Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΟΛΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:..

Το στιγμιότυπο είναι από την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη γνωστού καψουρο – τραγουδιάρη: Βλέπουμε εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια (!!!) – καθένα από τα οποία κοστίζει δεκάδες ευρώ – να…κοίτονται στα πόδια του, ως άλλος…φόρος τιμής των υπηκόων στον “βασιλιά” τους!
Θα πει κάποιος: “Και σένα τι σε νοιάζει; Αφού έχουν και πληρώνουν, ας σκορπάνε όπου θέλουν τα λουλούδια και τα λεφτά τους”!
Ακριβώς: Χάρη σ’ αυτή τη φιλοτομαριστική, ωχαδερφιστική και γελοία “λογική” φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…!
Άλλοι να μην έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό κι άλλοι να τα ξοδεύουν στα πόδια του κάθε τραγουδιστή…
Άλλοι να είναι άνεργοι κι άλλοι να πετάνε πανέρια λουλουδιών που το καθένα αξίζει ένα και πλέον μεροκάματο που πολλοί κυνηγούν αλλά δεν βρίσκουν!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ (;) ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…
ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μοντάζ μου φαίνεται,αλλά ότι ισχύει ισχύει..απλώς δεν είναι τόσα πολλά τα λουλούδια.

Ανώνυμος είπε...

"Μαζί τα πετάξανε"

Tασος είπε...

Δε μπορω να καταλαβω πιο ειναι το προβλημα σας σε αυτη τη φωτογραφια.Αν καποιος χαλαει τα δικα του λεφτα εσας τι σας κοφτει.Στο κατω κατω ο Ρεμος δε πληρωνετε απο εμας οπως τοσα χρονια η Αρβανιτακη,Γαλανη,Πρωτοψαλτη,Κοτσιρες,Μπασηδες και ολοι οσοι ανηκουνε στην κλικα των ψευτοεντεχνων που τα κονομανε με τις κρατικες επιχορηγησεις και κανανε μουγκα στη κριση μεχρι που τους κοψανε τα φραγκα.
Αυτος ο δηθενισμος μας εχει φαει

Ανώνυμος είπε...

φίλε 11.38, τι μας κόφτει αν χαλάει κάποιος τα λεφτα ΤΟΥ?
Και πως και από που τα βγάζει αυτός ο κάποιος και του περισσεύουν τόσα λεφτα για πέταμα εν μέσω κρίσης?και ποιός είναι αυτός ο κάποιος? όταν 7 στους 10 έλληνες πεινάνε η τους έχει κοπεί τα γόνατα οικονομικά.
Θα σου πω εγώ: ένα μάτσο κομπιναδόροι, απατεώνες, μαφιόζοι,λοποδύτες, κλέφτες με κουστούμια κρυμένοι πίσω από νομοσχέδια και κρατικά γραφεία,πολιτικοί, συγγενείς πολιτικών εως και 3' ξαδέρφια, κομματόσκυλλα που λαμβάνουν ακόμα χορηγίες για τις υπηρεσίες τους
ΑΥΤΟΙ ΕΪΝΑΙ οι θαμώνες τέτοιων χώρων και εκεί ξεπλένουν ανενόχλητοι το μαυρο χρήμα τους. (ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ πάντα)
γιαυτό θα αλληλοσφαχτούμε σε εμφύλιο σύντομα.γιατί αυτό το κράτος δεν μεριμνεί να μαζέψει τον κύριο της διπλανής πόρτας που καλοτρώει από τα ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ, όταν εγώ δίπλα πεινάω η αυτοκτονώ,γιατι μου κλεψανε τα νόμιμα.

Ανώνυμος είπε...

Τασο μαλλον εισαι βλακας γιατι ακριβως στη βλακεια του νεοελληνα αναφερεται το αρθρο και οχι στον ρεμο,μαλλον δεν καταλαβες καν τι λεει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ,ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠ ΕΞΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

....καί όλα τούτα καί άλλα τινά, ίνα επαληθευθούν τά ρηθέντα:α. η Ελλάδα είναι ή ΜΟΝΗ αφρικανική χώρα μέ λευκούς υπανθρώπους! β. ..ενώ οι μισοί "ελληνες" ξενιτεύονται (γιά τούς δικούς τους λόγους)αναζητώντας τήν Ελλάδα έξω από τά σύνορά της!!! οι υπόλοιποι πού εξακολουθούν νά διαμένουν σ΄αυτή, προσπαθούν ποικιλοτρόπως νά τήν μεταβάλλουν σέ αφροασιατική χώρα! γ. Οι άλλοι λαοί έχουν θρησκείες, η ελλάδα έχει κοιλαράδες μακαριωτάτους αγιωτάτους,αρχιεπισκόπους,δεσποτάδες,μητροπολιτάδες,"σουλτάνους", ιεράμοναστήρια(αρσενικά-θηλυκά)πού εκτρέφονται οι ανώμαλοι άγιοι πατρέρες (ένα φτού!!! σας αρκεί κηφήνες) τεμπελχανάδες στό πρυτανείο καί επιδοτούνται αφειφώς από τόν κρατικό κορβανά. δ.οί άλλοι λαοί έχουν αξιόμαχους στρατούς, η ελλάδα έχει Στρατηγούς!!!! καί ανωτάτους αξιωματικούς. ε. η ελλάδα έχει ηρωες πολλούς, αλλά τά ελληνόπουλα λατρεύουν τόν κόναν τόν βάρβαρο,τόν σκρούτζ μάκντάκ,τόν ποπάυ,τόν τέν-τέν,τόν τιραμόλα,τήν μπάρμπυ,τήν πάττυ!! καί γίνανε πάτοι!!! καί τόν σπάιντερμαν τόν σκοτεινό ιππότη πού ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!....
υ.γ. θέλετε κι άλλα;;;;; γιά ψαχτείτε λίγο!!!! ελληναράδες κατά τά άλλα.....

