Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η Βενεζουέλα ετοιμάζεται για παρατεταμέν ο πόλεμο με τις ΗΠΑ


Οι Αρχές της Βενεζουέλας επεξεργάστηκαν νέο στρατιωτικό σχέδιο, στο πλαίσιο του οποίου οι στρατιωτικοί θα εκπαιδευτούν στις μεθόδους του ανταρτοπολέμου σε περίπτωση εισβολής στη χώρα αμερικανικών στρατευμάτων...


Αυτό ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.Ειδικότερα η βουλευτής του Κοινοβουλίου της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάντο δήλωσε πως έχει στην κατοχή της αντίγραφο του εγγράφου, που προβλέπει τη δημιουργία της νομικής, τεχνικής και λοιπής υποδομής για τις μελλοντικές ομάδες των ανταρτών, στη σύνθεση των οποίων θα ενταχθούν ως το 2013 περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι και ως το 2019, περίπου δύο εκατομμύρια. «Ο στρατηγικός στόχος είναι η οικοδόμηση ενός νέου Μπολιβαριανού στρατιωτικού δόγματος, το οποίο θα προετοιμάσει τη Βενεζουέλα για έναν παρατεταμένο παλλαϊκό πόλεμο εναντίον της αυτοκρατορίας, δηλαδή των ΗΠΑ», είπε η Ματσάντο.

Το καινούριο αυτό σχέδιο ετοιμάστηκε από τις Αρχές της Βενεζουέλας με την ενεργό συμμετοχή της Κούβας, η οποία όπως αναμένεται, θα παράσχει την υποστήριξή της για την υλοποίηση αυτής της ιδέας. Τα κεφάλαια για την υλοποίησή της θα εξασφαλιστούν από τη μείωση της χρηματοδότησης του τακτικού στρατού.
Φωνή της Ρωσίας
olympia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ....