτεία και που προστατεύει την χώρα και τους πολίτες από «επιθέσεις» εγχώριων, εισαγόμενων ή εξωτερικών αντιπάλων και εχθρών, φυσιολογικά σήμερα ο κ. Πάγκαλος θα έπρεπε να κάνει παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η περιβόητη δήλωσή του βαρέως πολιτικού κ. Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε», αποτελεί μία κυνική ομολογία σύστασης συμμορίας και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, με αποτέλεσμα την δημιουργία ανηκέστου βλάβης της οικονομίας της χώρας, η οποία σύρθηκε (με τον γνωστό τρόπο και την προσωπική ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου) στο ΔΝΤ και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα κατέστη επαίτης της Ευρωζώνης και δέχθηκε (και δέχεται μέχρι και σήμερα) πολλαπλά ανήθικα χτυπήματα από τους «εταίρους», τους «φίλους» και συμμάχους της, οι οποίοι βρήκαν λαμπρή ευκαιρία να μετατρέψουν την χώρα σε χώρο πειραματισμών και παράνομου (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο) πλουτισμού εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν όσα ο Θόδωρος Πάγκαλος έφαγε (σύμφωνα με την κυνική του ομολογία) μαζί με την παρέα του.

Επειδή, όμως, όταν η περίφημη δήλωση του κ. Πάγκαλου έγινε κατά την διάρκεια της πολιτικής του θητείας κι επειδή ενδέχεται το αδίκημα που ο ίδιος ομολόγησε να έχει παραγραφεί (λόγω της ενδιάμεσης και χωρίς κανέναν λόγο ύπαρξης Βουλής, η οποία ορκίστηκε και ο κ. Πολύδωρας διόρισε την κόρη του στο γραφείο του πρώην προέδρου της Βουλής, δηλαδή στο δικό του γραφείο…), ο κ. Πάγκαλος «δικαιολογημένα» βρέθηκε στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.

Όμως, επειδή η εξάρτηση από την δημοσιότητα και προφανώς η ματαιοδοξία του κ. Πάγκαλου, αποτελούν δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, υπήρξε και συνέχεια των δηλώσεων, η οποία όχι μόνο προσβάλει την υπάρχουσα κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί πως συνεχίζει την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, αλλά προσβάλει και την ίδια την Δικαιοσύνη, η οποία –εμμέσως πλην σαφώς- καταγγέλλεται από τον κ. Πάγκαλο ως μη γνωρίζουσα τα όσα εξακολουθούν και σήμερα να συμβαίνουν από τους πολιτικούς και το ευρύτερο δημόσιο εις βάρος της ίδιας της χώρας, παρά την δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση στην οποία η χώρα βρίσκεται λόγω του «μαζί τα φάγαμε».

Ο κ. Πάγκαλος, λοιπόν, έρχεται να επικαιροποιήσει με ένα ισχυροποιημένο «ισοδύναμο» την αρχική του δήλωση, ισχυριζόμενος πως «μαζί τα τρώμε», δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο σαφέστατα πως η γιορτή διασπάθισης του δημοσίου χρήματος συνεχίζεται, πως τίποτε δεν έχει αλλάξει και πως το κράτος συνεχίζει να λειτουργεί «τρώγοντας» τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει ο Ελληνικός λαός. Δηλαδή, κυνικότατα ο Θόδωρος Πάγκαλος έρχεται να ομολογήσει πως η συμμορία συνεχίζει να δρα ανενόχλητη «καταναλώνοντας» δημόσιο χρήμα εις βάρος των Ελλήνων που αντιμετωπίζουν -ορατά πλέον- το φάσμα της απόλυτης φτώχειας!!!