Ανώνυμος είπε...

..καί σύ σκύλα μάνα τού Ρέμου(τού εφήμερου καλλιτεχνικού σκύβαλου) πού ήσουν εκεί!!! καί καμάρωνες τόν κανακάρη σου!!!! μωρή Μήδεια δέν ντρέπεσαι καθόλου!!! τήν στιγμή πού χιλιάδες Ελληνίδες Μανάδες δέν έχουν γάλα γιά τά παιδιά τους..σκύλα πόρνη!!! καί σκατόγρια τού κιαρατά!!! τί σχέση μπορείς νά έχεις εσύ μέ τήν γυναίκα τής Πίνδου, τής Αραπίτσας,τού Ζαλλόγγου, τής Σπάρτης;!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρεεεε...μην τρελαίνεστε χαλαρώστε λίγο..αμάν όλοι πια που τα ξέρετε όλα..! το 90 % των λουλουδιών αυτών είναι στημένα από τους μαγαζάτορες γιατί φυσικά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ο κόσμος να πετάξει..Σ Τ Η Μ Ε Ν Α μπορείτε να το καταλάβετε..?????????? και το ξέρω πάρα πολύ καλα..!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι να δημιουργηθουν αμεσα καποιες ομαδες ανθρωπων οι οποιοι 1ον να ειναι πατριωτες και να αγαπανε την ελλαδα και να θελουν να παει μπροστα αυτη η χωρα, 2ον να ειναι αξιοκρατικοι και σοφοι, 3ον να ειναι ηθικοι και δικαιοι και τελος 4ον να ειναι απο κυκλους δικαστων, ΕΥΠ, αστυνομιας, στρατου και καθε αλλου τομεα ωστε να μπορεσουν να συλεξουν αποδειξεις για ολα αυτα τα λαμογια, τους εγκληματιες πολιτικους, γιατρους, δικαστες, δικηγορους, ακομη και μικροεπιχειρηματιες, μεγαλοεπιχειρηματιες, δημοσιους και ιδιωτικους υπαλληλους, εφοπλιστες κτλ που κλεβανε τοσα χρονια και ζουσανε στις πλατες του λαου και να τους στειλουν αλλους στο γουδι, αλλους εξορια και αλλους φυλακη...
Γινεται αυτο??? Θα μου πειτε ακομη και να γινει, τα 5 εκατομυρια απο τα 10 θα πρεπει να εξαφανιστουν...Οποτε καταληγουμε στο εξης δυσαρεστο: ο εμφυλιος ειναι αναποφευκτος...Η ιστορια ξαναεπαναλαμβανεται...Αυτος ειναι ο ελληνας...τρωγεται μεταξυ του...τρωει τον ιδιο του τον εαυτο...οσο αυτο δεν το καταλαβαινει ο νεοελληνας και συνεχιζει να ειναι ασχετος απο ιστορια, ασχετος απο γεγονοτα τα οποια συνεβησαν στο παρελθον, απαιδευτος και το μονο που τον νοιαζει ειναι πως θα καλοπερναει και να τρωει, τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. Ανοιξε κανενα βιβλιο νεοελληνα, ξυπνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στενόμυαλο anti-ntp.Τόσα χρόνια μόνο προπαγάνδα κάνεις!Μπούφε αρθρογράφε τα πανέρια που πετάνε κοστίζουν και φορολογούνται!Το ίδιο και τα ποτά και τα μπουκάλια!Αλλά είσαι τόσο στενόμυαλος εσύ και όσοι σε πιστεύουν που δεν καταλαβαίνεις τίποτα!!Η βλακεία του Νεοέλληνα καραγκιόζη είναι να ακούει την δαιμονίστρια lady gaga η να είναι αναρχικός/κομμουνιστής η να γράφει με greeklish η η η η.....Ο Ρέμος σε πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

8:12 μαλλον εσυ εισαι μπουφος και οχι ο αρθογραφος αν πιστευεις οτι κοβουν αποδειξεις για τα λουλουδια και φορολογουνται!εχεις δικιο για τα αλλα του νεοελληνα αλλα ξαναλεω οπως ειπα και πιο πανω στον τασο οτι το αρθρο δεν αφορα στον συγκεκριμενο τραγουδιαστη αλλα στην γενικοτερη καταντια μας!

Ανώνυμος είπε...

και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα κωλομάγαζα δεν έχουν καμία σχέση με τις ταβέρνες της 10ετίας '50 και '60 από τις οποίες υποτίθεται ότι προήλθαν τα σημερινά μπουζουξίδικα!! (οι απόγονοι των ταβερνών). Αίσχος και αηδία. Ευτυχώς, που υπάρχουν ακόμα οι ταβέρνες ενώ η κρίση έκανε πολλούς θαμώνες τέτοιων μπασταρδοκωλομάγαζων να επιστρέψουν στην παλιά καλή ελληνική αυθεντική ζωή!! Τότε που και τα τραγούδια δεν ήταν νταλικέρικα. Ακούστε ένα τραγούδι του '60 και ένα του 2012 και θα με θυμηθείτε.

Όποιος πάει ακόμα σε τέτοια μαγαζιά είναι καθυστερημένος και ηλίθιος μαζί, ώστε να δίνει χρήματα σε "πεταμένα" καθάρματα

ΚΚ