Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΛΥΠΗΜΕΝΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!


Tην συμπάθειά της προς τους Έλληνες που πλήττονται από τις περικοπές που επιβάλλει το πρόγραμμα λιτότητας εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και επισήμανε ότι πρέπει να πληρώσουν και πιο εύποροι...

Έλληνες. «Ματώνει η καρδιά όταν βλέπει κανείς μειώσεις συντάξεων για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους» στην Ελλάδα, δήλωσε η καγκελάριος, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του προγράμματος «Διάλογος για το μέλλον της Γερμανίας», το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η κυρία Μέρκελ επισήμανε ακόμη ότι «αυτό ισχύει ιδιαίτερα, διότι οι ευκατάστατοι είναι τόσο "ευκίνητοι" ώστε μπορούν χωρίς πρόβλημα να εγκαταλείψουν τη χώρα».

Αναφορά στην ανάγκη να μην υποφέρουν πάντα οι αδύναμοι, αλλά και εκείνοι οι οποίοι «έχουν επωφεληθεί από την πατρίδα τους, χαίρονται που είναι Έλληνες, αλλά ίσως δεν έχουν κάνει τόσες πολλές θυσίες», είχε κάνει η καγκελάριος και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την περασμένη Παρασκευή.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο θηλυκος χιτλερ, αφου εξασφαλισε σκλαβους δουλοπαροικους για τους γερμανους και αλλους επιχιρηματιες, τωρα θελει και τις επιχειρησεις και τα πασης φυσεως ακινητα, γιατι σιγα μην βαλουν οι γερμανοι τους ελληνες συνεταιρους και μην τους πληρωνουν και ενοικιο. μια κατοχικη δυναμη που σεβεται τον εαυτο της τα παιρνει ολα στην κατοχη της, δεν αφηνει τιποτε στους υποδουλους.μονο που αν ερθει με στρατο, τοτε το καταλαβαινουν ολοι που παει το πραμα και ενωνονται και πολεμουν. οταν ομως ερθει και πει στην αρχη 'θα τιμωρησω τους δημοσιους υπαλληλους που ειναι τεμπεληδες και παιρνουν και μεγαλους μισθους, μετα τους επιχειρηματιες που δεν πληρωνουν φορους, μετα αυτους που εχουν ακινητα γιατι κλεψαν τους υπολοιπους , μετα δεν ξερω τι, ξεσηκωνοντας καθε φορα ολους εναντιον ενος, στο τελος τους καταπινει ολους, εναν- εναν ομως και με τις επεφημιες των αλλων και ειναι ολα μια χαρα.
μηπως ειναι καιρος να ξυπνησουμε;