Κανένας εισαγγελέας, όμως, δεν έχει παρέμβει για να καλέσει τον κ. Πάγκαλο και να τον εξαναγκάσει να ομολογήσει ποιοι είναι αυτοί που εξακολουθούν «τρώνε» το δημόσιο χρήμα κι ενώ οι ίδιοι (προφανώς) πλουτίζουν, η χώρα συνεχίζει να απομακρύνεται από την έστω και ελάχιστη πιθανότητα οικονομικής σωτηρίας της. Δεν είναι άραγε ομολογία οικονομικού εγκλήματος τα όσα δήλωσε και συνεχίζει να δηλώνει ο κ. Πάγκαλος; Δεν είναι άραγε κολάσιμη ποινική πράξη η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος; Δεν είναι άραγε τιμωρητέα τα όσα ο λαλίστατος κ. Πάγκαλος δηλώνει απερίφραστα; Δεν αποτελεί ομολογία – παραδοχή εγκληματικών ενεργειών εις βάρος των συμφερόντων της χώρας, τα όσα δήλωσε ο γνωστότατος Πάγκαλος;

Σαφέστατα, όλα αυτά αποτελούν αιτίες για κλήση του κ. Πάγκαλου στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα και σαφέστατα –εάν λειτουργούσε το κράτος δικαίου- ο συγκεκριμένος πολιτικός θα βρισκόταν -λίγες μόνο ώρες μετά τις κυνικές του δηλώσεις- στον Κορυδαλλό κάνοντας παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όμως, επειδή σε αυτόν τον χώρο που κάποτε ήταν χώρα, η Δικαιοσύνη ενίοτε είναι τυφλή, ενίοτε είναι κουφή και ενίοτε είναι απούσα, αλλά ποτέ δεν ήταν επαρκώς θαρραλέα για να ασχοληθεί με εκείνους που έπρεπε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν «Πάγκαλοι» που θα ομολογούν επαχθείς πράξεις εις βάρος της χώρας και των πολιτών και θα παραμένουν ατιμώρητοι. Είναι γνωστό πως τίποτε δεν θα μπορούσε να συμβεί εις βάρος της χώρας, εάν η Δικαιοσύνη -και όσοι την εκπροσωπούν- εργαζόταν όπως το Σύνταγμα ορίζει και επιβάλλει. Απότοκο αυτής της επιλεκτικής Δικαιοσύνης, είναι η εκτρωματική πολιτική και πολιτικοί και η κατάπτωση ηθών, αξιών και νόμων που συνιστούν ένα κράτος Δικαίου. Και με δικαστικούς λειτουργούς που χαρακτηρίζονται από συμπεριφορές του τύπου «δεν είδα, δεν άκουσα», η χώρα βαδίζει προς τον όλεθρό της, ενώ οι υπεύθυνοι (πολιτικοί και δικαστές) απολαμβάνουν υψηλότατο επίπεδο διαβίωσης, ελέω της θεσμικής τους πλήρους απουσίας… ζώντας τον μύθο τους εις βάρος των… κορόιδων!



YΓ: "Κλέβοντας" μία δήλωση του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (γνωστού ως Χάρρυ Κλυνν): "Τα πολιτικά κουφάρια τα θάβουν, δεν τα ταριχεύουν"...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ισχυουν για χωρες με οργανωση κ εθνικη συνειδηση. στη περιπτωση μας οταν το Συμβουλιο της Επικρατειας βγαζει αποφαση υπερ του Μνημονιου βαζοντας με νομιμοφανη τροπο τη σφραγιδα στην εξωντοση ενος λαου κ στο διαμελισμο μιας χωρας υπαρχει δικαιοσυνη? η δικαιοσυνη αρχιζει κ τελειωνει στους χαμηλοβαθμους δικαστικους οπου ομως κ εκει παλι ο πολιτευτης μπορει να επεμβει. με αποφαση δικαστηριου καταδικαστηκε ο συγωρεμενος ο Κεφαλογιαννης αλλα η κορη του ειναι βολευτης. ο στρατηγος παγκαλος δικαστηκε ως συνεργατης των γερμανων αλλα ο εγγονος του πολιτευτηκε 40 χρονια με Ιμια κ Οτσαλαν κ μας βριζει γιατι τον ταϊσαμε. που λειτουργει το συστημα στο τσουκατο? στο μαντελλη? στο γαπ? που ειναι ο μητσοτακης ο λαλιωτης η τορκασο? ο ακης ηταν μονος του? η βασω που ειναι εξαφανισμενη κ δεν μιλαει? φιλε μου καλε μην αναρωτιεσαι αν υπαρχει δικαιοσυνη γιατι αν την αξιζαμε θα την ειχαμε διεκδικησει με αλλους πολιτικους. τα καταλοιπα της τουρκοκρατιας ειναι ακομα εδω. απελευθερωθηκαμε απο τους τουρκους αγαδες κ σκλαβωθηκαμε απο τους διαφορους που πολιτογραφηθηκαν ελληνες. εχουμε πολυ δρομο μεχρι το 1821 να εχει το αποτελεσμα για το οποιο εγινε ο αγωνας.μας ελευθερωσε ο Κολοκοτρωνης κ μας κυβερνησε ο Οθωνας αυτοι ειμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Μας ελευθερωσε ο Κολοκοτρωνης και μας κυβερνησε ο Οθωνας αυτοι ειμαστε!
Αυτο τα λεει ΟΛΑ!(Για οσους καταλαβαινουν...και ειναι λιγοι δυστυχως...)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οχι και Κορυδαλλό ο χοντρός.Κρέμασμα θέλει

Ανώνυμος είπε...

¨ΠΑΧΕΙΑ ΓΑΣΤΕΡΑ ΤΕΡΠΝΟΝ ΟΥ ΤΕΙΚΤΕΙ ΝΟΑ ¨

Δεν τα φάγαμε μαζί Θεόδωρε, αλλά τα φάγατε εσείς οι κρατικοδίαιτοι σοσια-ληστές, μαζί με τα ξιπασμένα πράσινα κομματόσκυλα σας, που το μόνο που ξέρουν είναι να γλείφουν και να λυγίζουν τη μέση τους.

Ο Πάγκαλος (και οι όμοιοί του ) πρέπει να γνωρίζει πως την Ύβρη ακολουθεί πάντα η Νέμεσις...

Επί σειρά ετών, εκλέγεται βουλευτής και διετέλεσε υπουργός σε όλες τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ως εκλεκτός των προέδρων του, έχοντας πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης της πολιτικής, οικονομικής, ηθικής και πολιτιστικής σήψης που περνάει η χώρα μας και προσπαθεί καθημερινά με άστοχες και προκλητικές δηλώσεις να μετακυλύει τις ευθύνες για το κατάντημα της χώρας στον Ελληνικό λαό.

TA ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ.!!!

Diomidis Sotiropoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Diomidis Sotiropoulos είπε...

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΊΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.............ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ;;;ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΤΖΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΟΚ ,ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;;;;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;;;ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΡΟΥΦΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ......Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΟ..............ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..........

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος είναι εγκληματίας, μπήκε και βγήκε από το Κορυδαλλό χωρίς πρόβλημα. Εγώ προτιμώ να τον δέσουν μαζί με τους άλλους, στην πλατεία Ομόνοιας. Και να αφήσουμε τους Πακιστανούς, Αλβανούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους και Αφρικανούς (κλπ) που μπήκαν στην χώρα μας με την βοήθεια τους, να τους τελειώσουν εντελώς!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Ε. (ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καί ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΟΥ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ - ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ - ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ !!!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ?? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντροσιχαμερος ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΤΡΩΣΗ???

HUNTER είπε...

για ποια εληνικη δικαιοσυνη μιλαμε;την απουσα ;την πουλημενη;την φοβισμενη;την κουφη;για ποια απ ολες;
μετρημενοι στα δαχτυλα των χεριων ειναι οι δικαστικοι που τολμουν να τα βαλουν με το κατεστημενο,κι αυτοι μολις φτασουν σε επικινδυνο σημειο λοιδωρουντε απο τον καθενα ατιμωρητα.
φυσικα υπαρχουν και αλλοι εντιμοι δικαστες και εισαγγελεις ,μονο που η μαγκια τους να το πω ετσι δεν φτανει σε τετοιο επιπεδο ωστε να τα βαλουν με ολους αυτους που λυμαινονται το ελληνικο κρατος και τη δημοσια περιουσια ,και το παραδεχονται κιολας τυπου παγκαλου ας πουμε.
ολα στο ελληνικο δημοσιο εχουν σαπισει,και δυστυχως η δικαιοσυνη δεν εξαιρειτε.